قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

۵۹ پروژه برای مهار روان‌آب‌های شیراز/ آماده‌باش مدیریت شهری برای ال‌نینو

شهردار شیراز با تأکید بر ضرورت تداوم اقدامات پیشگیرانه برای مواجهه با بارش‌های پاییز و زمستان، آرامش و امنیت روانی شهروندان را خط قرمز مدیریت شهری اعلام کرد.
 ۵۹ پروژه برای مهار روان‌آب‌های شیراز/ آماده‌باش مدیریت شهری برای ال‌نینو

به گزارش ایلنا، محمدحسن اسدی در سی‌وهفتمین نشست مدیریت بحران شهرداری شیراز با هدف بررسی میزان آمادگی مدیریت شهری برای مواجهه با بارش‌های پیش‌رو و پیامدهای احتمالی پدیده اقلیمی ال‌نینو برگزار شد با تأکید بر ضرورت تداوم اقدامات پیشگیرانه اظهار کرد: اقدامات قابل توجهی برای آماده‌سازی شهر در برابر فصل بارندگی انجام شده، اما برای تأمین ایمنی و امنیت بیشتر شهروندان، این اقدامات باید تا پایان زمان‌بندی تعیین‌شده ادامه داشته باشد.

محمدحسن اسدی،افزود: هماهنگی کامل میان بخش‌های مختلف شهرداری و حضور شبانه‌روزی نیروهای خدمات‌رسان همراه با تجهیزات لازم باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا در زمان بارندگی از بروز مشکلات و خسارات احتمالی جلوگیری شود.

اسدی با اشاره به پیش‌بینی‌های انجام‌شده درباره شرایط جوی پیش‌رو گفت: برنامه‌های پیشگیرانه مدیریت بحران باید به صورت مستمر بازبینی و هدف‌گذاری شود و برگزاری منظم جلسات مدیریت بحران می‌تواند به تصمیم‌گیری دقیق‌تر و نتیجه‌بخش‌تر منجر شود.

شهردار شیراز تأکید کرد: تمام تلاش مدیریت شهری باید در جهت آسایش مردم و حفظ آرامش و امنیت خاطر شهروندان باشد.

برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز باید به صفر برسد

اسدی در بخش دیگری از این نشست، بر ضرورت تشدید نظارت بر ساخت‌وسازهای غیرمجاز تأکید کرد و گفت: وضعیت برخورد با تخلفات ساختمانی مطلوب بوده، اما باید این روند به سمت صفر شدن تخلفات هدایت شود.

وی خواستار نظارت جدی‌تر مدیران و برخورد بدون اغماض با متخلفان شد و افزود: در حوزه تخلفات ساختمانی باید مراقبت و نظارت بسیار بیشتری صورت گیرد.

شهردار شیراز همچنین بر ضرورت تسریع در عملیات مرمت، لکه‌گیری و روکش آسفالت تأکید کرد و از مدیران مناطق خواست با جدیت بیشتری نسبت به بهسازی معابر اقدام کنند.

وی تکریم ارباب‌رجوع و رسیدگی به مطالبات مردم را از دیگر اولویت‌های مدیریت شهری دانست و خطاب به شهرداران مناطق گفت: درخواست‌های مردمی و مطالبات معتمدان محلات باید با جدیت دنبال شود و امور مردم به سرانجام برسد.

بهره‌برداری از پروژه‌های تکمیل‌شده در شهریورماه

اسدی همچنین با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در شهریورماه و هفته دولت گفت: شهرداری شیراز از نظر پروژه‌های عمرانی ظرفیت قابل توجهی دارد و باید در کنار اجرای …



 شهردار بندرعباس: بوستان کوهستانی پنجه‌علی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد +فیلم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

شهردار بندرعباس: بوستان کوهستانی پنجه‌علی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد +فیلم

شهردار بندرعباس از آماده‌سازی بوستان کوهستانی پنجه‌علی با امکانات گردشگری، تفریحی و رفاهی خبر داد و گفت این پروژه به‌زودی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 کشف و تحویل ۲۱ میلیارد ریال وجه نقد بلاصاحب در پایانه مسافربری امام رضا (علیه السلام)
۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

کشف و تحویل ۲۱ میلیارد ریال وجه نقد بلاصاحب در پایانه مسافربری امام رضا (علیه السلام)

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد گفت: در سایه هوشیاری و دقت‌نظر عوامل حفاظت فیزیکی سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد، محموله قابل‌توجهی وجه نقد که به‌صورت بلاتکلیف در انبار توشه مرکزی پایانه رها شده بود، کشف و به مراجع قانونی تحویل داده شد.

 توسعه بازارچه‌های صنایع‌دستی و مشاغل خانگی در مشهد
۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

توسعه بازارچه‌های صنایع‌دستی و مشاغل خانگی در مشهد

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد درباره بازارچه‌های صنایع‌دستی و مشاغل خانگی و روند دریافت مجوز فعالیت در این بازارچه‌ها توضیح داد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]