
به گزارش ایلنا، سرهنگ محمدامیر کاظمی افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی و آتشسوزی یک دستگاه تریلی تانکر در محور مواصلاتی بیرجند به قاین، به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اعلام شد. در این راستا بلافاصله مأموران انتظامی و نیروهای امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
وی به وضعیت حادثه اشاره کرده و ادامه داد: بررسیهای انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که یک دستگاه تریلی تانکر در مسیر بیرجند به قاین در حرکت بوده، اما در ادامه مسیر و در محدوده پیچ خیرات واژگون شده است. این تریلی تانکر بلافاصله پس از واژگونی، دچار حادثه آتشسوزی و انفجار شد.
رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی اظهار داشت: به محض وقوع این حادثه رانندگی، نیروهای گشت پلیس راه و عوامل انتظامی بخش آرینشهر در محل حاضر شدند و به منظور پیشگیری از حوادث ثانویه و همچنین حفظ امنیت مسافران، محور مواصلاتی را بیرجند به قاین به صورت موقت مسدود کردند.
سرهنگ کاظمی به اقدامات انجام شده …










