قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

یوسفی: در حوزه سوخت، دارو، معیشت و کشاورزی مشکلات جدی داریم/ دولت باید به موضوع افزایش قیمت‌ها رسیدگی کند

نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده پاوه تأکید کرد: شان مردم این نیست که در این وضعیت برخی گرانی‌هایی را که مربوط به جنگ نیست را تحمل کنند.
 یوسفی: در حوزه سوخت، دارو، معیشت و کشاورزی مشکلات جدی داریم/ دولت باید به موضوع افزایش قیمت‌ها رسیدگی کند

به گزارش ایلنا، رستگار یوسفی نماینده مردم پاوه در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۸ مرداد ماه) مجلس، طی تذکری با انتقاد از افزایش قیمت‌ها و نبود نظارت بر بازار گفت: دولت خود را پشت شرایط جنگی و اضطرار پنهان کرده است.

وی افزود: یک ورق قرص از ۲۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون تومان رسیده است و ما در حوزه انتخابیه نمی‌ توانیم پاسخگوی مردم باشیم و تداوم این موضوع ممکن است مشکلات بعدی را برای مردم و کشور ایجاد کند و نظارت مجلس در این میان کجا قرار دارد؟

وی تصریح کرد: تا کی باید بگوییم شرایط اضطرار است و نقش آفرینی مجلس در شرایط اضطرار کجا دیده می‌شود؟و اگر مجلس به گفته حضرت امام(ره) در راس امور است باید این مهم دیده شود و ما به عنوان وکیل مردم موظفیم این موضوعات را مطرح کنیم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور تصریح کرد:در حوزه سوخت، دارو، معیشت و کشاورزی مشکلات جدی داریم و استنباط من این است که وضعیت فعلی مجلس مطلوب دولت است و دولت دوست دارد نه تذکر و نه استیضاحی باشد و اینکه رئیس جمهور می‌گوید اگر استیضاح انجام می‌شد در کشور قحطی صورت می‌گرفت به چه معناست؟در حالی که شأن نظارتی مجلس در آیین نامه مورد تاکید قرار گرفته است. 

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس جلسه علنی امروز در پاسخ به این تذکر گفت: در ابتدای جلسه امروز مجلس مطرح کردیم که دولت باید به موضوع قیمت‌ها رسیدگی کند و تذکر جنابعالی در نطق پیش از دستور مطالبه شد و از دولت خواستیم در رابطه با گرانی‌ها و قسمتی از آنکه مربوط به مدیریت و عملکردهاست پاسخگو باشد و حتماً شان مردم این نیست که در این وضعیت برخی گرانی‌هایی را که مربوط به جنگ نیست تحمل کنند.

  انتهای پیام/





 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.