قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

غرق‌شدن پسر 12 ساله در یکی از استخرهای شنای شهرستان میبد

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان یزد به وقوع حادثه غرق‌شدگی در استان اشاره کرده و گفت: یک پسر 12 ساله بر اثر حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای شنای شهرستان میبد، جان خود را از دست داد.
 غرق‌شدن پسر 12 ساله در یکی از استخرهای شنای شهرستان میبد

به گزارش ایلنا، جواد سهیلی افزود: گزارشی مبنی بر غرق‌شدن یک پسر نوجوان در یکی از استخرهای شنای شهرستان میبد، به مرکز ارتباطات اورژانس استان یزد اعلام شد. در این راستا بلافاصله هماهنگی‌های لازم در راستای اعزام آمبولانس اورژانس به محل وقوع این حادثه انجام شد.

وی ادامه داد: کارشناسان اورژانس اعزام شده به محل حادثه، عملیات احیای قلبی و ریوی را برای این نوجوان تا رسیدن به بیمارستان انجام دادند. اما به‌رغم تلاش‌های تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی و کادر درمان بیمارستان مقصد، این نوجوان 12 ساله جان خود را از دست داد. انتهای پیام/



 14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم

استانها

جواد منصوری، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای جلوگیری از تهدید منابع آب استان گفت: صیانت از کیفیت منابع آبی و حفاظت از محدوده‌های کیفی منابع آب شرب، از مهم‌ترین اهداف آب منطقه‌ای یزد است و برای تحقق آن، 10 محور اجرایی به طور همزمان دنبال می‌شود.

وی یکی از اقدامات مهم در این زمینه را تعیین محدوده‌های ویژه منابع آب شرب دانست و افزود: تاکنون 14 زون حفاظتی با هدف مراقبت از کمیت و کیفیت منابع تأمین‌کننده آب شرب تصویب و تثبیت شده است تا از انجام فعالیت‌های غیرمجاز و هرگونه تعرض به این مناطق جلوگیری شود.

منصوری ادامه داد: کنترل و بررسی کیفیت منابع آب زیرزمینی نیز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد و وضعیت این منابع به طور مداوم پایش می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت کنترل نحوه دفع فاضلاب واحدهای مختلف اظهار کرد: در برخورد با صنایع آلاینده هیچ‌گونه اغماضی وجود ندارد و شناسایی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی که احتمال ایجاد آلودگی دارند، به طور جدی پیگیری می‌شود. در صورت شناسایی موارد آلاینده نیز موضوع به اداره‌کل حفاظت محیط زیست اعلام و روند رفع آلودگی دنبال خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: در زمان بررسی محل استقرار صنایع جدید نیز شرایط منطقه با دقت ارزیابی می‌شود تا فعالیت واحدهای تازه‌تأسیس، کیفیت منابع آب زیرزمینی را با خطر مواجه نکند.

وی درباره نصب دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بر روی چاه‌ها گفت: رویکرد ما در این زمینه متناسب با نوع مصرف است. در مواردی که استفاده از چاه‌های غیرمتعارف برای تأمین آب شرب ضرورت داشته باشد، برای نصب و بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن همکاری لازم انجام می‌شود که تاکنون 10 مورد از این طرح‌ها اجرا شده است.

منصوری افزود: در مقابل، برای استفاده از آب‌شیرین‌کن در بخش‌های صنعت و کشاورزی محدودیت‌های جدی اعمال می‌شود و تاکنون با 28 درخواست در این زمینه مخالفت شده است تا از اتلاف منابع و همچنین ورود پساب این دستگاه‌ها و آسیب احتمالی آن به آبخوان‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و چالش‌های مربوط به کیفیت منابع آبی استان اظهار …



 پرونده کلاهبرداری میلیاردی متواری بسته شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرونده کلاهبرداری میلیاردی متواری بسته شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سردار علیرضا دلیری فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در رابطه با این خبر گفت: در پی دریافت حکم قضایی مبنی بر جلب یک محکوم فراری، ماموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان یزد اقدامات لازم در این زمینه را آغاز کردند.

وی افزود: با تحقیقات پلیس، مشخص شد متهم با سوابقی همچون کلاهبرداری، تهدید، هتک حیثیت، نشر اکاذیب و نیز زندان دارای 271 فقره پرونده در محاکم قضایی بوده و در حال حاضر با پرونده کلاهبرداری 300 میلیارد ریالی با تعداد شاکیان بالا متواری است.

فرمانده انتظامی استان یزد افزود: ماموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم فراری که مدت سه سال خود را از دید ماموران مخفی نگه داشته بود در یکی از مجتمع‌های آپارتمانی شهر یزد شناسایی و او را در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

 دلیری خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل دستگاه قضایی استان یزد شد.

انتهای پیام/781  



 رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسیدگی به 31 پرونده سردفتران استان یزد در دادگاه انتظامی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهدی اقبال مدیر کل ثبت اسناد و املاک استان یزد در این خصوص با اشاره به ماهیت تخلفات مطرح شده در این دادگاه تصریح کرد: یشتر تخلفات مطرح شده در دادگاه انتظامی سردفتران از نوع شکلی بوده و تخلفات ماهیتی در استان یزد مشاهده نمی شود؛ این موضوع نشان دهنده آن است که سردفتران استان از تخصص و توانمندی لازم برای انجام وظایف محوله برخوردارند.

وی با تأکید بر نظارت مستمر بر عملکرد دفاتر اسناد رسمی استان افزود: در حال حاضر جلسات دادگاه انتظامی سردفتران با حضور اعضا بصورت مستمر و منظم برگزار می شود و پروندههای موجود نیز بهروز رسیدگی می شوند. خوشبختانه هیچ پرونده ای معطل یا روی زمین نمانده است.

اقبال در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند نظارت دقیق و برگزاری جلسات منظم، شاهد کاهش هرچه بیشتر تخلفات در حوزه سردفتری و ارتقای سلامت املاک و اسناد رسمی در استان باشیم.

رسیدگی به تخلفات و اعمال غیر قانونی دفاتر اسناد رسمی ، سردفتران و دفتر یاران اسناد رسمی براساس ماده 32 قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب سال 1317 پس از گزارش بازرس و یا شکایت شاکی خصوصی در دادسرای انتظامی سردفتران و دفتریاران اسناد رسمی انجام می شود .

انتهای پیام/781  



 نجات کودک 3 ساله از مرگ در دریای فریدونکنار - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نجات کودک 3 ساله از مرگ در دریای فریدونکنار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، کوروش میری سرناجی ساحل غرب فریدونکنار اطهار داشت: کودک بازیگوش در حالی که والدینش متوجه او نبودند وارد دریا می‌شود و در حال غرق شدن بود که دو نفر از ناجیان غریق او را می‌بینند و از مرگ نجات می‌دهند.

وی افزود: این کودک بعد از عملیات احیا توسط نیرو‌های امدادی هلال احمر و اورژانس برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

میری تصریح کرد: دریا تنها قاتلی است که محاکمه نمی‌شود و مسئولیت پذیری بیشتر والدین نسبت به کودکان خود در نوار ساحلی اهمیت دارد.

وی  ادامه داد: آب دریا شاید در برخی مواقع آرام به نظر بیاید اما وجود جریان‌های شکافنده در زیر دریا، هر شناگری را به کام مرگ می کشاند.

انتهای پیام/  



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت
سایت هم میهن

ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت

ستاره سابق استقلال در تمرینات تیم اسپانیایی حاضر شد.
 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.