قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

خدمت‌رسانی خادمیاران منطقه ۴ تهران به زائران مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی

خادمیاران کانون خدمت رضوی منطقه ۴ تهران همزمان با برگزاری مراسم باشکوه پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی، با برپایی موکب خدمت در مسیر راهپیمایی، به اجتماع عظیم عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمات فرهنگی، رفاهی، درمانی و مشاوره‌ای ارائه کردند.
 خدمت‌رسانی خادمیاران منطقه ۴ تهران به زائران مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی

به گزارش ایلنا به نقل از شبکه خادمان رسانه‌ای کانون‌های خدمت رضوی استان تهران، موکب خدمت رضوی منطقه ۴ تهران نیز همانند سال‌های گذشته در خیابان فداییان اسلام و در مسیر حرکت زائران برپا شد و خدمات متنوعی از جمله پذیرایی، برگزاری مراسم ذکر مصیبت و صلوات خاصه، استقرار میزهای خدمت و اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت فرهنگ رضوی را به عزاداران ارائه داد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین نجاتی، با اشاره به آمادگی گسترده خادمیاران برای برگزاری این برنامه اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای برپایی موکب از هفته‌ها قبل آغاز شد و خادمیاران از شب پیش از مراسم برای آماده‌سازی محل خدمت حضور داشتند. پذیرایی از زائران از پس از نماز صبح آغاز شد و تا بعد از اقامه نماز ظهر و عصر ادامه یافت. 

وی افزود: خادمیاران در کنار بحث اربعین، حضور در میدان، حمایت ازخط مقدم و جبهه مقاومت و انتقام شهدا و قائد عظیم الشان را در برنامه‌های اربعینی خود مدنظر قرار داده اند. 

عزیزی نیز با بیان اینکه ارائه خدمات عمومی و تخصصی از رسالت‌های اصلی کانون خدمت رضوی است، گفت: بیش از ۲۰ کانون تخصصی در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و در مراسم جاماندگان اربعین نیز هر یک متناسب با مأموریت خود به زائران خدمات ارائه کردند. 

وی خاطرنشان کرد: تمامی فعالیت‌های موکب با مشارکت خیّرین و عاشقان علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) انجام شد. 

محمدباقر لواسانی نیز با اشاره به حجم خدمات ارائه‌شده گفت: پذیرایی از زائران از ساعت ۵ صبح با توزیع صبحانه آغاز شد و سپس با توزیع شربت، آب هندوانه و دوغ ادامه یافت. در مجموع، حدود ۲۰ هزار پذیرایی در این موکب ارائه شد. 

وی ادامه داد: کانون‌های تخصصی بانوان، کتاب، سلامت و مشاوره نیز با استقرار میزهای خدمت به ارائه خدمات تخصصی پرداختند و حدود ۱۳۰ خادمیار در اجرای این برنامه مشارکت داشتند. 

افسانه شیخ‌سفلی، مسئول کانون سلامت، از برپایی میز خدمت سلامت با حضور پزشک، پرستار و کارشناس طب سنتی خبر داد و گفت: در این بخش، خدماتی مانند ویزیت، سنجش فشار خون و قند خون و تأمین داروی مورد نیاز برای حدود ۵۰ نفر انجام شد. 

کانون کتاب و کتابخوانی نیز با اهدای کتاب‌های مرتبط با سیره اهل‌بیت (ع)، داستان‌های قرآنی و مذهبی، توزیع کاربرگ‌های نقاشی با موضوع اربعین برای کودکان و برگزاری مسابقات فرهنگی همراه با اهدای جوایز، در این مراسم حضور فعال داشت. 

میز خدمت کانون جوانان با استفاده از شابلون‌های مناسبتی، طرح‌های مرتبط با عزاداری حسینی را بر روی لباس عزاداران نقش بست که به گفته آقاجانی مسئول این کانون با استقبال قابل توجه زائران همراه شد. 

کاظمی مسئول کانوان بانوان گفت: کانون بانوان منطقه ۴ با برنامه‌های متنوع وهدفمند در مراسم امسال حضور پیدا کرد. یکی ازبرنامه‌های تسهیلگری وتبلیغ فرزندآوری اهدای پوشاک نوزاد و ایجاد فضای مناسب برای شیردهی و تعویض پوشک نوزادان برای مادران بود. 

وی افزود: مشاوره و اقناع‌سازی زوج‌های جوان وکنشگری بین مردم، توزیع بروشورهایی از بیانات رهبر شهید در باب فرزندآوری، مشاوره ازدواج و تربیت فرزند از دیگر برنامه‌های کانون بود. 

کاظمی از طراحی ۱۲ برنامه ویژه کودکان ونوجوانان در این مراسم خبر داد و گفت: تبیین حجاب دختران، نقاشی کاربرگ مناسب دو گروه سنی با محتوای اربعین، کاربرگ چالشی با موضوع اربعین، عاشوراشناسی با درست کردن خیمه و نخل و ماکت کربلا، بازی‌های رومیزی با لیوان یکبار مصرف شامل چالش نماز و حمله به هواپیما و ناوگان دشمن، بازیهای میدانی، عهد نامه‌نویسی با امام زمان عج و امام رضا ع و رهبرسوم انقلاب، دلنوشته برای امام رضا ع، پرده خوانی و اجرای نمایش عروسکی کاغذی با استقبال چشمگیری روبرو شد. 

در کنار این فعالیت‌ها، کانون خبر و فضای مجازی نیز با حضور میدانی، به ثبت و مستندسازی خدمات موکب و پوشش رسانه‌ای برنامه پرداخت.  انتهای پیام/





 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای تغییر سنگ مزار اکبر عبدی و اهدای یادگاری‌هایش به موزه چیست؟

بخشی از وسایل شخصی زنده‌یاد اکبر عبدی برای نگه‌داری به یک موزه‌ در اردبیل سپرده شده است.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]