قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

بومی‌سازی شفت درایو ۵ متری فایبرکربن؛ تکمیل نوسازی فن‌های کولینگ‌تاور ناحیه ۲ فجر انرژی خلیج‌فارس

شرکت فجر انرژی خلیج فارس با اتمام موفق عملیات نوسازی و اورهال فن‌های کولینگ‌تاور سل‌های B و C واحد آب ناحیه ۲، این تجهیزات را پس از حدود یک دهه بهره‌برداری و انجام تعمیرات تخصصی، در شرایط نرمال عملیاتی قرار داد.
 بومی‌سازی شفت درایو  ۵ متری فایبرکربن؛ تکمیل نوسازی فن‌های کولینگ‌تاور ناحیه ۲ فجر انرژی خلیج‌فارس

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج‌فارس، در این پروژه، برای نخستین‌بار در کشور شفت درایو فایبرکربن به روش مهندسی معکوس بومی‌سازی و ساخته شد؛ اقدامی که ضمن ارتقای قابلیت اطمینان سیستم خنک‌کاری، امنیت تولید و پایداری تأمین آب صنعتی را افزایش داد.

عملیات نوسازی و اورهال فن‌های کولینگ‌تاور سل‌های B و C واحد آب ناحیه ۲، پس از حدود یک دهه بهره‌برداری مستمر، با موفقیت به پایان رسید و هر دو تجهیز پس از انجام تعمیرات تخصصی، در شرایط نرمال عملیاتی قرار گرفتند.

در این پروژه، سل C با دمونتاژ کامل، تعویض بیرینگ‌ها و قطعات مصرفی، سندبلاست پوسته و نصب ۹ بلید فایبرگلاس پس از بالانس استاتیکی، نوسازی شد. پایش‌های انجام‌شده طی سه ماه بهره‌برداری نیز عملکرد این فن را در محدوده استاندارد تأیید کرده است.

سل B که به‌دلیل شکستگی شفت درایو بر اثر موج انفجار از مدار خارج شده بود، با طراحی و ساخت شفت درایو فایبرکربن به طول حدود پنج متر از طریق مهندسی معکوس، تنظیم دقیق چرخ‌دنده‌ها و نصب بلیدهای جدید احیا شد. این تجهیز پس از انجام آزمون‌های فنی، در تاریخ ۷ مرداد ۱۴۰۵ آماده بهره‌برداری شد.

بومی‌سازی ساخت شفت درایو فایبرکربن برای نخستین‌بار در کشور، مهم‌ترین دستاورد این پروژه است که ضمن کاهش وابستگی به تأمین‌کنندگان خارجی، گامی مؤثر در توسعه توانمندی‌های داخلی و بازسازی تجهیزات تخصصی به شمار می‌رود.

با تکمیل نوسازی سل دوم، افزونگی سیستم خنک‌کاری دوباره برقرار شد و قابلیت اطمینان واحد، امنیت تولید و پایداری تأمین آب صنعتی برای واحدهای تولیدی افزایش یافت.

  انتهای پیام/





 خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

خانه‌های سازمانی به مسکن استیجاری تبدیل می‌شوند؛ جزئیات طرح دولت اعلام شد

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تخلیه خانه‌های سازمانی برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن استیجاری آغاز شد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا...

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.