قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

برداشت ۴۵۰ هزار تن خرما از نخلستان‌های فارس آغاز شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: برداشت انواع خرما از نخلستان‌های استان فارس به عنوان قطب نخست تولید این محصول در کشور آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود امسال ۴۵۰ هزار تن خرما از سطح ۴۹ هزار هکتار از باغ‌های این استان برداشت شود.
 برداشت ۴۵۰ هزار تن خرما از نخلستان‌های فارس آغاز شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، احد بهجت حقیقی عنوان کرد: فرآیند برداشت خرما با ارقام زودرس همچون رطب کبکاب از اوایل شهریورماه آغاز شده و در ادامه با ارقام میان‌رس نظیر خاصویی و ارقام دیررس از جمله شاهانی، پیارم و مجول تا اواخر آبان‌ماه ادامه می‌یابد.

این مقام مسئول توضیح داد: این میزان تولید در فارس با بهره‌مندی از تنوع ارقام نظیر کبکاب، شاهانی، زاهدی، گنتار، خنیزی، مجول، پیارم، شهابی، مضافتی، برحی، هلیله، سرخو، لشت و فرکان در ۲۲ شهرستان تولید می‌شود.

به گفته این مقام ارشد؛ در میان این شهرستان‌ها، قیروکارزین، کازرون، جهرم و فراشبند با برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب، بالاترین میانگین تولید را به خود اختصاص داده‌اند.

بهجت حقیقی اظهار کرد: فرآیند برداشت خرما با ارقام زودرس همچون رطب کبکاب از اوایل شهریورماه آغاز شده و در ادامه با ارقام میان‌رس نظیر خاصویی و ارقام دیررس از جمله شاهانی، پیارم و مجول تا اواخر آبان‌ماه ادامه می‌یابد.

وی بیان کرد: جایگاه نخست استان فارس در تولید ارقام پرمحصولی مانند کبکاب، زاهدی و شاهانی علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، ظرفیت‌های قابل‌توجهی برای ارزآوری و صادرات ایجاد کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی فارس با ارائه مشاوره‌های فنی، اجرای پروژه‌های کلان، حمایت از توسعه نهال‌های ریزازدیادی، احداث باغ‌های مادری و ترویج ارقام تجاری و صادراتی، بستر مناسبی برای پایداری تولید این محصول استراتژیک فراهم آورده است. انتهای پیام/ …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026