قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

محاسبات دشمنان بر پایه داده‌های هوش مصنوعی و عناصر اجیرشده‌شان نقش بر آب شد

رئیس جمهور با تأکید بر پایداری در برابر تحریم‌ها و کارشکنی‌های دشمنان، تصریح کرد: اگر چه دشمنان همه راه‌ها را بسته‌اند، اما به یاری خداوند مسیرهای تازه‌ای خواهیم گشود و برای خدمت به مردم راهی خواهیم یافت. مدیران دستگاه‌های اجرایی بی‌وقفه تلاش می‌کنند تا مشکلات موجود برطرف شود.
 محاسبات دشمنان بر پایه داده‌های هوش مصنوعی و عناصر اجیرشده‌شان نقش بر آب شد

به گزارش ایلنا، یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت با سخنرانی مسعود پزشکیان، صبح امروز، دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، در دانشگاه تهران برگزار شد.

رئیس جمهور در این مراسم با تأکید بر ژرف‌نگری و تدبیر بی‌نظیر رهبر شهید انقلاب در مدیریت کشور، اظهار داشت: ثبات و امنیت امروز ایران، مرهون رهنمودهای آن شهید والامقام است. علیرغم همه فشارها و محدودیت‌هایی که دشمنان پدید آورده‌اند، همواره اندیشه، راه و رهنمودهای ایشان، چراغ راه ما بوده است.

پزشکیان با اشاره به راهبردهای هوشمندانه رهبر شهید انقلاب افزود: ایشان با نگاهی تحول‌آفرین، تهدیدات را به فرصت بدل می‌کردند و ما را از بحران‌های دشمن‌ساخت عبور می‌دادند. دشمنان گمان می‌بردند می‌توانند با ایجاد ناامنی و فشار، کشور را به قحطی، غارت و فروپاشی اجتماعی دچار کنند؛ اما محاسباتشان که بر پایه داده‌های هوش مصنوعی، شبکه‌های جاسوسی، عناصر اجیرشده و نمایندگان داخلی‌شان استوار بود، یک به ‌یک نقش بر آب شد. به فرموده رهبر شهید، مردم به‌پا خاستند و مبعوث شدند، به صحنه آمدند و سد محکمی در برابر توطئه‌ها ایجاد کردند.

رئیس جمهور در ادامه با یادآوری مراسم وداع باشکوه با رهبر شهید، تصریح کرد: در آن روز اعلام کردم که با ایشان وداع نمی‌کنم؛ زیرا راه ایشان همواره ادامه دارد و ما باید این مسیر را با وحدت، قدرت، انسجام و هماهنگی بپیماییم. ایستادگی در برابر دشمنان جز با همدلی ممکن نیست و آنان هرگز باور نمی‌کردند که ملت ما بتواند با پایداری از ارزش‌ها و کیان خود حراست کند.

پزشکیان حضور تمام عیار مردم ایران در صحنه‌های مختلف جنگ ۱۲ روزه و رمضان را بی‌بدیل دانست و خاطرنشان کرد: ملت ایران بیش از ۱۶۰ روز است که بی‌چشمداشت و جانانه در راه دفاع از میهن حضور یافته است. این همراهیِ ریشه‌دار، سرمایه‌ای عظیم است که هیچ‌گاه اجازه نمی‌دهد در برابر دشمنان سر خم کنیم یا شکست را بپذیریم. دولت نیز قدردان این حضور بی‌نظیر است و با تمام توان در مسیر خدمت‌گزاری و رفع کاستی‌ها گام برمی‌دارد.

رئیس جمهور با تأکید بر پایداری در برابر تحریم‌ها و کارشکنی‌های دشمن تصریح کرد: اگرچه دشمنان همه راه‌ها را بسته‌اند، اما به یاری خداوند مسیرهای تازه‌ای خواهیم گشود و برای خدمت به مردم راهی خواهیم یافت. مدیران دستگاه‌های اجرایی بی‌وقفه تلاش می‌کنند تا مشکلات موجود برطرف شود.

