قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مزایده ۱۱ ملک شامل املاک تجاری، مسکونی و مرغداری یکی از سودادگران مرگ در گلستان

رئیس کل دادگستری استان گلستان از مزایده ۱۱ ملک شامل املاک تجاری، مسکونی و مرغداری یکی از سودادگران مرگ در گلستان خبر داد.
 مزایده ۱۱ ملک شامل املاک تجاری، مسکونی و مرغداری یکی از سودادگران مرگ در گلستان

به گزارش ایلنا از گلستان، حیدر آسیابی گفت: این اموال متعلق به یک قاچاقچی دانه درشت مواد مخدر است که در گلستان و نوار شمالی کشور پولشویی می‌کرد. در حال حاضر نوبت اول این مزایده برگزار شد و قرار است در نوبت بعدی چندین خودروی لوکس، واحدهای تجاری و اراضی کشاورزی وی نیز به مزایده گذاشته شود. 

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: ارزش اموالی که در مرحله اول این مزایده در شهرهای گنبدکاووس، آزادشهر و رامیان، فروخته شد بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان است که به حساب خزانه، واریز شد. 

آسیابی با اشاره به اینکه رای این پرونده سال گذشته قطعی شده و برای اجرای احکام به دادسرای مرکز استان گلستان ارسال شده بود، افزود: این قاچاقچی، پولی که با معامله مواد مخدر به دست آورده بود صرف خرید بیش از ۲۸ ملک مسکونی، تجاری، زمین کشاورزی و خودرو و طلا کرده بود که همه این اموال با رای نهایی دادگاه مصادره و به تدریج برای مزایده روی سامانه ستاد (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) گذاشته می‌شود. 

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: به منظور ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر، بلافاصله پس از دستگیری متهمان این جرم، پرونده پولشویی هم در دادسرای مرکز استان تشکیل می‌شود تا اموال حاصل از جرم خرید و فروش مواد مخدر شناسایی و ضبط شود. اموال متهم این پرونده نیز در مرحله دادسرا، شناسایی و توقیف شده بود که با رای نهایی دادگاه مصادره شد.  انتهای پیام/





 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.