قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴ ساعت قبل

قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی، در دومین روز سفر هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به عراق، با مشاور امنیت ملی عراق، دیدار و گفت‌وگو کرد.
 قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد

به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا، محمدباقر قالیباف با قاسم حسن العبودی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

در این دیدار، طرفین درباره مهم‌ترین ایران و عراق بحث و تبادل نظر کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه برنامه‌های خود در دومین روز سفر به عراق، با مقامات و مسئولان این کشور دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری‌های تهران و بغداد در حوزه‌های مختلف رایزنی می‌کند.

  انتهای پیام/



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران و عراق با حضور قالیباف
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران و عراق با حضور قالیباف

به گزارش مشرق ، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد.

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

سفر قالیباف به عراق در راستای تقویت دیپلماسی اقتصادی و گسترش روابط دوستانه میان دو کشور صورت گرفته است.



 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق در بغداد
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق در بغداد

به گزارش اصلاحات نیوز؛

خبرنگار شبکه خبری المیادین اعلام کرد: «قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در مقر اقامت وی دیدار کرد.

هنوز جزئیاتی درباره محتوای این دیدار منتشر نشده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران روز چهارشنبه سفر خود به عراق را آغاز و با مقامات بلندپایه عراقی از جمله رئیس پارلمان، نخست وزیر، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی قضایی این کشور به طور جداگانه دیدار کرد.

وی بامداد پنجشنبه به زیارت حرم مطهر امام موسی کاظم (ع) و امام جواد (ع) در شهر مقدس کاظمین رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌های بی‌نظیری داشته و در نقش‌آفرینی منطقه‌ای در بین کشور‌های اسلامی و عربی فرصت‌های بی‌بدیلی خلق می‌کنند.

وی در دیدار «نزار آمیدی» رئیس جمهور عراق نیز با اشاره به وقوع جنگ تحمیلی سوم بیان داشت: ایران و عراق و ملت بزرگ آنها دریافته‌اند که بزرگترین مشکل و عامل اصلی تمامی اشکالات منطقه، آمریکاست و خوی استکباری این کشور و روحیه جنایتکارانه و پلید رژیم صهیونیستی، جنگ‌های اخیر را در منطقه رقم زده که بیشترین خسارت نیز در این جنگ‌ها به دو کشور ایران و عراق وارد آمده است.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه در جریان جنگ اخیر مشکلاتی در خلیج فارس به وجود آمد و صادرات نفت با موانعی مواجه شد که مقصر اصلی بروز مشکلات در خلیج فارس و موانع بازار انرژی، آمریکا و جنگ طلبی این کشور است عنوان کرد: تجربه گذشته نشان می‌دهد کشور‌های اسلامی بیش از هر زمان دیگر، نیازمند هم هستند و آمریکا حامی آنها نیست.

وی همچنین با یادآوری اینکه آمریکا به کشور‌های خلیج فارس و منطقه نزدیک شده تا منابع آنها را چپاول و غارت کند، گفت: کشور‌های منطقه می‌دانند و جنگ رمضان نیز به آنها ثابت کرد که آمریکایی‌ها نه‌تنها حافظ و برقرارکننده امنیت آنها نیستند بلکه برهم‌زننده آرامش کشور‌ها هستند.

قالیباف در ادامه با تأکید بر اینکه کشور‌های اسلامی و حاشیه خلیج فارس می‌توانند با وحدت با یکدیگر پیش رفته و بدون دخالت خارجی، ثبات و آرامش ایجاد کنند، …



 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین روز سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، صبح امروز (پنجشنبه ۲۹ مردادماه) با قاسم العبودی، مشاور امنیت ملی عراق، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار طرفین در خصوص توسعه همکاری‌های سیاسی و امنیتی و آخرین وضعیت تحولات منطقه‌ای رایزنی کردند.



 برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری نشست رئیس مجلس با فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی

جهان صنعت نیوز ، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) در جریان سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق در نشست فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی شرکت کرد.

این نشست که در محل سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق شد فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی به بیان دغدغه های خود پرداختند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاسفر قالیباف به عراق محمدباقر قالیباف
شناسه : 606673
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت

نورنیوز-گروه سیاسی : محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، بامداد پنج‌شنبه (۲۹ مرداد) در جریان سفر به کشور عراق، به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر (ع) و امام جواد(ع) در شهر کاظمین رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

انتهای پیام



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دورنمای هرمز - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

دورنمای هرمز - دیپلماسی ایرانی

انسداد تنگه هرمز این روزها به یکی از چالش‌برانگیزترین مسائل بازار نفت جهان تبدیل شده است؛ این چالش آن‌قدر بزرگ بوده که محور اصلی مذاکرات...
 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.
 صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند
سایت ایران آنلاین

صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند

وزیر جهاد کشاورزی که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت به استان هرمزگان سفر کرده است، با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ گفت: استمرار فعالیت صیادان در خلیج فارس موجب شد تولید آبزیان متوقف نشود و در ماه‌های گذشته تقریباً نیازی به واردات ماهی نداشته باشیم.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...
 ترامپ عمان را تهدید کرد، به روسیه برخورد!+ جزئیات
سایت اکوایران

ترامپ عمان را تهدید کرد، به روسیه برخورد!+ جزئیات

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: تهدید دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه عمان، تلاشی برای اعمال فشار بر این کشور است.
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت
 افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور
سایت ایران آنلاین

افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور

مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور، با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان وزارتی و استانی، به میزبانی استان خراسان رضوی، در سالن فردوسی مشهد  افتتاح شد.