قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

برگزاری مصاحبه متقاضیان کارشناسی رسمی بدون آزمون ویژه اعضای هیات علمی و پزشکی قانونی

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه از برگزاری مصاحبه متقاضیان کارشناسی رسمی بدون آزمون، ویژه اعضای هیات علمی و پزشکی قانونی خبر داد.
 برگزاری مصاحبه متقاضیان کارشناسی رسمی بدون آزمون ویژه اعضای هیات علمی و پزشکی قانونی
به گزارش ایلنا به نقل از قوه قضاییه، حسن عبدلیان‌پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به برگزاری مرحله جدید ارزیابی متقاضیان کارشناسی رسمی بدون آزمون ویژه اعضای هیات علمی و پزشکی قانونی اظهار کرد: در راستای اجرای فرآیند جذب کارشناسی رسمی بدون آزمون، حدود ۱۶۰ نفر از متقاضیانی که دارای مدرک دکتری و حداقل ۱۵ سال سابقه تدریس دانشگاهی هستند و مدارک خود را در سامانه جذب بارگذاری کرده‌اند، پس از بررسی و تأیید مدارک و احراز شرایط، برای شرکت در مرحله مصاحبه دعوت شده‌اند.

وی افزود: این افراد با توجه به شرایطی که برای آنان در نظر گرفته شده است، از شرکت در آزمون کتبی کارشناسی رسمی معاف هستند، اما لازم است سایر مراحل ارزیابی را طی کنند. بر همین اساس، روز پنجشنبه مرحله مصاحبه تخصصی و عمومی این متقاضیان برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ادامه داد: مصاحبه تخصصی متقاضیان با حضور اساتید و متخصصان مربوطه در ۳۲ رشته کارشناسی رسمی تخصصی انجام می‌شود و مصاحبه عمومی نیز با همکاری اداره سنجش و در بستر سامانه جذب برگزار خواهد شد.

عبدلیان‌پور تصریح کرد: پس از انجام مصاحبه‌ها، امتیازات توسط اداره سنجش جمع‌بندی و میزان احراز شرایط متقاضیان مشخص خواهد شد. افرادی که موفق به کسب امتیازات لازم شوند، پس از این مرحله وارد فرآیند معمول جذب کارشناسی رسمی ویژه اعضای هیات علمی و پزشکی قانونی خواهند شد.

وی تأکید کرد: معافیت این افراد صرفاً مربوط به آزمون کتبی کارشناسی رسمی است و به معنای معافیت از سایر مراحل ارزیابی و جذب نیست. تمامی متقاضیان باید فرآیند مصاحبه تخصصی و عمومی و ارزیابی‌های پیش‌بینی‌شده را با موفقیت پشت سر بگذارند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: این فرآیند در ادامه اقدامات و آزمون‌های برگزارشده در سال گذشته و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت علمی و تجربی افراد واجد شرایط و در چارچوب ضوابط مربوط به جذب اعضای هیئت علمی در رشته‌های کارشناسی رسمی انجام می‌شود. انتهای پیام/



 روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی با اشاره به مواضع ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ایران به‌زودی توهمات رئیس‌جمهور آمریکا درباره این گذرگاه راهبردی را اصلاح خواهد کرد.

 لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

وزیر خارجه روسیه گفت این کشور حق دارد استفاده از پهپادهای بریتانیا در حملات علیه روسیه را به‌عنوان «دخالت مستقیم» در جنگ اوکراین تلقی کند.

 شنیده‌های غیررسمی: محمدباقر خرازی بازداشت شده است

شنیده‌های غیررسمی: محمدباقر خرازی بازداشت شده است

شنیده‌ها حاکی از این است که چهره جنجالی روزهای اخیر، بازداشت شده است.

 محسن رضایی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

محسن رضایی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه ایکس نوشت: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید.

 بررسی سوالات از وزیر ارتباطات در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی سوالات از وزیر ارتباطات در کمیسیون امنیت ملی مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از اقناع برخی نمایندگان از پاسخ‌های وزیر ارتباطات درباره علت ایجاد محدودیت برای پلتفرم‌های خارجی در زمان جنگ خبر داد.

 صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

عباس صوفی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به خستگی مردم از گرانی‌ها گفت: درست عمل کردن اجرای طرح کالابرگ می‌توانست برخی از مشکلات مردم را کاهش دهد و م...