پزشکیان همچنین با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در هدف‌گیری زیرساخت‌هایی همچون برق و انرژی، تأکید کرد: در دوران دو جنگ اخیر نیز روند ارائه خدمت به گونه‌ای بود که مردم احساس کمبود نکردند. این موفقیت ریشه در مدیریت خستگی‌ناپذیر مدیرانی گمنام دارد که در غربت، بی‌ادعا خدمت کرده‌اند و ما از همه آنها سپاسگزاریم.

رئیس جمهور در پایان این بخش از سخنان خود اظهار داشت: جامعه‌ای که همکاری، همدلی و‌پذیرای ایده‌های گوناگون باشد، پیروز میدان خواهد بود. راز سربلندی در جنگ‌های اخیر نیز همین ویژگی‌ها بوده است. باید در برابر تجاوز، ظلم و قلدری ایستاد و هرگز سر خم نکرد. دشمنان می‌خواستند ملت ایران زانو بزند، اما این ملت بود که با صلابت ایستاد و مقاومت کرد.

در ادامه این اجلاسیه، غلامعلی حداد عادل، مشاور عالی مقام معظم رهبری شهید، به تبیین ابعاد شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: جامعیت نظر در همه شئون اداره کشور، از بارزترین ویژگی‌های رهبر شهید بود. قدرت تعقل و تفکر در وجود ایشان ریشه دوانده بود و باعث می‌شد تا همواره حکیمانه بیندیشند و عمل کنند.

حداد عادل با اشاره به سخنرانی تاریخی ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ رهبر شهید، دوگانه‌های بنیادین در مواجهه با مسایل کشور را مرور کرد و مرزبندی ایشان با دشمنان را تشریح نمود و افزود: امروز نیز ما پیرو فرزند خلف ایشان هستیم و بیش از هر زمان دیگر باید به سخنان حکیمانه رهبر شهید توجه کنیم تا بتوانیم راه تدبیر و حکمت را پیوسته ادامه دهیم.

در بخش پایانی این مراسم، با حضور رئیس جمهور از هفت تن از مجاهدان در غربت شامل علی دشتبان (مدیر مدرسه میناب)، حجت‌الاسلام محسن سالاری (امام جمعه سیریک)، مصطفی راغب (هنرمند)، حسن احمدیان (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، مهدی صلواتیان (از موکب‌داران استان همدان)، محسن محمدی‌پناه (مداح) و مسئول هیئت‌های دانشجویی اصحاب الحسین(ع) دانشگاه تهران تجلیل به عمل آمد. انتهای پیام/



۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رویداد۲۴|  جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، عصر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه جلسه گذشته در حوزه تأمین برق صنایع مورد بررسی قرار گرفت و میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات بررسی شد.

رئیس‌جمهور در این نشست با تأکید بر ضرورت اجرای کامل تصمیمات اتخاذشده، خواستار شناسایی دقیق علل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع شد و دستورات لازم را برای تسریع در فرآیند اجرا و جلوگیری از ایجاد وقفه در فعالیت واحدهای صنعتی صادر کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه تصمیم و سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است، اظهار داشت: باید به‌طور دقیق بررسی شود که چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکارهایی می‌توان برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور بدلیل آسیب های ناشی از جنگ، این وضعیت را علاوه بر ایجاد محدودیت برای بخش‌های مختلف مصرف، موجب افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت: کارکنان و تلاشگران صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا ضمن تأمین برق مورد نیاز بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز تا حد امکان فراهم شود و چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت تبیین واقع‌بینانه شرایط برای افکار عمومی افزود: مردم باید در جریان تلاش‌ها، محدودیت‌ها و اقدامات انجام‌شده از سوی تلاشگران صنعت برق قرار گیرند و نباید در شرایطی که شبکه برق کشور با ناترازی مواجه است، زحمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی فعالان این حوزه نادیده گرفته شود.

