قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

امارات و چین رزمایش هوایی برگزار می‌کنند

نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات به‌زودی در شهر هوتان در شمال غرب چین رزمایش «سپر شاهین ۲۰۲۶» را برگزار می‌کنند.
 امارات و چین رزمایش هوایی برگزار می‌کنند

 به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، وزارت دفاع چین امروز -جمعه- خبر داد که قرار است نیروی هوایی این کشور و نیروی هوایی امارات در شهر هوتان در شمال غرب این کشور رزمایش «سپر شاهین ۲۰۲۶» را برگزار کنند.

این وزارتخانه توضیح داد که این رزمایش از اواخر اوت جاری آغاز می‌شود و تا نیمه سپتامبر، ادامه دارد و شامل شبیه‌‌سازی‌‌های فرماندهی، آموزش‌‌های پروازی، تمرین‌های نظامی واقعی با مشارکت یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین توضیح داد که این، چهارمین رزمایش سپر شاهین محسوب می‌شود و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های حاضر و تعمیق روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات است.

  انتهای پیام/



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه چین امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هرگونه اقدام یک‌جانبه واشنگتن علیه کشورهای حامی ایران را غیرقانونی می‌دانیم. چین: اعمال تحریم و فشار بر ایران به حل مساله کمک نمی‌کند

در این بیانیه آمده است: از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهیم با مسئولیت‌پذیری عمل کرده و مسائل را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل کنند.

وزارت خارجه چین تأکید کرد: تحریم‌ها و فشارهای نظامی به حل مشکلات کمکی نمی‌کند، بلکه تنش‌ها را تشدید می‌کند. تشدید تنش به نفع منافع ایالات متحده و ایران نیست.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رباتهای انساننما یاد گرفتهاند که به سبک نادال، فدرر و جوکوویچ تنیس بازی کنند

ربات‌های انسان‌نما یاد گرفته‌اند که به سبک نادال، فدرر و جوکوویچ تنیس بازی کنند

توسعه‌دهندگان چینی سیستم AdaPT را ایجاد کرده‌اند که به ربات‌ها آموزش می‌دهد تا تکنیک‌های تنیسورهای افسانه‌ای را بر اساس فیلم‌های مسابقاتشان تقلید کنند.

این فناوری روی مدل‌های Unitree G1 و Dobot Atom آزمایش شده است. در حال حاضر، این ربات‌ها فقط در آزمایشگاه بازی می‌کنند و از 35 دوربین خارجی استفاده می‌کنند - آنها هیچ دیدی از خود ندارند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین 2026» برگزار می‌کنند

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت دفاع چین امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.




 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران
۵ ساعت قبل / سایت مشرق

نگاه و ارزیابی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی به فرمانده جدید سپاه پاسداران/ وحشت مقامات امنیتی در تل‌آویو از حضور سردار وحیدی در راس سپاه‌ پاسداران

انتصاب سردار احمد وحیدی به فرماندهی دائم سپاه پاسداران، به باور مقامات امنیتی اسرائیل، نه یک جابه‌جایی عادی، بلکه بخشی از فرایند آمادهسازی ایران برای انتخاب زمانبندی رویارویی بعدی با آمریکاست.

 پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۲۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.