قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳۴ دقیقه قبل

صدور ۵۰ هزار گواهی انحصار وراثت، گامی مؤثر در قضازدایی است

رئیس‌کل دادگستری استان فارس با تقدیر از عملکرد ثبت احوال در صدور گواهی انحصار وراثت، گفت: صدور حدود ۵۰ هزار گواهی انحصار وراثت در استان طی یک سال، اقدام ارزشمندی است که با کاهش مراجعات مردم به محاکم، نقش مؤثری در کاهش بار دستگاه قضایی داشته است.
 صدور ۵۰ هزار گواهی انحصار وراثت، گامی مؤثر در قضازدایی است

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدصدرالله رجایی‌نسب همزمان با هفته دولت و  به همراه کامران میرحاجی، دادستان مرکز استان و جمعی از معاونان قضایی، با حضور در اداره‌کل ثبت احوال فارس با مدیرکل ثبت احوال استان و جمعی از مسئولان این اداره‌کل دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان فارس در این نشست با تقدیر از خدمات و تلاش‌های کارکنان ثبت احوال، حسن خلق، رفتار شایسته و تکریم ارباب رجوع را از ویژگی‌های ارزشمند این مجموعه دانست و بر ضرورت تسریع در ارائه خدمات به مردم تأکید کرد.

رجایی‌نسب صیانت از اطلاعات هویتی شهروندان و حفظ محرمانگی اسناد و اطلاعات سجلی را مسئولیتی خطیر برشمرد و گفت: حفاظت از حقوق هویتی مردم از وظایف مهم دستگاه‌های متولی این حوزه است و باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به واگذاری فرآیند صدور گواهی انحصار وراثت به ثبت احوال، این اقدام را نمونه‌ای موفق از سیاست قضازدایی و بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای تسهیل امور مردم دانست.

رئیس‌کل دادگستری فارس افزود: صدور حدود ۵۰ هزار گواهی انحصار وراثت در استان طی یک سال اقدام ارزشمندی است که تأثیر قابل توجهی در کاهش مراجعات مردم به محاکم و کاهش بار دستگاه قضایی داشته است.

وی بر تداوم و تقویت همکاری و هم‌افزایی میان دادگستری و ثبت احوال در حوزه خدمات هویتی و قضایی تأکید کرد و گفت: دعاوی مرتبط با اسناد سجلی نیز از جمله موضوعاتی است که نیازمند تعامل و همکاری بیشتر دو دستگاه است.

رجایی‌نسب …



 ۱۰ خبر پر انرژی؛ از کشف یک‌میدان گازی بزرگ تا افزایش ظرفیت تولید بنزین
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۱۰ خبر پر انرژی؛ از کشف یک‌میدان گازی بزرگ تا افزایش ظرفیت تولید بنزین

در میانه مشکلات ناترازی‌های انرژی و موضوعات اخیر مربوط به بنزین، ۱۰ اقدام امیدوارکننده و خوب، مسیر تامین پایدار انرژی را برای کشورمان هموار کرده است.

 توسعه زیرساخت‌های منطقه با طرح‌های شرکت ملی مس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توسعه زیرساخت‌های منطقه با طرح‌های شرکت ملی مس

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح پنج طرح شرکت ملی صنایع مس ایران در شهربابک و خاتون‌آباد گفت: این پروژه‌ها در حوزه‌های افزایش بهره‌وری، تامین انرژی، توسعه حمل‌ونقل ریلی، ارتقای ایمنی جاده‌ای و مسئولیت اجتماعی اجرا شده‌اند و با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسند.

 دموکرات‌ها برای جلوگیری از تغییر نام دریاچه انتاریو دست به‌ کار شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

دموکرات‌ها برای جلوگیری از تغییر نام دریاچه انتاریو دست به‌ کار شدند

بر اساس گزارش آکسیوس، قانون‌گذاران دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارند لایحه‌ای ارائه کنند که هدف آن لغو فرمان اجرایی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر نام «دریاچه انتاریو» به «دریاچه آمریکا» است.

 ظرفیت تولید کنسانتره مس ایران به ۳.۲ میلیون تن می‌رسد
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظرفیت تولید کنسانتره مس ایران به ۳.۲ میلیون تن می‌رسد

رئیس هیأت عامل ایمیدرو با تأکید بر ضرورت تبدیل ظرفیت‌های معدنی کشور به ظرفیت‌های واقعی اقتصادی و صنعتی گفت: براساس برنامه‌های توسعه‌ای، ظرفیت تولید کنسانتره مس شرکت ملی صنایع مس ایران تا پایان برنامه هفتم به ۳میلیون و ۲۰۰هزار تن و تولید کاتد این شرکت به ۷۰۰هزار تن خواهد رسید.

 بازدید از شعبه خیام شمالی قزوین با تمرکز بر توسعه بازار
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بازدید از شعبه خیام شمالی قزوین با تمرکز بر توسعه بازار

دکتر موسی اسلامیان، سرپرست مدیریت عامل و عضو هیأت‌مدیره بانک سرمایه، به همراه علی خسروی، معاون شعب و توسعه بازار، با حضور در شعبه خیام شمالی قزوین، ضمن دیدار و گفت‌وگو با همکاران، ظرفیت‌های این شعبه برای توسعه فعالیت‌های بانکی، جذب منابع و تعمیق ارتباط با مشتریان را مورد بررسی قرار داد.

 نمونه پاکستان
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

نمونه پاکستان

نمونه پاکستاناسلام آباد موضع خود را به روشنی بیان کرده است: تحریم‌های آمریکا مگر با تأیید شورای امنیت سازمان ملل الزام‌آور نیستند. طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، اظهار داشت که توافق‌های دوجانبه با تهران همچنان پابرجاست و هر...



ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟
سایت اقتصادنیوز

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف …

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
سایت رکنا

ببینید/ هجوم مردم به رب های ریخته شده در خیابان / در سبزوار رخ داد

سایت تابناک

چرا همه‌چیز گران‌تر از تورم به نظر می‌رسد؟

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم
خبرگزاری مهر

 دانشمندی که هنوز رازهایش کشف نشده است؛ کیمیای رازی در تاریخ علم

معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی وظیفه نسل ما این است که رازی را نه صرفاً به عنوان یک نماد، بلکه به عنوان یک مسئله علمی دوباره کشف کند.