رئیس‌جمهور در ادامه، با واکاوی دلایل عدم اجرای کامل برخی مصوبات پیشین، بر ضرورت اتخاذ رویکردی متوازن میان حمایت از تولید و صیانت از پایداری صنعت برق تأکید کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که هم چرخ تولید و صنعت کشور در حرکت باشد و هم صنعت برق و سرمایه‌گذاران این حوزه با زیان مواجه نشوند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر این اصل را بپذیریم که استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت و مسئله حیاتی برای اقتصاد کشور است و نباید متوقف شود، رویکردها و سازوکارهای اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود و همه دستگاه‌ها به جای تمرکز صرف بر موانع، برای حل مسائل و تأمین برق مورد نیاز صنایع همکاری کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال اظهار داشت: تأمین برق صنایع باید در چارچوب یک نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود؛ چرا که توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیم و غیرمستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، مدیریت مصرف، کنترل بار، ارتقای بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی بخش صنعت با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق دانست و بر ضرورت مشارکت فعال صنایع در این زمینه تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حمایت از تلاشگران صنعت برق تأکید کرد و گفت: همه بخش‌ها باید ضمن حمایت از تولید و صنعت، از تلاشگران و جهادگران صنعت برق نیز پشتیبانی کنند؛ چرا که آنان در شرایط دشوار و تحت فشار ناشی از ناترازی شبکه، برای تأمین برق مورد نیاز بخش‌های مختلف کشور تلاش می‌کنند.

پزشکیان تصریح کرد: در مواردی که به دلیل محدودیت‌های شبکه امکان تأمین کامل برق وجود ندارد، باید شرایط و محدودیت‌های واقعی شبکه را در نظر گرفت و از قضاوت‌های غیرمنصفانه درباره عملکرد صنعت برق پرهیز کرد.

رئیس‌جمهور همچنین بر نقش رسانه‌ها در تبیین ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق تأکید کرد و خواستار استمرار اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی عمومی در زمینه مدیریت مصرف انرژی شد.

پزشکیان تأکید کرد : رسانه‌ها باید برای مردم تبیین کنند که مدیریت مصرف برق و کاهش مصارف غیرضروری، به‌ویژه در دوره‌های اوج بار، چه تأثیری در استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از اختلال در چرخه صنعت کشور دارد و ضرورت همکاری عمومی برای عبور از دوره‌های اوج مصرف را برای جامعه تشریح کنند.

در ادامه این جلسه و در راستای پیشنهاد رئیس‌جمهور برای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی، با قیمت و شرایط ا قتصادی مناسب، مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع جابه‌جایی بخشی از بار مصرفی صنایع از روزهای اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار در اسرع وقت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای همراهی صنایع در استفاده از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی تمهیدات، تسهیلات و پشتیبانی‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد تا در چارچوب ملاحظات اقتصادی و فنی، بخشی از نیاز برق صنایع از این مسیر تأمین شود.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد ، روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.


۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، عصر امروز پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه جلسه گذشته در حوزه تأمین برق صنایع مورد بررسی قرار گرفت و میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات بررسی شد.

رئیس‌جمهور در این نشست با تأکید بر ضرورت اجرای کامل تصمیمات اتخاذشده، خواستار شناسایی دقیق علل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع شد و دستورات لازم را برای تسریع در فرآیند اجرا و جلوگیری از ایجاد وقفه در فعالیت واحدهای صنعتی صادر کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه تصمیم و سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است، اظهار داشت: باید به‌طور دقیق بررسی شود که چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکارهایی می‌توان برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور به‌دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، این وضعیت را علاوه بر ایجاد محدودیت برای بخش‌های مختلف مصرف، موجب افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت: کارکنان و تلاشگران صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا ضمن تأمین برق مورد نیاز بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز تا حد امکان فراهم شود و چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت تبیین واقع‌بینانه شرایط برای افکار عمومی افزود: مردم باید در جریان تلاش‌ها، محدودیت‌ها و اقدامات انجام‌شده از سوی تلاشگران صنعت برق قرار گیرند و نباید در شرایطی که شبکه برق کشور با ناترازی مواجه است، زحمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی فعالان این حوزه نادیده گرفته شود.

