قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

بیست‌ودومین نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز افتتاح شد/ فارس در مسیر کشاورزی هوشمند

بیست‌ودومین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، ادوات و ماشین‌آلات، نهاده‌ها و سیستم‌های آبیاری در شیراز افتتاح شد.
 بیست‌ودومین نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز افتتاح شد/ فارس در مسیر کشاورزی هوشمند

به گزارش ایلنا، در این مراسم،  مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس از برنامه این مجموعه برای عبور از الگوی سنتی برگزاری نمایشگاه و تبدیل سایت نمایشگاهی فارس به بستری برای نوآوری، توسعه بازار و تقویت صادرات خبر داد.

محسن نهاوندی با اشاره به برگزاری بیست‌ودومین نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز اظهار کرد: برپایی این دوره از نمایشگاه با توجه به شرایط موجود و برخی محدودیت‌ها، حاصل تلاش مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، سازمان جهاد کشاورزی استان، مجری نمایشگاه و تمامی عوامل اجرایی بوده است.

نهاوندی افزود: ممکن است این دوره از نظر کمی و در مقایسه با سال گذشته با انتظارات فاصله داشته باشد، اما تداوم برگزاری نمایشگاه در شرایط فعلی، به‌ویژه در حوزه مهم کشاورزی، اقدامی ارزشمند است و می‌تواند به حمایت از تولیدکنندگان، صنعتگران و کشاورزان منجر شود.

وی با اشاره به جایگاه فارس در کشاورزی کشور گفت: استان فارس یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور است و نمایشگاه تخصصی کشاورزی می‌تواند زمینه ارتباط مستقیم تولیدکنندگان، صاحبان فناوری، بهره‌برداران و فعالان بازار را فراهم کند.

دومین اکسپوی شیراز در مهرماه برگزار می‌شود

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین اکسپوی شیراز در سال گذشته اظهار کرد: این رویداد با هدف توسعه صادرات، معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و ایجاد ارتباط با بازارهای خارجی برگزار شد و دستاوردهای مناسبی نیز به همراه داشت.

وی افزود: دومین دوره اکسپوی شیراز نیز با حضور بخش‌های مختلف اقتصادی و دعوت از هیئت‌های خارجی در مهرماه برگزار خواهد شد و تلاش می‌کنیم حوزه کشاورزی در این رویداد حضور پررنگ‌تری داشته باشد تا از ظرفیت آن برای معرفی محصولات و توسعه صادرات استفاده شود.

نهاوندی تأکید کرد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس خود را صرفاً یک سایت فیزیکی برای برگزاری رویداد نمی‌داند و توسعه تجارت و صادرات نیز در اساسنامه و مأموریت‌های این شرکت مورد توجه قرار گرفته است.

راه‌اندازی نخستین مرکز نوآوری صنعت نمایشگاهی در فارس

وی از راه‌اندازی نخستین مرکز نوآوری و شتابدهی صنعت نمایشگاهی در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس خبر داد و گفت: نمایشگاه‌ها همواره محل عرضه و معرفی نوآوری‌های صنایع مختلف …



 مس دوباره رکورد زد؛ طلا در نزدیکی سقف ۳ ماهه قرار گرفت
۴۹ دقیقه قبل / سایت سنا

مس دوباره رکورد زد؛ طلا در نزدیکی سقف ۳ ماهه قرار گرفت

 بازارهای جهانی در میانه هفته تحت تأثیر هم‌زمان تحولات ژئوپلیتیک، چشم‌انداز سیاست پولی آمریکا و ریسک‌های عرضه قرار گرفتند؛ قیمت نفت برای سومین جلسه متوالی کاهش یافت و به محدوده ۸۶ دلار رسید، در حالی که قیمت طلا نزدیک سقف ۳ ماهه ماند و نقره نیز بالای ۶۸ دلار معامله شد. در بازار فلزات پایه، مس با عبور از ۶.۷ دلار در هر پوند به رکورد تاریخی جدیدی رسید؛ هم‌زمان کاهش ذخایر و اختلال در عرضه معادن، نگرانی‌ها درباره محدودیت عرضه جهانی را تشدید کرد.

 بنادر جنوبی زیر تهدید موشکی و پهپادی فعال ماندند/ آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی
۹ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

بنادر جنوبی زیر تهدید موشکی و پهپادی فعال ماندند/ آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آسیب به هواپیما‌ها و زیرساخت‌های فرودگاهی گفت: بنادر جنوب در خط مقدم شبکه حمل‌ونقل کشور قرار داشتند و با وجود تهد...

 رایزنی وزرای خارجه عربستان، ترکیه و قطر درباره کاهش تنش در منطقه
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

رایزنی وزرای خارجه عربستان، ترکیه و قطر درباره کاهش تنش در منطقه

تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه عربستان سعودی با همتایان قطری و ترکیه‌ای خود تلفنی درباره کاهش تنش‌ها در منطقه گفت‌وگو کرد.

 سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به هیچ عنوان باز نمیشود اگر….
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به هیچ عنوان باز نمیشود اگر….

سخنگوی سپاه با تأکید بر خروج تمام شناورهای نظامی دشمن از خلیج‌فارس، بازگشایی تنگه هرمز را منوط به تمکین آمریکا به شروط تعیین‌شده اعلام کرد.

 روایت‌هایی از پشت پرده تراستی‌ها: امارات، ترکیه و کانادا مقصد اصلی ارزهای خارج‌شده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از پشت پرده تراستی‌ها: امارات، ترکیه و کانادا مقصد اصلی ارزهای خارج‌شده است

پرونده تراستی‌ها در هفته‌های اخیر با اعلام ابعاد مالی و قضایی گسترده، به یکی از مهم‌ترین موضوعات اقتصادی کشور تبدیل شده است. مهراد عباد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی ریشه‌های شکل‌گیری این شبکه و ابعاد مختلف آن پرداخته است.

 سرمایه اصلی دولت، همین همراهی صادقانه و تلاش بی‌وقفه شماست
۲۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سرمایه اصلی دولت، همین همراهی صادقانه و تلاش بی‌وقفه شماست

سخنگوی دولت پیامی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس منتشر کرد. ‏



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح