قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

۱۶ شهید و زخمی دیگر در نوار غزه

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در دو روز گذشته دست‌کم ۲ شهید و ۱۴ زخمی به بیمارستان‌های غزه منتقل شدند.
 ۱۶ شهید و زخمی دیگر در نوار غزه

به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز -شنبه- اعلام کرد که در دو روز گذشته دست‌کم ۲ شهید و ۱۴ زخمی به بیمارستان‌های این منطقه منتقل شدند.

این وزارتخانه گزارش داد که از اعلام آتش‌بس در اکتبر گذشته  دست‌کم ۱ هزار و ۲۶۲ نفر در غزه به شهادت رسیده و ۴ هزار و ۱۶۸ نفر نیز زخمی شدند.

وزارت بهداشت غزه همچنین  اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون در نتیجه جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ۷۳ هزار و ۳۹۱ نفر به شهادت رسیده و طی همین مدت ۱۷۴ هزار و ۲۸۰ نفر نیز زخمی شدند.  

 

  انتهای پیام/



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

بیانه تند دفتر نتانیاهو علیه اردوغان

به گزارش مشرق، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه تندی را علیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور صادر کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: اردوغان به دنبال گسترش حملاتش به اسرائیل از سوریه است و اسرائیل آن را تحمل نخواهد کرد و آن را برنمی تابد. تحرکات اردوغان برای ترساندن سران اسرائیل و نظامیان آن راه به جایی نخواهد برد و نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت.

در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی عنوان شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود، به طور قاطعانه مقابله خواهد کرد.

گفتنی است که پیش از این«آکین گورلک»، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اعلان قرمز اینترپل صادر شود تا زمینه پیگرد بین‌المللی وی فراهم شود.

وزیر دادگستری ترکیه تاکید کرد :درخواست مربوط به صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو به وزارت کشور ارسال شده و روند قضایی در این زمینه ادامه دارد. این اقدام در چارچوب پرونده قضایی ترکیه درباره حمله به فعالان «ناوگان جهانی صمود» صورت گرفته و تحقیقات و روند قضایی علیه ۳۵ متهم در این پرونده ادامه دارد.

پرونده مذکور پس از اقدام نیروهای رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود و بازداشت فعالان حاضر در این ناوگان تشکیل شد. این کاروان بین‌المللی با مشارکت فعالانی از کشورهای مختلف برای شکستن محاصره نوار غزه و رساندن کمک‌های انسانی به فلسطینیان حرکت کرده بود.

اقدام جدید ترکیه برای پیگرد نتانیاهو در حالی صورت می‌گیرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این نیز با حکم بازداشت بین‌المللی مواجه شده است. دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ برای نتانیاهو و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در نوار غزه حکم بازداشت صادر کرده بود.

درخواست تازه آنکارا برای صدور اعلان قرمز اینترپل در شرایطی مطرح می‌شود که روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه حملات علیه فلسطینیان و سیاست‌های این رژیم در منطقه به شدت متشنج است. مقام‌های ترکیه بارها نتانیاهو را مسئول نسل‌کشی در نوار غزه دانسته و خواستار پاسخگو کردن وی در محاکم بین‌المللی شده‌اند.


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان است

به گزارش مشرق، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین امروز جمعه اعلام کرد که ارتش اسرائیل همچنان محاصره شهرک قصرة در کرانه باختری را در کنار شهرک‌نشینان صهیونیست ادامه می‌دهد و آب آن را نیز قطع کرده است.

آلبانیز افزود که حملات اسرائیل به نوار غزه از زمان آتش‌بس تاکنون به شهادت بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی انجامیده است.

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ارتش اسرائیل «بی‌اخلاقی‌ترین ارتش جهان» است.

این سخنان آلبانیز در حالی است که سردمداران رژیم صهیونیستی در اوج وقاحت بارها مدعی شده‌اند که ارتش این رژیم اخلاق‌مدارترین ارتش جهان است.

این مسئول سازمان ملل تصریح کرد: نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست آب شهرک قصره در نابلس را قطع کرده و محاصره آن را ادامه می‌دهند، ارتش اسرائیل همچنین در غزه به ویرانگری گسترده و کشتارها ادامه دارد و از زمان برقراری آتش‌بس تاکنون بیش از ۱۲۰۰ نفر، از جمله ۳۰۰ کودک، را کشته است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که شهرک‌نشینان صهیونیست امروز جمعه برای سیزدهمین روز متوالی به محاصره سه خانواده فلسطینی در شهرک قصره ادامه دادند؛ این اقدام در میان استقرار گسترده نظامیان ارتش اشغالگر صورت می‌گیرد.

کرانه باختری از زمان آغاز نسل‌کشی در غزه در سال ۲۰۲۳ میلادی شاهد تشدید حملات ارتش اشغالگر و شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است؛ حملاتی که بر اساس داده‌های فلسطینی، به شهادت بیش از ۱۱۸۲ فلسطینی، زخمی‌شدن هزاران نفر و بازداشت حدود ۲۴ هزار نفر در این منطقه انجامیده است.

از ابتدای سال ۲۰۲۶ نیز تشدید تنش‌ها در کرانه باختری به شهادت ۸۷ فلسطینی منجر شده است.


۴ ساعت قبل / سایت مشرق

ترکیه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرد

به گزارش مشرق، وزارت دادگستری ترکیه از وزارت کشور این کشور خواسته است روند صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو را پیگیری کند. اعلان قرمز اینترپل، در صورت تأیید و انتشار، از کشورهای عضو می‌خواهد فرد تحت تعقیب را شناسایی و به‌طور موقت بازداشت کنند تا روند قضایی یا استرداد او، مطابق قوانین داخلی کشورها، بررسی شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات ترکیه حکم بازداشت بین‌المللی بنیامین نتانیاهو را به دلیل مشارکت در حمله به ناوگان آزادی غزه صادر کرده‌اند.

این اقدام در چارچوب مواضع ترکیه علیه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و اتهام‌های مطرح‌شده درباره ارتکاب جنایت نسل‌کشی صورت گرفته است.




 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.