قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

بازداشت دو جراح زیبایی قلابی/ متهم: حوصله نداشتم 7-8 سال درس بخوانم تا پزشک شوم

چندی قبل یک زن جوان به دادسرای جرائم پزشکی مراجعه کرد و به بازپرس گفت: مدتی قبل در اینستاگرام تبلیغ کلینیکی در شمال تهران را دیدم که توسط یک بلاگر هم معرفی و تبلیغ شده بود. من قصد داشتم تزریق فیلر و چربی ‌صورت انجام بدهم . وقتی برای انجام این عمل قدم در کلینیک گذاشتم، به من اطمینان داده شد که همه کارها زیرنظر متخصصان زیبایی انجام می‌شود اما بلافاصله پس از عمل، صورتم به‌شدت ورم کرد، عفونت بدی گرفت و حالت کجی پیدا کرد.
 بازداشت دو جراح زیبایی قلابی/ متهم: حوصله نداشتم 7-8 سال درس بخوانم تا پزشک شوم

همشهری نوشت: با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرای جرائم پزشکی تشکیل شد و تیمی از مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند. اما این تنها شکایت نبود؛ در مدت‌ کوتاهی، چندین شکایت مشابه دیگر روی میز بازپرس دادسرای جرائم پزشکی قرار گرفت.

قربانیان یکی پس از دیگری با صورت‌هایی آسیب‌دیده مراجعه می‌کردند؛ برخی دچار عفونت‌های چشمی شده بودند و برخی دیگر که برای عمل «بلفاروپلاستی» (برداشتن پف پلک) یا تخلیه چربی غبغب زیر تیغ این افراد رفته بودند، با عوارض جبران‌ناپذیری مواجه شدند.

پرده‌برداری از یک فریب بزرگ

با انجام تحقیقات گسترده مشخص شد 2نفری که خود را جراح زیبایی معرفی می‌کردند و با روپوش سفید و تابلوی پزشک در مطب حاضر می‌شدند، حتی یک روز هم در دانشکده پزشکی تحصیل نکرده‌اند و مدارک تحصیلی آنها تنها در حد کاردانی است. همین کافی بود تا دستور پلمب کلینیک غیرقانونی و بازداشت 2پزشک قلابی صادر شود. وقتی مأموران در آنجا حاضر شدند، پی بردند که آنها سعی داشتند کلینیک را مجهز کنند؛ به‌طوری‌که هرکس وارد آنجا می‌شد به تقلبی بودن مرکز مشکوک نمی‌شد.

شوک دوم زمانی بود که کارآگاهان به سراغ مواداولیه مصرفی در این کلینیک رفتند؛ بخش بزرگی از بوتاکس‌ها و فیلرهایی که در تزریقات استفاده می‌شد، تقلبی و غیراستاندارد بود؛ موادی که عامل اصلی عفونت‌ها و آسیب‌های جدی به چهره قربانیان بود. این 2متهم هم‌اکنون با قرار بازداشت در اختیار مأموران پلیس هستند و تحقیقات برای شناسایی سایر شکات و همچنین دستگیری شبکه تامین‌کنندگان مواد تقلبی ادامه دارد.

عشق جراحی 

یکی از متهمان که نقش پزشک را بازی می‌کرد حدود 30سال سن دارد. او می‌گوید که عاشق پزشکی و جراحی بوده است. به همین دلیل تصمیم گرفته کلینیک زیبایی افتتاح کند؛ غافل از اینکه در نهایت دست او و همدستش رو خواهد شد.

از کجا شروع کردی؟ چطور جرأت کردی بدون مدرک پزشکی، تیغ جراحی دست بگیری؟

من از  دوران جوانی به علم پزشکی و جراحی علاقه شدید و همیشه آرزو داشتم جراح زیبایی شوم. اما سیستم آموزشی و طی کردن سال‌های طولانی دانشگاه و تخصص، حوصله می‌خواست. من صبر نداشتم که 8، 7 سال از عمرم را پای درس و کتاب بگذارم. در چند کلینیک زیبایی، مدتی به‌عنوان دستیار کار می‌کردم. آنجا همه‌چیز …





 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، با بیان اینکه شناخت و تحلیل شخصیت رهبر شهید انقلاب فراتر از خاطره‌گویی است، گفت: ایشان معجزه تاریخ ما بودند. مانند امیرالمؤمنین (ع) زندگی کردند و مانند سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند.

 ویژه‌برنامه «امین ایران» با حضور یاران خراسانی رهبر شهید برگزار شد

ویژه‌برنامه «امین ایران» با حضور یاران خراسانی رهبر شهید برگزار شد

ویژه‌برنامه امین ایران با عنوان «یاران خراسانی»، به مناسبت اربعین خاکسپاری رهبر شهید با حضور وزیر ارشاد و اهالی فرهنگ و هنر در مشهد برگزار شد.

 انصارالله یمن: طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در فرودگاه ابها و تأسیسات آرامکو در عربستان را هدف قرار دادیم/ این حملات در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن در استان صعده انجام شد

انصارالله یمن: طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در فرودگاه ابها و تأسیسات آرامکو در عربستان را هدف قرار دادیم/ این حملات در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن در استان صعده انجام شد

انصارالله یمن اعلام کرد که طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در عربستان را هدف قرار داده است.

 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.