قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۹ ساعت قبل

عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی کربنات سدیم فیروزآباد آغاز شد

عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی مجتمع صنعتی کربنات سدیم فیروزآباد با سرمایه‌گذاری ۳.۵ هزار میلیارد تومان در دو فاز و در زمینی به مساحت ۱۵۰ هکتار آغاز شد.
 عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی کربنات سدیم فیروزآباد آغاز شد

به گزارش ایلنا، آیین آغاز عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی مجتمع صنعتی کربنات سدیم فیروزآباد، همزمان با پنجمین روز هفته دولت و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و جمعی از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی برگزار شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سفر توسعه منطقه‌ای خود به استان فارس، با حضور در شهرستان فیروزآباد، عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی این شهرستان را آغاز کرد و گفت: ناترازی انرژی ضربه اساسی به تولید وارد کرده است و ورود بخش خصوصی به حوزه انرژی، به‌ویژه انرژی‌های سبز، اقدامی مهم و قابل تقدیر است.

احمد میدری اظهار کرد: مسئله ناترازی انرژی ضربه اساسی به تولید وارد کرده و ورود بخش خصوصی به حوزه انرژی، به‌ویژه انرژی‌های سبز، اقدامی مهم و قابل تقدیر است.

وی افزود: به نمایندگی از دولت از بخش خصوصی که وارد این عرصه شده است، سپاسگزاری می‌کنم و امیدواریم با همراهی بخش خصوصی بتوانیم در این زمینه گام‌های بیشتری برداریم.

این نیروگاه در مجموع با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات پیش‌بینی شده که ۵۰ مگاوات نخست آن پیش از این احداث و به بهره‌برداری رسیده و در این مراسم، عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه با ظرفیت ۵۰ مگاوات آغاز شد.

در این آیین، محمدمهدی فروردین، نماینده مردم شهرستان‌های فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی، جمعی از فعالان بخش خصوصی، مهندسان و کارگران پروژه و مسئولان اجرایی حضور داشتند.

ظرفیت گسترده بخش خصوصی در فارس و کهگیلویه و بویراحمد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پروژه‌های بخش خصوصی در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هر دو استان شاهد پروژه‌هایی هستیم که با کمک و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال افتتاح یا اجرا هستند و این موضوع نشان می‌دهد ظرفیت‌های بخش خصوصی در کشور بسیار گسترده است.

میدری تأکید کرد: دولت باید از این ظرفیت برای توسعه زیرساخت‌ها، تقویت تولید و حل مشکلات اقتصادی استفاده کند.

وی با اشاره به شرایط کشور و تلاش دشمنان برای ایجاد شکاف در جامعه افزود: علیرغم همه توطئه‌ها برای ایجاد شکاف، مردم، دولت و نظام با همان اهتمام و انسجام مسیر خود را ادامه می‌دهند.

میدری ادامه داد: ما وظیفه خودمان …



 دلتنگی برای خاک ایران؛ هنگامه قاضیانی پس از ۵ سال به وطن بازگشت
۳۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

دلتنگی برای خاک ایران؛ هنگامه قاضیانی پس از ۵ سال به وطن بازگشت

رکنا: هنگامه قاضیانی بازیگر سینما که چندی پیش به آلمان سفر کرده بود پس از بازگشت به ایران در یادداشتی ابراز امیدواری کرد که روزی تمام فاصله‌ها برداشته شوند و همه ایرانیان در «ایران» کنار همدیگر باشند.

 صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال مشکلی برای حضور در شهرآورد تهران ندارد
۵۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال مشکلی برای حضور در شهرآورد تهران ندارد

مشکل صالح حردانی، کاپیتان دوم استقلال جدی نیست تا خیال هواداران این تیم از بابت مصدومیت احتمالی او راحت شود.

 کمپین اسپاتیفای؛ پوسترها طوری طراحی شدند که طرفداران بتوانند آنها را بکنند و ببرند
۶ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

کمپین اسپاتیفای؛ پوسترها طوری طراحی شدند که طرفداران بتوانند آنها را بکنند و ببرند

توسعه برند؛ اسپاتیفای در ادامه کمپین «Fan Life» این بار یک رفتار قدیمی طرفداران موسیقی را به بخشی از ایده تبلیغاتی خود تبدیل کرده است. این پلتفرم پوسترهای شهری خود را به شکلی طراحی کرده که مخاطبان بتوانند بخش‌هایی از آنها را جدا کنند و به خانه ببرند؛ ضمن اینکه تعدادی نسخه امضاشده از سوی هنرمندان نیز میان پوسترها قرار گرفته است.

 قیمت نقره امروز شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره ۵۰ گرمی در کانال ۲۷ میلیونی معامله شد + جدول
۲۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت نقره امروز شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره ۵۰ گرمی در کانال ۲۷ میلیونی معامله شد + جدول

قیمت نقره امروز شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش در بازار داخلی بازگشایی شده است.

 هشدار رگبار و رعدوبرق شدید برای ۶ استان
۶ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

هشدار رگبار و رعدوبرق شدید برای ۶ استان

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق شدید در ۶ استان، افزایش ارتفاع موج در دریای خزر به حدود ۲ متر و امکان جاری شدن سیلاب هشدار داد.

 مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد

مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تا ۱۵ شهریورماه تمدید شد.



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی