قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است.
 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا از اصفهان، خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ روزه و با هدف توزیع آب کشاورزی انجام شد.

وی که در شصت و نهمین جلسه کارگروه سازگاری با کم آبی استان سخن می‌گفت، اضافه کرد: بر اساس جدول مصارف و منابع آب لازم است در پایان شهریور سال جاری ۲۳۶ میلیون مترمکعب در سد زاینده رود ذخیره آب باقی بماند که با توجه به این موارد برای توزیع آب کشاورزی تا سقف حداکثر ۵۸ میلیون متر مکعب آب در دسترس وجود دارد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به ورود ۱۱ متر مکعب آب بر ثانیه به سد زاینده رود گفت: خروجی آب از این سد در حال حاضر ۸۴ متر مکعب بر ثانیه است.

دادخواه با اشاره به احجام رها سازی شده در مجموعه ورودی شبکه های آبیاری بیان کرد: تا کنون از سد چم آسمان ۳۸۵ میلیون متر مکعب آب رهاسازی شده که ۳۷۷ میلیون متر مکعب آن به طور خالص سهم کشاورزی بوده است. انتهای پیام/ …




 اخبار جدید

 آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس (به‌ویژه بویایی) معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

 نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد

«غلامحسین درزی» سفیر و کاردار ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت با بیان اینکه اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، ماهیتی سیاسی دارند و نه فنی گفت: قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده و رسیدگی به موضوع هسته ای ایران به پایان رسیده و عدم اشاعه نیز از دستور کار شورا حذف شده است.

 پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن

رکناسیاسی:رییس جمهور گفت: با هیچ‌کس دعوا نداریم؛ نه چپ و راست و نه مذهبی و غیرمذهبی. حل مسئله که به باور و اعتقاد افراد ارتباطی ندارد.

 بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای تداوم سیاست ناکارآمد فشار اقتصادی علیه ایران اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ روز دوشنبه هفته آینده یک بانک بزرگ را تحریم خواهد کرد.

 فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم
۲۳ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که استایل‌های ساده و قابل پیش‌بینی دیگر تنها انتخاب ستاره‌ها نیستند.

 جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد

روزنامه پاکستانی «داون» در تحلیلی پیرامون پیامدهای حوادث یازده سپتامبر پس از سپری شدن ۲۵ سال از لشکرکشی ایالات متحده و ناتو به افغانستان نوشت: این یک عملیات ضد تروریستی نبود بلکه جنگی امپریالیستی و گسترده بود و جامعه جهانی همچنان قیمت این سیاست‌های تهاجمی آمریکا و نیز تداوم ماجراجویی‌های نادرست آن علیه جمهوری اسلامی ایران را می‌پردازد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026