قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

«پیمان دفاعی مکه» نیاز به چندجانبه‌گرایی منطقه‌ای را به رسمیت می‌شناسد

یک استاد مطالعات دفاعی و استراتژیک به الجزیره گفت که پیمان دفاعی میان عربستان، ترکیه و پاکستان نیاز به چمدجانبه گرایی در منطقه را به رسمیت می‌شناسد.
 «پیمان دفاعی مکه» نیاز به چندجانبه‌گرایی منطقه‌ای را به رسمیت می‌شناسد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزاش ایلنا به نقل از الجزیره، یک استاد مطالعات دفاعی و استراتژیک به الجزیره گفت که پیمان دفاعی میان عربستان، ترکیه و پاکستان نیاز به چمدجانبه گرایی در منطقه را به رسمیت می‌شناسد.

«پاتریک بری»، مدرس مطالعات دفاعی و استراتژیک در دانشگاه «بث»، در گفتا‌وگو با الجزیره گفت که که اگر انصارالله دوباره به عربستان سعودی حمله کند یا اگر ایران حملات خود را از سر بگیرد، توافق بین عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان می‌تواند به سرعت آزمایش شود.

بری اظهار داشت: «این توافق، به رسمیت شناختن نیاز به یک شبکه یا چندجانبه‌گرایی منطقه‌ای است».

وی افزود: «هدف شماره یک این پیمان افزایش بازدارندگی است و همچنین  تلاش برای ایجاد ثبات در منطقه‌ای بسیار بی‌ثبات در سه سال گذشته یا بیشتر از آن».

  انتهای پیام/ …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026