قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲۱ ساعت قبل

ارکستر میترا با «گیم‌فونی» روی صحنه می‌رود

جهان موسیقی بازی‌های ویدئویی با اجرای ارکستر میترا در کنسرت «گیم‌فونی» زنده می‌شود؛ این برنامه ۱۰ شهریورماه به رهبری محمدرضا صفوی در سالن رزمال تهران برگزار خواهد شد.
 ارکستر میترا با «گیم‌فونی» روی صحنه می‌رود
به گزارش ایلنا، «گیم‌فونی» روایتی ارکسترال از موسیقی برخی از شناخته‌شده‌ترین بازی‌های ویدئویی است؛ آثاری که موسیقی آن‌ها برای میلیون‌ها مخاطب در سراسر جهان، بخشی از خاطرات و تجربه بازی به شمار می‌رود. این برنامه ۱۰ شهریورماه به رهبری محمدرضا صفوی در سالن رزمال تهران برگزار خواهد شد. 

در این برنامه، قطعاتی از موسیقی بازی‌هایی همچون PUBG، Final Fantasy، The Legend of Zelda، Hitman، Warcraft، Shadow of the Colossus، Super Mario و… اجرا می‌شود تا مخاطبان در فضایی متفاوت، بار دیگر با موسیقی جهان‌هایی روبه‌رو شوند که پیش از این از طریق صفحه نمایش تجربه کرده‌اند. 

موسیقی در بازی‌های ویدئویی تنها یک عنصر پس‌زمینه نیست؛ از ایجاد فضای حماسی و هیجان‌انگیز گرفته تا همراهی با لحظه‌های احساسی و روایت داستان، موسیقی نقشی جدی در شکل‌گیری تجربه مخاطب دارد. «گیم‌فونی» با انتقال این موسیقی‌ها به صحنه اجرای زنده، امکان شنیدن دوباره این آثار را در قالب صدای یک ارکستر فراهم می‌کند. 

ارکستر میترا که طی سال‌های گذشته اجرای آثاری از موسیقی کلاسیک ایرانی و جهانی را در کارنامه خود داشته، در این برنامه سراغ یکی از حوزه‌های پرمخاطب فرهنگ معاصر رفته است؛ حوزه‌ای که در سال‌های اخیر موسیقی آن به عنوان گونه‌ای مستقل و قابل توجه مورد توجه مخاطبان و آهنگسازان قرار گرفته است

کنسرت «گیم‌فونی» شامگاه سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰:۳۰ در سالن رزمال تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سامانه Bilit. art مراجعه کنند. انتهای پیام/



 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

سکانسی از پشت صحنه فیلم «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

آرمان امروز :   ۲۸   سال پیش در سال ۱۳۷۷ قطعه «گل یاس» از شادمهر عقیلی ساخته و منتشر شد. این اثر که یکی از قطعات نخستین آلبوم رسمی عقیلی به نام «مسافر» است، یکی از شاخص‌ترین آثار آلبوم نیز به شمار می‌رود. البته که خود این آلبوم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی پاپ [ ]

 تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار  «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

چهل غروب از آن وداع تاریخی مردم ایران با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت، روزهایی سرشار از دلتنگی که با یاد سرخ مجاهدت‌های رهبر فقید انقلاب سپری شد.

 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

کتاب «فضای خالی: کتابی درباره تئاتر/ The Empty Space: A Book About the Theatre» ماندگارترین نوشته پیتر بروک، کارگردان شهیر تئاتر تجربی است که از سال ۱۹۶۸ تاکنون، نقشه راه هنرمندان در سراسر جهان بوده است؛ اثری که با جمله نمادین «می‌توانم هر فضای تهی‌ای را برگزینم و آن را صحنه‌ای عریان بنامم»، تعاریف سنتی تئاتر را درهم شکست و الهام‌بخش تحولاتی در هنر نمایش شد. این اثر ماندگار بروک به‌تازگی با ترجمه فریبا جمور و مقدمه‌ای از مسعود کرامتی از سوی انتشارات «فکر نو» منتشر شده است.

 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.