قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

صیانت از کرامت نیروی کار از اولویت‌های راهبردی استان مرکزی / هرگونه برنامه‌ریزی باید به تأمین امنیت شغلی کارگران بینجامد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بر ضرورت حمایت از نیروهای کار تأکید کرده و گفت: صیانت از کرامت نیروی کار، از اولویت‌های راهبردی مدیریت استان محسوب می‌شود. در این راستا هرگونه برنامه‌ریزی در این عرصه باید به تأمین امنیت شغلی و آرامش خاطر کارگران بینجامد.
 صیانت از کرامت نیروی کار از اولویت‌های راهبردی استان مرکزی / هرگونه برنامه‌ریزی باید به تأمین امنیت شغلی کارگران بینجامد

به گزارش ایلنا، حسن قمری در پنجمین نشست کمیسیون کارگری استان مرکزی، افزود: ایجاد فضای اطمینان‌بخش در محیط کار، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و پایداری تولید خواهد بود. در این راستا حمایت از تولید با تأمین امنیت شغلی و بهبود معیشت کارگران باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی بر ضرورت تقویت تعامل میان بدنه اجرایی و بخش تولید تأکید کرده و در این خصوص ادامه داد: کمیسیون کارگری در پی بسترسازی برای حمایت همه‌جانبه از پایداری واحدهای تولیدی همزمان با پیشگیری از بروز هرگونه چالش معیشتی برای جامعه کارگری و کارگران استان مرکزی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: تصمیم‌گیری در این جلسه گامی مؤثر در جهت هماهنگی دستگاه‌های متولی و شفاف‌سازی رویه‌های اجرایی است. تمامی مصوبات کمیسیون کارگری این استان باید در چارچوب بازه زمانی مشخص و با نظارت مستقل پیگیری شوند.

قمری تصریح کرد: گزارش عملکرد هر دستگاه اجرایی متولی در مدت زمان اعلام شده به دبیرخانه کمیسیون کارگری استان ارائه خواهد شد و نتایج آن در جلسات آینده کمیسیون مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا ضمن رفع سریع موانع تولید، حقوق کارگران در سایه نظارت مؤثر، به صورت کامل تأمین شود.

وی به پیگیری مستمر مصوبات این جلسه اشاره کرده و در این رابطه بیان داشت: تمام تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون کارگری استان مرکزی، توسط دستگاه‌های اجرایی مسئول به صورت منظم رصد و پایش خواهد شد تا به این وسیله از اجرایی شدن کامل این مصوبات اطمینان حاصل شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بر ضرورت ارائه گزارش‌های دوره‌ای از وضعیت معیشت و اشتغال کارگران به ستاد راهبردی استان تأکید داشته و اضافه کرد: هیچ کارگری در این استان نباید به دلایلی مانند فشارهای اقتصادی و تورم، دچار ناامنی شغلی و یا حتی معیشتی شود. انتهای پیام/



۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ردیف تسهیلات اشتغال برای خواف و رشتخوار اختصاص یابد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خواف، امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم شهرستان خواف و رشتخوار در مجلس در جلسه شورای اداری شهرستان رشتخوار ضمن خیرمقدم به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: با جدیت و ارادتی که به وزارتخانه دارم، امیدواریم حضور مقام عالی وزارت در دو شهرستان خواف و رشتخوار منشا خیر و برکت باشد و سعی کردیم متناسب با شرایط خاص کشور، مطالبات خود را به‌صورت حق و قابل اجرا مطرح کنیم.

وی افزود: شهرستان رشتخوار در استان خراسان رضوی با وجود محرومیت، خلاقیت را به همراه آورده و در پروژه‌هایی که موضوع کارآفرینی مطرح است، ظرفیت و بلوغ قابل دفاعی در این شهرستان وجود دارد.

توکلی‌رودی تصریح کرد: خواسته ما این است که یک ردیف تسهیلات برای دو شهرستان خواف و رشتخوار اختصاص داده شود تا طرح‌های مشخصی با هدف ایجاد اشتغال، رونق کسب‌وکار و توانمندسازی مردم اجرا شود.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس افزود: یکی دیگر از مطالبات ما تعیین تکلیف وضعیت بیمه تکمیلی رانندگان این دو شهرستان است که انتظار داریم در این زمینه مساعدت لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: گوهر‌تراشی با توجه به شاخصه سنگ‌های زینتی و قیمتی در شهرستان رشتخوار راه‌اندازی شده است و خواسته ما این است که دو دستگاه سنگ‌تراشی برای مرکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان در نظر گرفته شود.

توکلی‌رودی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: پروژه فولاد نیشابور با پیشرفت افزون بر 80 درصدی، در صورت پیگیری و تمرکز، نزدیک به 500 شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس در پایان خواستار حمایت از حوزه بهزیستی شد و گفت: فهرست تجهیزات مورد نیاز بهزیستی شهرستان خواف و رشتخوار تهیه شده است و درخواست داریم با مساعدت وزیر، زمینه تخصیص این تجهیزات فراهم شود.

شایان ذکر است، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز جمعه 30 مردادماه به دعوت امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، به این دو شهرستان سفر کرد.

انتهای پیام/282/.  




 مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم
۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ خواننده جوانرودی در واژگونی پژوپارس در محور روانسر–کامیاران + فلیم

حوادث رکنا: واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در محور روانسر به کامیاران، یک کشته بر جای گذاشت.

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۲۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم
۲۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

حرف‌های جنجالی شاکی پژمان جمشیدی پس از صدور حکم

پس از صدور حکم برای پژمان جمشیدی با شکایت ملیکا پارسادوست که این بازیگر از اتهام اصلی یعنی تجاوز تبرئه کرد و صرفاً ارتباط نامشروع را وارد دانست، پارسادوست در...

 قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

قاب تاریخ| تبلیغ جالب تافت مو در جراید سال 1352

عکس‌هایی از مشاهیر تاریخ معاصر ایران، شهرهای ایران، خودروهای نوستالژیک، عکس‌های فوتبالی و...

 کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند
۱۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کپلر: تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

«کپلر» اعلام کرد که طی روز گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.