رئیس‌جمهور در ادامه، با واکاوی دلایل عدم اجرای کامل برخی مصوبات پیشین، بر ضرورت اتخاذ رویکردی متوازن میان حمایت از تولید و صیانت از پایداری صنعت برق تأکید کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که هم چرخ تولید و صنعت کشور در حرکت باشد و هم صنعت برق و سرمایه‌گذاران این حوزه با زیان مواجه نشوند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر این اصل را بپذیریم که استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت و مسئله حیاتی برای اقتصاد کشور است و نباید متوقف شود، رویکردها و سازوکارهای اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود و همه دستگاه‌ها به جای تمرکز صرف بر موانع، برای حل مسائل و تأمین برق مورد نیاز صنایع همکاری کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال اظهار داشت: تأمین برق صنایع باید در چارچوب یک نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود؛ چرا که توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیم و غیرمستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، مدیریت مصرف، کنترل بار، ارتقای بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی بخش صنعت با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق دانست و بر ضرورت مشارکت فعال صنایع در این زمینه تأکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم حمایت از تلاشگران صنعت برق تأکید کرد و گفت: همه بخش‌ها باید ضمن حمایت از تولید و صنعت، از تلاشگران و جهادگران صنعت برق نیز پشتیبانی کنند؛ چرا که آنان در شرایط دشوار و تحت فشار ناشی از ناترازی شبکه، برای تأمین برق مورد نیاز بخش‌های مختلف کشور تلاش می‌کنند.

پزشکیان تصریح کرد: در مواردی که به دلیل محدودیت‌های شبکه امکان تأمین کامل برق وجود ندارد، باید شرایط و محدودیت‌های واقعی شبکه را در نظر گرفت و از قضاوت‌های غیرمنصفانه درباره عملکرد صنعت برق پرهیز کرد.

رئیس‌جمهور همچنین بر نقش رسانه‌ها در تبیین ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق تأکید کرد و خواستار استمرار اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی عمومی در زمینه مدیریت مصرف انرژی شد.

پزشکیان تأکید کرد: رسانه‌ها باید برای مردم تبیین کنند که مدیریت مصرف برق و کاهش مصارف غیرضروری، به‌ویژه در دوره‌های اوج بار، چه تأثیری در استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از اختلال در چرخه صنعت کشور دارد و ضرورت همکاری عمومی برای عبور از دوره‌های اوج مصرف را برای جامعه تشریح کنند.

در ادامه این جلسه و در راستای پیشنهاد رئیس‌جمهور برای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی، با قیمت و شرایط اقتصادی مناسب، مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع جابه‌جایی بخشی از بار مصرفی صنایع از روزهای اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار در اسرع وقت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای همراهی صنایع در استفاده از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی تمهیدات، تسهیلات و پشتیبانی‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد تا در چارچوب ملاحظات اقتصادی و فنی، بخشی از نیاز برق صنایع از این مسیر تأمین شود.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد، روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.


۷ ساعت قبل / سایت آوش

پزشکیان: شبکه برق با ناترازی مواجه است/ از قضاوت‌های غیرمنصفانه درباره عملکرد صنعت برق پرهیز شود

 جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، عصر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه جلسه گذشته در حوزه تأمین برق صنایع مورد بررسی قرار گرفت و میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات بررسی شد.

