قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

نجات دو کارگر از مرگ در مخزن هوایی شهر صدرا

آتش‌نشانان شهر صدرا در عملیاتی پیچیده و نفس‌گیر، دو کارگر را که هنگام رنگ‌آمیزی در ارتفاع یک مخزن هوایی بر اثر استنشاق بخارات سمی دچار گازگرفتگی شدید و کاهش سطح هوشیاری شده بودند، از مرگ نجات دادند.
 نجات دو کارگر از مرگ در مخزن هوایی شهر صدرا
به گزارش ایلنا، این حادثه زمانی رخ داد که دو کارگر حین انجام عملیات رنگ‌آمیزی در ارتفاع، بر اثر استنشاق بخارات سمی ناشی از مشتقات نفتی و مواد شیمیایی، دچار گازگرفتگی شده و در ارتفاعی مخاطره‌آمیز محبوس شدند.

پس از اعلام حادثه، تیم‌های تخصصی امداد و نجات آتش‌نشانی صدرا بلافاصله به محل اعزام شدند. بررسی‌های اولیه نشان داد که به دلیل تجمع گازهای سمی در فضای بسته مخزن، سطح هوشیاری هر دو مصدوم به‌شدت کاهش یافته و شرایط برای ادامه حضور آنان در محل بسیار خطرناک است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی صدرا، با تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: شرایط محیطی، وجود گازهای سمی غلیظ و قرارگیری مصدومان در ارتفاع، عملیات امدادرسانی را با دشواری مضاعفی مواجه کرده بود.

آتش‌پاد سوم هادی اسماعیلی،  افزود: نیروهای عملیاتی با وجود شرایط بسیار خطرناک، چندین ساعت به‌صورت مستمر برای نجات این دو کارگر تلاش کردند و با استفاده از تجهیزات تخصصی موفق شدند هر دو نفر را از مرگ حتمی نجات داده و در وضعیت پایدار به عوامل اورژانس تحویل دهند.

اسماعیلی با تأکید بر اولویت جان انسان در عملیات‌های امدادی گفت: در فرهنگ آتش‌نشانی، هیچ ابزار و تجهیزاتی گران‌بهاتر از جان یک انسان نیست.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی صدرا ادامه داد: اگرچه در این عملیات پیچیده، به دلیل ماهیت خطرناک محیط، بخشی از تجهیزات سازمان دچار خسارت شد، اما آمادگی برای خدمت‌رسانی بی‌دریغ به شهروندان در هر شرایطی، اولویت نیروهای آتش‌نشانی است.

مصدومان پس از انتقال به محل امن، برای انجام اقدامات درمانی و بررسی‌های تکمیلی به عوامل اورژانس تحویل داده شدند. انتهای پیام/



 چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]

 بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

آرمان امروز : بحران مسکن در جهان دیگر صرفاً به کمبود سرپناه یا گسترش حاشیه‌نشینی محدود نیست؛ افزایش قیمت مسکن نسبت به درآمد، فشار هزینه اجاره، رشد سریع شهرنشینی و تشدید ریسک‌های اقلیمی، دسترسی به مسکن مناسب را به یکی از چالش‌های مهم اقتصادی شهرهای جهان تبدیل کرده است. گزارش «شهرهای جهان ۲۰۲۶» سازمان ملل [ ]

 قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

حوادث رکنا، مردی که مادر ، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

کاربرد هوش مصنوعی در معادن برزیل

برزیل، به‌ویژه در صنعت سنگ آهن، به یکی از نمونه‌های مهم استفاده از هوش مصنوعی در معدن‌کاری تبدیل شده است. شرکت‌های معدنی این کشور، از جمله واله، از هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، بهبود ایمنی و کنترل بهتر کیفیت محصول استفاده می‌کنند. این تحول برای بازار سنگ آهن اهمیت زیادی دارد، زیرا مستقیما بر حجم تولید قابل فروش و سهم محصولات با عیار و کیفیت بالاتر اثر می‌گذارد.

 بانک مرکزی اموال بانک ایران‌زمین را توقیف کرد

بانک مرکزی اموال بانک ایران‌زمین را توقیف کرد

بانک مرکزی ۷۵ همت از اموال بانک ایران‌زمین را برای وصول مطالبات توقیف کرد.