قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

وقتی ورزش و بیمه به هم می‌پیوندند/ برندگان‌ جام دی ویژه جام جهانی طی مراسمی مشخص شدند

در راستای تحقق تعهدات اعلام‌شده و ترویج فرهنگ مدیریت ریسک در میان ورزش‌دوستان، مراسم قرعه‌کشی جوایز بزرگ کمپین «جام دی» بیمه دی، همزمان با مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶، امروز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه در سالن نواندیشی ساختمان ستادی این شرکت برگزار شد. این مراسم که با هدف پیوند میان ورزش و آگاهی از ریسک‌های بیمه‌ای اجرا شد، شاهد معرفی برندگان جوایز ارزشمندی همچون آیفون ۱۷ پرو، سکه‌های طلا و بیمه‌نامه‌های زندگی بود.
 وقتی ورزش و بیمه به هم می‌پیوندند/ برندگان‌ جام دی ویژه جام جهانی طی مراسمی مشخص شدند

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بیمه دی؛ مراسم قرعه‌کشی جوایز کمپین تبلیغاتی «جام دی» که با رویکردی نوآورانه و همگام با رویداد بزرگ جام جهانی ۲۰۲۶ طراحی شده بود، امروز یکشنبه ۲۵ مرداد از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور مدیران و کارکنان در سالن نواندیشی ساختمان ستادی بیمه دی برگزار گردید. این مراسم با نظارت دقیق نماینده سازمان صداوسیما و با اجرای حمید محمدی برگزار شد تا شفافیت کامل در فرآیند انتخاب برندگان تضمین شود.

 

هادی عبداللهی، مدیرعامل شرکت بیمه دی، در سخنرانی خود ضمن قدردانی از همکاری سازنده میان بیمه دی و سازمان صداوسیما، بر استراتژی‌های کلان شرکت تاکید کرد. وی اظهار داشت: بیمه دی از سال گذشته با تمرکز ویژه بر مبحث مشتری‌مداری، گام‌های بلند و عملیاتی در چهار محور اصلی ارتقای توانگری، توسعه کسب‌وکار با رویکرد دیجیتال، افزایش بازدهی سرمایه‌گذاری و تمرکز بر خدمات پس از فروش برداشته است.

 

عبداللهی با اشاره به نقش کلیدی بخش تحول دیجیتال در خلق این خلاقیت‌ها افزود: هدف ما این است که خدمات بیمه‌ای به صورت هوشمند، آسان و همیشه در دسترس باشند. ما در تلاشیم تا با پیوند مفاهیم بیمه‌گری و صنعت، تصویری روشن از فرهنگ بیمه و مدیریت ریسک در تمام ابعاد زندگی اجتماعی و سرمایه‌گذاری ارائه دهیم.

 

وی همچنین با اشاره به پیشینه درخشان بیمه دی در حوزه بیمه درمان، خاطرنشان کرد: اگرچه بسیاری از شرکت‌ها به دلیل سودآوری کمتر، به سمت درمان تکمیلی حرکت نمی‌کنند، اما بیمه دی با بهره‌گیری از زیرساخت‌های قدرتمند و با اذعان مشتریان، …





 نبویان: مسئولان راجع به توافق اسلام‌آباد با مردم صادق باشند!+ جزئیات
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

نبویان: مسئولان راجع به توافق اسلام‌آباد با مردم صادق باشند!+ جزئیات

نماینده تهران در مجلس ادعاهایی درباره تفاهم‌نامه اسلام‌آباد مطرح کرد و در پایان بدون نام بردن از هیچ طرفی، درخواست کرد که آن‌ها «با مردم صادق باشند.»

 افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افشای سند جنایت با بمب فسفری | شکست همه نقشه‌های موساد

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 جزئیات فروش آریا، پارس نوا و کوییک سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ بدون قرعه‌کشی (+قیمت و شرایط)
۳۲ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

جزئیات فروش آریا، پارس نوا و کوییک سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ بدون قرعه‌کشی (+قیمت و شرایط)

فروش مشارکت در تولید سایپا برای آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S از امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد. جزئیات قیمت، پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و شرایط ثبت‌نام را بخوانید.

 پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند

رئیس‌جمهور روسیه با توصیف شرایط بحرانی بخش‌های کلیدی اقتصاد اوکراین، ظرفیت صادراتی مسکو را برای تأمین نیازهای بازار جهانی کافی دانست و بار دیگر تأکید کرد که پیشنهادهای فعلی برای پایان‌دادن به درگیری‌ها از نظر روسیه پذیرفتنی نیست.

 روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر

وزیر امور خارجه ایران یا فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

 کشف بزرگترین کهکشان جهان
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بزرگترین کهکشان جهان

بزرگترین کهکشان شناخته شده جهان ۱.۷ میلیون سال نوری وسعت دارد و آن‌قدر بزرگ است که ما نمی‌توانیم مقیاس آن را درک کنیم.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]