رئیس‌جمهور در این نشست با تأکید بر ضرورت اجرای کامل تصمیمات اتخاذشده، خواستار شناسایی دقیق علل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع شد و دستورات لازم را برای تسریع در فرآیند اجرا و جلوگیری از ایجاد وقفه در فعالیت واحدهای صنعتی صادر کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه تصمیم و سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است، اظهار داشت: باید به‌طور دقیق بررسی شود که چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکارهایی می‌توان برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور بدلیل آسیب های ناشی از جنگ، این وضعیت را علاوه بر ایجاد محدودیت برای بخش‌های مختلف مصرف، موجب افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت: کارکنان و تلاشگران صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا ضمن تأمین برق مورد نیاز بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز تا حد امکان فراهم شود و چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت تبیین واقع‌بینانه شرایط برای افکار عمومی افزود: مردم باید در جریان تلاش‌ها، محدودیت‌ها و اقدامات انجام‌شده از سوی تلاشگران صنعت برق قرار گیرند و نباید در شرایطی که شبکه برق کشور با ناترازی مواجه است، زحمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی فعالان این حوزه نادیده گرفته شود.

رئیس‌جمهور در ادامه، با واکاوی دلایل عدم اجرای کامل برخی مصوبات پیشین، بر ضرورت اتخاذ رویکردی متوازن میان حمایت از تولید و صیانت از پایداری صنعت برق تأکید کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که هم چرخ تولید و صنعت کشور در حرکت باشد و هم صنعت برق و سرمایه‌گذاران این حوزه با زیان مواجه نشوند.

پزشکیان تأکید کرد: اگر این اصل را بپذیریم که استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت و مسئله حیاتی برای اقتصاد کشور است و نباید متوقف شود، رویکردها و سازوکارهای اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود و همه دستگاه‌ها به جای تمرکز صرف بر موانع، برای حل مسائل و تأمین برق مورد نیاز صنایع همکاری کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال اظهار داشت: تأمین برق صنایع باید در چارچوب یک نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود؛ چرا که توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیم و غیرمستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، مدیریت مصرف، کنترل بار، ارتقای بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی بخش صنعت با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق دانست و بر ضرورت مشارکت فعال صنایع در این زمینه تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حمایت از تلاشگران صنعت برق تأکید کرد و گفت: همه بخش‌ها باید ضمن حمایت از تولید و صنعت، از تلاشگران و جهادگران صنعت برق نیز پشتیبانی کنند؛ چرا که آنان در شرایط دشوار و تحت فشار ناشی از ناترازی شبکه، برای تأمین برق مورد نیاز بخش‌های مختلف کشور تلاش می‌کنند.

پزشکیان تصریح کرد: در مواردی که به دلیل محدودیت‌های شبکه امکان تأمین کامل برق وجود ندارد، باید شرایط و محدودیت‌های واقعی شبکه را در نظر گرفت و از قضاوت‌های غیرمنصفانه درباره عملکرد صنعت برق پرهیز کرد.

رئیس‌جمهور همچنین بر نقش رسانه‌ها در تبیین ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق تأکید کرد و خواستار استمرار اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی عمومی در زمینه مدیریت مصرف انرژی شد.

پزشکیان تأکید کرد : رسانه‌ها باید برای مردم تبیین کنند که مدیریت مصرف برق و کاهش مصارف غیرضروری، به‌ویژه در دوره‌های اوج بار، چه تأثیری در استمرار فعالیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از اختلال در چرخه صنعت کشور دارد و ضرورت همکاری عمومی برای عبور از دوره‌های اوج مصرف را برای جامعه تشریح کنند.

در ادامه این جلسه و در راستای پیشنهاد رئیس‌جمهور برای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی، با قیمت و شرایط ا قتصادی مناسب، مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع جابه‌جایی بخشی از بار مصرفی صنایع از روزهای اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار در اسرع وقت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای همراهی صنایع در استفاده از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی تمهیدات، تسهیلات و پشتیبانی‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد تا در چارچوب ملاحظات اقتصادی و فنی، بخشی از نیاز برق صنایع از این مسیر تأمین شود.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد، روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.




 عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: شورا‌های عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت...

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.