قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲۵ ساعت قبل

تصویب طرح جدید برای ساماندهی نیروهای شرکتی/ اطلاعات ٧٠٠ هزار مشمول در سامانه ثبت شد

رییس سازمان اداری و استخدامی گفت: تلاش می‌کنیم از ماه آینده حقوق نیروهای شرکتی همانند نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی، از طریق سامانه‌ای که در سازمان اداری و استخدامی وجود دارد، پرداخت شود.
 تصویب طرح جدید برای ساماندهی نیروهای شرکتی/ اطلاعات ٧٠٠ هزار مشمول در سامانه ثبت شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علاءالدین رفیع‌زاده در نشست خبری برگزاری جشنواره شهید رجایی در هفته دولت، با اشاره به شهادت جمعی از کارکنان دولت در جریان دو جنگ تحمیلی گذشته، اظهار داشت: در جریان این دو جنگ، ۹۰ نفر از کارکنان دولت به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه رویکرد جشنواره شهید رجایی امسال با سال‌های گذشته تفاوت اساسی دارد، گفت: در سنوات گذشته، ارزیابی دستگاه‌های اجرایی بر اساس شاخص‌های مرتبط با فصل یازدهم قانون مدیریت خدمات کشوری و در قالب ماده ۸۱ انجام می‌شد. بر این اساس، شاخص‌هایی تنظیم و ابلاغ و عملکرد دستگاه‌ها بر مبنای آنها ارزیابی می‌شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در سال‌های گذشته فرض بر این بود که کشور در شرایط عادی قرار دارد و دستگاه‌های اجرایی باید خدمات خود را در شرایط معمول به مردم ارائه کنند، اما در سال گذشته شاهد حاکم شدن شرایط جنگی در کشور بودیم و در چنین شرایطی، موضوع اصلی، پایداری خدمات دولت و استمرار خدمت‌رسانی به مردم بود.بنابراین رویکرد ما در جشنواره شهید رجایی امسال متفاوت است و تلاش داریم این جشنواره به نوعی روایتگر عملکرد دستگاه‌هایی باشد که توانستند در شرایط جنگی، خدمات پایدار به مردم ارائه دهند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی جشنواره امسال این است که روایت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و تلاش آنها برای استمرار خدمت‌رسانی در شرایط جنگی را تبیین کنیم؛ چراکه تقریباً تمام دستگاه‌های اجرایی پای کار ایستادند و اجازه ندادند ارائه خدمات به مردم متوقف شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به عوامل مؤثر در عبور کشور از شرایط جنگی، گفت: پیش از این نیز در جایی اشاره کرده‌ام که سه ضلع اصلی موجب سربلندی و پیروزی کشور عزیزمان در این جنگ شدند.

رفیع‌زاده نخستین ضلع را نیروهای مسلح دانست و اظهار داشت: نیروهای مسلح در خط مقدم و پای لانچرها جانانه از کشور دفاع کردند. 

وی ضلع دوم را مردم عنوان کرد و گفت: مردم در میدان حضور داشتند، پشتیبان نیروهای مسلح و رهبر انقلاب بودند و از کشور و استقلال آن دفاع کردند. مردم در این شرایط حساس با حضور و حمایت خود، به نیروهای مسلح، دولت و حاکمیت روحیه دادند و نقش مهمی در ایجاد زمینه سربلندی کشور ایفا کردند.

رفیع‌زاده در ادامه افزود: ضلع سوم این مجموعه نیز دولت، مدیران …



 آتلانتیک: آمریکا در جنگ تجاری با کانادا شکست خورد
۲۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

آتلانتیک: آمریکا در جنگ تجاری با کانادا شکست خورد

نشریه بین المللی آتلانتیک اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مناقشهٔ تجاری با کانادا در حال شکست خوردن است و تهدیدها و فشارهایی که علیه اتاوا ا...

 کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

کنایه پزشکیان به مخالفان دولت: کنار گود ایستادن و حرف زدن خیلی راحت است + ویدئو

مسعود پزشکیان در سخنانی در مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره)، گفت: از زمانیکه دولت سر کار آمد جنگ، تحریم و ترور و فشارهای بسیار روبه رو بوده است. دشمنان می‌خواستند ایران را ونزوئلا کنند اما به قدرتی تبدیل شد که دنیا در مقابل این ایستادگی، همبستگی و انسجام حیرت کرد.

 عقب‌نشینی ترامپ از آسیا هدیه‌ای به چین و کره شمالی است
۳۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

عقب‌نشینی ترامپ از آسیا هدیه‌ای به چین و کره شمالی است

آتلانتیک نوشت: دونالد ترامپ در جنگ خود علیه ایران آن‌قدر خوب پیش می‌رود که آمریکا اکنون ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جرج واشنگتن» را از غرب اقیانوس آرام خارج می‌کند تا به کمک «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» بشتابد؛ ناوی درمانده که در آب‌های ساحلی ایران و در شمال دریای عرب مستقر است.

 فارن افرز: چگونه جنگ‌های بی‌پایان، قدرت جهانی آمریکا را فرسوده می‌کنند؟
۳۸ دقیقه قبل / سایت جماران

فارن افرز: چگونه جنگ‌های بی‌پایان، قدرت جهانی آمریکا را فرسوده می‌کنند؟

جنگ با ایران، از نگاه «فارن افرز»، صرفاً حاصل تصمیم یک دولت یا یک رئیس‌جمهور نیست، بلکه محصول ساختاری است که آغاز مداخلات نظامی را برای کاخ سفید آسان و هزینه سیاسی آن را محدود کرده است. این نشریه هشدار می‌دهد که تداوم چنین چرخه‌ای، در کنار مصرف ذخایر تسلیحاتی و افزایش هزینه‌های دفاعی، توان آمریکا برای رقابت هم‌زمان با چین و روسیه را فرسوده و به تضعیف تدریجی هژمونی واشنگتن منجر می‌کند.

 تداوم ویرانگری ارتش اشغالگر در جنوب لبنان
۴۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تداوم ویرانگری ارتش اشغالگر در جنوب لبنان

منابع لبنانی از تداوم ویرانگری ارتش رژیم اسرائیل در جنوب لبنان و انفجارهای مهیب در این منطقه خبر دادند.