قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

این دیپلماسی نمایشی، شکست خورده است/واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات خود عمل کنید

قالیباف در پاسخ به ترامپ در شبکه ایکس نوشت: این دیپلماسی نمایشی، شکست خورده است، واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات خود عمل کنید.
 این دیپلماسی نمایشی، شکست خورده است/واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات خود عمل کنید

به گزارش ایلنا، محمدباقر قالیباف رئیس تیم مذاکره کننده و رئیس مجلس شورای اسلامی  در واکنش‌ به ادعاهای اخیر مقامات آمریکا به دیپلماسی نمایشی، شکست‌خورده و تکراری آنها اشاره کرد و نوشت:

«حملهٔ بزرگی تو راهه… صبر کنید، بی‌خیال، اونها می‌خوان مذاکره کنن.»

این حرف‌ها چیزی جز یک دیپلماسی نمایشی تکراری نیست.

استفاده از قلدری + وعده‌های عمل‌نشده + اخبار جعلی به‌عنوان اهرم فشار برای مذاکره، یک استراتژی شکست‌خورده است.

واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات‌تان عمل کنید. ما به نمایش‌های بیشتر نیازی نداریم. انتهای پیام/



۵۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

دست نوشته احساسی قالیباف در عراق و آرزوی شهادت

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دفتر یادبود عتبه حسینی(ع) نوشت: در قطعه‌ای از بهشت و محل ریخته شدن خون مطهرترین بندگان مجاهد راه حق و حقیقت، در فضای آکنده از عطر آسمانی ملائک، از دردانه اهل‌بیت (ع) طلب می‌کنم که آخرین برگ زندگی مرا با شهادت رقم بزند و به کاروان دوستان عزیزم که بسیار دلتنگ ایشان هستم و امام شهید انقلاب، مرا ملحق نماید. ان‌شاءالله.


۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

رئیس مجلس شورای اسلامی در سومین روز سفر هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به عراق٬ با حضور در قبرستان وادی السلام نجف٬ بر مزار مطهر شهید ابومهدی المهندس و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

قالیباف رو چهارشنبه و در بدو ورود به بغداد نیز با حضور در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به مقام این شهدا ادای احترام کرد.


۱ ساعت قبل / سایت آوش

قالیباف: مسیر مبارزه ایران و عراق با آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد داشت

محمدباقر قالیباف امروز جمعه(۳۰ مردادماه) در سومین روز سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران پس از حضور در قبرستان وادی السلام نجف و ادای احترام به شهدای مقاومت عراق، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ابتدا از طرف رهبر انقلاب و ملت شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران اسلامی، درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدید، قدردانی‌ می‌کنم، گفت: در روز و ایامی که ملت ایران غمگین بودند، حزن و اندوه داشتند، این حضور معنی دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی خاطر هموطنان شد.

وی با اشاره به ایام اربعین امام حسین(ع) به میزبانی کشور عراق، افزود: مثل همیشه در ایام اربعین حسینی، ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها زائر از ایران و دیگر کشورها بودند و خوش درخشیدید و خوب میهمان نوازی کردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شما مردم عراق در مراسم اربعین همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین آوردید، به همه شما خدا قوت می‌گویم و انشاءالله که مورد قبول حضرت حق و سیدالشهدا(ع) باشد و از طرف همه ملت ایران از شما عزیزان، بزرگواران، عشایر و موکب‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین ایران و عراق هرگز گسستنی نیست

قالیباف با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین امت اسلامی و به ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست، اظهار کرد: چرا که این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی و قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت، فرهنگ شهدا و عاشورا و مکتب امیرالمومنین(ع) است و برای این باور این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد.

وی تاکید کرد: رزمندگان ایران و عراق آن روزی که به هم نیاز داشتند به مانند زمان توطئه آمریکا و اسرائیل در موضوع داعش، در کنار هم قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر هم، ملت عراق در جنگ رمضان به پا خواستند و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد و همانگونه که پوزه آمریکا را در جنگ رمضان به زمین زدند و طعم تلخ شکست را به آنها چشاندند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

قالیباف با بیان اینکه ما امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری زنده تر و در میدان تر است، افزود: ما بر این باوریم که امام کبیر و امام شهیدمان تشکیل دهنده جبهه مقاومت بود، مسیر سیدالشهدا را انتخاب کرد.

وی گفت: این ما هستیم که همراه امام و شهدا راه سنت‌های الهی را با برادری و اخوت در کنار یکایک ملت و مرجعیت و رهبر عزیز انقلاب به پیش می‌بریم. 




 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۱۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت نهم ربیع‌الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، در خصوص اجتماعات مردمی شبانه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۵۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...