قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

کارگران پیمانکاری «پتروشیمی مهر» بیکار نشدند

خانه کارگر استان بوشهر ضمن تشکر از وزیر کار به دلیل توجه به وضعیت کارگران پتروشیمی مهر و اشتغال آنان، از تصمیم برای ادامه همکاری تمامی نیروهای پتروشیمی مهر در مجموعه پتروشیمی جم تقدیر کرد.
 کارگران پیمانکاری «پتروشیمی مهر» بیکار نشدند

به گزارش ایلنا،خانه کارگر استان بوشهر در حمایت از تعیین تکلیف پتروشیمی مهر و واگذاری آن به پتروشیمی جم بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

به نام خدا

خانه کارگر استان بوشهر، ضمن حمایت از تعیین تکلیف نهایی وضعیت پتروشیمی مهر و واگذاری این مجموعه به پتروشیمی جم، این اقدام را گامی مهم در جهت پایان دادن به سال‌ها بلاتکلیفی، تثبیت تولید، صیانت از اشتغال و حفظ حقوق کارگران این مجموعه می‌داند. 

پس از سال‌ها اختلاف و کش‌وقوس حقوقی، ورود دستگاه‌های قضایی و نظارتی و پیگیری مسئولان ذی‌ربط، سرانجام پرونده پتروشیمی مهر به نقطه تعیین تکلیف رسیده است. از نگاه جامعه کارگری، مهم‌ترین دستاورد این تصمیم، حفظ اشتغال و جلوگیری از تضییع حقوق نیروی انسانی است؛ کارگرانی که طی سال‌های گذشته با وجود تمام مشکلات، در مسیر تولید و استمرار فعالیت این مجموعه ایستادگی کرده‌اند. 

خانه کارگر استان بوشهر ضمن قدردانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل توجه ویژه به وضعیت کارگران پتروشیمی مهر و پیگیری موضوع اشتغال آنان، از تصمیم و حمایت انجام‌شده برای جذب و ادامه همکاری تمامی نیروهای پتروشیمی مهر در مجموعه پتروشیمی جم تقدیر می‌کند. 

همچنین لازم می‌دانیم از مدیرعامل پتروشیمی جم که در فرآیند تعیین تکلیف این پرونده، نگاه مسئولانه‌ای به موضوع اشتغال و آینده نیروی انسانی داشته و زمینه ادامه فعالیت و جذب نیروهای پتروشیمی مهر را فراهم کرده است، صمیمانه تشکر کنیم. 

از دیدگاه خانه کارگر استان بوشهر، هیچ تصمیم اقتصادی و مدیریتی در صنعت نباید به قیمت از دست رفتن امنیت شغلی کارگران تمام شود. حفظ نیروی انسانی متخصص و باتجربه پتروشیمی مهر، علاوه بر یک مسئولیت اجتماعی، سرمایه‌ای ارزشمند برای استمرار و ارتقای تولید در مجموعه پتروشیمی جم محسوب می‌شود. 

ما معتقدیم پایان این اختلاف طولانی باید آغاز فصل جدیدی از ثبات، تولید، سرمایه‌گذاری و امنیت شغلی باشد و انتظار داریم در ادامه این مسیر، حقوق، مزایا، سوابق و شأن حرفه‌ای کارکنان با جدیت مورد صیانت قرار گیرد. 

خانه کارگر استان بوشهر ضمن اعلام حمایت از این تصمیم، از تمامی مسئولان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی و مدیران شرکت پتروشیمی جم و استاندار بوشهر و شخص دکتر مدیری که برای حل این پرونده و حفظ اشتغال کارگران تلاش کردند، قدردانی می‌کند و امیدوار است این اقدام به الگویی برای حل سایر اختلافات و چالش‌های بنگاه‌های اقتصادی با محوریت تولید، اشتغال و منافع کارگران تبدیل شود. 

خانه کارگر استان بوشهر

۳۱ تیرماه ۱۴۰۵

  انتهای پیام/





 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱۹ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...