قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سی و نهمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش گیلان در بندرانزلی

مدیرکل آموزش گیلان گفت: این اجلاس ۳ روزه با هدف ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی میان مدیران، انتقال تجربیات، بررسی چالش‌های نظام تعلیم و تربیت و ارائه راهکار‌های عملی برای ارتقای کیفیت آموزشی، پرورشی و تربیتی در حال برگزرای است.
 سی و نهمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش گیلان در بندرانزلی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا از بندرانزلی، استاندار گیلان در سی و نهمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان در بندرانزلی که به صورت ارتباط تصویری در حال برگزاری است، با بیان اینکه ارتقای نظام آموزشی مهم‌ترین اولویت مدیران آموزشی استان است و باید این مهم به بهترین انجام شود، گفت: گیلان از نظر سرانه آموزشی در مقایسه با میانگین کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد. 

هادی حق شناس با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰۰ مدرسه در استان در دست ساخت است که حدود ۸۰ مدرسه با مشارکت خیران ساخته می‌شود، افزود: اگرچه سهم خیران از نظر تعداد مدارس در دست ساخت قابل توجه است، اما فقط یک سوم هزینه ساخت این مدارس از سوی خیران تامین می‌شود و دو سوم دیگر منابع مالی مورد نیاز برعهده دولت است.

وی با اشاره به اجرای یک مجتمع آموزشی ویژه کودکان استثنائی، گفت: یکی از اتفاقات مهم در حوزه آموزش و پرورش گیلان، ساخت مجتمع ویژه دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم است که امیدواریم این طرح در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد. …




 اخبار جدید

 نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت
۴۴ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت

وزیر اسبق وزارت بهداشت با هشدار درباره روند فعلی هزینه‌های درمانی و با اشاره به سهم بیش از ۵۰ درصدی مردم در پرداخت هزینه ها، تاکید کرد که هزینه برخی داروها از جمله مکملها و همچنین هزینه‌های پاراکلینیک، باعث ایجاد نسخه‌های پرهزینه شده که می‌تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از درمان در جامعه شود؛ موضوعی که نیازمند تغییر در روند تجویز و هماهنگی میان بیمه‌ها و وزارت بهداشت است.

 مردم کره جنوبی با اعزام نیرو به تنگه هرمز مخالفند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

مردم کره جنوبی با اعزام نیرو به تنگه هرمز مخالفند

بر اساس یک نظرسنجی سراسری که در ۱۰ سپتامبر در کره جنوبی منتشر شد، بیش از چهار نفر از هر ۱۰ شهروند کره جنوبی با اعزام نیروهای نظامی این کشور به تنگه هرمز مخالف هستند؛ این در حالی است که دولت سئول در حال بررسی نحوه پاسخگویی به فشارهای فزاینده واشنگتن است.

 قیمت جدید تخم مرغ  اعلام شد؛ هر شانه ۲ کیلویی چند؟
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قیمت جدید تخم مرغ اعلام شد؛ هر شانه ۲ کیلویی چند؟

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: در حال حاضر تخم مرغ به میزان مصرف مورد نیاز تولید می‌شود و هیچ گونه نگرانی بابت تامین نداریم.

 غریبانه‌های ناو دنا | روایت تکان‌دهنده یک بازمانده
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غریبانه‌های ناو دنا | روایت تکان‌دهنده یک بازمانده

تکاپوی عجیبی در ناو دنا به‌پا شده و هرکسی به‌سویی می‌دود. خبرهای رسیده حاکی از آن است که به ایران حمله شده و فرمانده ‌، هشدارهای لازم را داده‌که امکان حمله به ناو ‌ هم وجود دارد. اژدر اول به پاشنه ناو خورد، با دومین اژدر ۱۰۴ نفر از ناوبانان و پرسنل دنا در بامداد ۱۳ اسفند ۱۴۰۴  به شهادت رسیدند.

 با ماهی ۱۰ میلیون تومان کوییک بخرید
۴۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با ماهی ۱۰ میلیون تومان کوییک بخرید

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط فروش اقساطی کوییک را بخوانید.

 عراق مرزهای شلمچه و چذابه را تا اطلاع ثانوی بست
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عراق مرزهای شلمچه و چذابه را تا اطلاع ثانوی بست

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان از بسته شدن مرزهای شلمچه و چذابه براساس اعلام مقامات عراق خبر داد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026