قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ترکیه ۵ جنگنده اف-۱۶ خود را در پایگاه هوایی استونی مستقر کرد

وزارت دفاع ترکیه از استقرار ۵ جنگنده اف۱۶ و ۷۶ تن از نیروهای نظامی این کشور در پایگاه هوایی آماری در استونی خبر داد.
 ترکیه ۵ جنگنده اف-۱۶ خود را در پایگاه هوایی استونی مستقر کرد

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ترکیه خبر داد که در چارچوب ماموریت تقویت‌ شده پلیس هوایی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ۵ جنگنده اف۱۶  و ۷۶ تن از نیروهای نظامی را در پایگاه هوایی آماری در استونی مستقر کرده است.

این وزارتخانه اعلام کرد که تعدادی از اعضای نیروی هوایی ترکیه در این پایگاه هوایی مستقر شدند و اعضای نیروهای مسلح ترکیه با قاطعیت به انجام وظایف حساس خود ادامه می‌دهند.

وزارت دفاع ترکیه تاکید کرد که این ۵ جنگنده و ۷۶ تن از اعضای نیروی هوایی، به «امنیت حریم هوایی شرکا» کمک می‌کنند

  انتهای پیام/




 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.

 مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»

مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»

وال استریت ژورنال نوشت: حملات ایران به کشتی‌ها در تنگه هرمز در حال افزایش است، بدون آنکه واکنش نظامی آمریکا را در پی داشته باشد؛ وضعیتی که خطر عبور کشتی‌ها از این آبراه راهبردی را افزایش داده و برخی متحدان عرب آمریکا را نگران کرده است. این کشورها بیم دارند که واشنگتن راهبرد مشخصی برای پایان دادن به جنگ نداشته باشد.

 پرادعای تنها در جنگ با ایران

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.

 منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

یک خانم در مصاحبه درباره حمایت از کشور در برابر متجاوزان گفت : من هم میخواهم بروم به جنوب و به جنگ با آمریکایی ها بروم چرا که تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبد، دلاری است که از کشتن سربازای آمریکایی به من برسد.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

یمن تاکنون ۸ نفتکش سعودی را هدف قرار داده است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تاکنون هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌ایم.

 انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

وزیر امنیت داخلی اسرائیل پیش‌تر در گفت‌وگویی تأکید کرده بود که ارتش اسرائیل «باید ترور‌های هدفمند در غزه انجام دهد و هر شب ۳۰ تا ۴۰ نفر را از پا درآورد».

 خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر رهبر کره شمالی، ژاپن را در صورت تلاش برای گسترش نظامی، به «حمله فوری» تهدید کرد.