قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ضرورت ارائه خدمات متناسب با شرایط ویژه و نیازهای جانبازان نخاعی/ تاکید بر تقویت خدمات درمانی، توانبخشی و امکانات آسایشگاهی

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشستی صمیمی با جمعی از جانبازان نخاعی خانم دیدار کرد.
 ضرورت ارائه خدمات متناسب با شرایط ویژه و نیازهای جانبازان نخاعی/ تاکید بر تقویت خدمات درمانی، توانبخشی و امکانات آسایشگاهی

به گزارش ایلنا به نقل از «ایثار»، سید احمد موسوی در این دیدار ضمن گفت‌وگو با جانبازان نخاعی، در جریان روند درمان، شرایط جسمی و نیازهای آنان قرار گرفت و بر ضرورت ارائه خدمات مطلوب، مستمر و متناسب با شرایط ویژه این عزیزان تأکید کرد. وی جانبازان را نماد صبر، ایمان و پایداری دانست و اظهار کرد: جانبازان سرافراز، سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند و خدمت به آنان وظیفه‌ای مهم و افتخاری بزرگ برای همه مسئولان است و ما نیز به خادمی شما عزیزان افتخار می کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین بر تقویت خدمات درمانی، توانبخشی و امکانات آسایشگاهی و توجه ویژه به نیازهای جانبازان نخاعی تأکید کرد و گفت: بنیاد شهید اهتمام دارد با شناخت دقیق نیازهای جامعه ایثارگری، زمینه ارائه خدمات باکیفیت و شایسته شما عزیزان را فراهم کند.

موسوی در این دیدار اظهار داشت: ما به دنبال کاهش و رفع مشکلات شما عزیزان هستیم و باید در این مسیر شما ما را کمک کنید و ضمن ارائه نیازها, از ما پی گیر انجام موضوعات مرتبط باشید.

در این دیدار، ضرغام صادقی مشاور ارشد، صمد کمالی مشاور در پیگیری امور ایثارگران، سیده معصومه غفوری، مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات، راضیه علیزاده مشاور حوزه سلامت و سید باقر سیدرضایی مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید حضور داشتند، جانبازان نخاعی ضمن بیان مسائل و دغدغه‌های خود در حوزه درمان، نظرات و پیشنهادها خود را با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در میان گذاشتند. انتهای پیام/



۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تامین خدمات درمانی ایثارگران مناطق کم‌برخوردار در استان‌های همجوار

سید حمیدرضا متقی، مشاور معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت ارائه خدمات روانشناسی و روانپزشکی به افرادی که در جنگ حضور داشته آمد گفت: وزارت بهداشت و مراکز وابسته به این وزارتخانه خدمات مشاوره‌ای را به آسیب‌دیدگان ارائه می‌کنند و این خدمات به صورت تلفنی نیز در دسترس است.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز از ظرفیت روانشناسان و روانپزشکان برای ارائه خدمات به جامعه هدف استفاده می‌کند.

مشاور معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره حمایت‌های درمانی از جامعه هدف در مناطق کم‌برخوردار نیز اظهار کرد: در این مناطق تلاش می‌شود خدمات مورد نیاز از ظرفیت استان‌های همجوار و برخوردارتر تامین شود.

وی افزود: اعتبارات اختصاص یافته به مناطق کم‌برخوردار معمولاً بیشتر از سایر استان‌ها در نظر گرفته می‌شود و در صورت نیاز نیز تیم‌های درمانی به این مناطق اعزام می‌شوند تا بخشی از کمبود‌های موجود در حوزه درمان جبران شود.

متقی درباره خدمات توانبخشی و مراقبت‌های طولانی مدت نیز اظهار کرد: بنیاد شهید بخشی از خدمات مورد نیاز بیماران را از طریق مراکز نگهداری طولانی مدت خود ارائه می‌کند و در کنار آن از ظرفیت مراکز خصوصی نیز برای خرید خدمت استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: مراکز توانبخشی بنیاد شهید در اختیار جامعه هدف قرار دارند و افرادی که به خدمات بازتوانی و توانبخشی نیاز دارند می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

مشاور معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به گستردگی شبکه مراکز درمانی طرف قرارداد گفت: در حال حاضر بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ مرکز درمانی در کشور در بخش خصوصی طرف استفاده بنیاد قرار دارند که بخشی از خدمات توانبخشی نیز از طریق این مراکز ارائه می‌شود.

متقی درباره استفاده از سامانه‌های الکترونیکی برای کاهش مراجعات حضوری نیز گفت: بخش قابل توجهی از فرایند‌های بنیاد در حوزه‌های مختلف به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، اما در حوزه بهداشت و درمان همچنان در برخی مراحل مراجعه حضوری ضروری است، زیرا تشخیص و ارزیابی پزشکی اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: در بسیاری از خدمات درمانی پس از مراجعه اولیه و ثبت اطلاعات مورد نیاز امکان کاهش مراجعات حضوری وجود دارد. همچنین در حوزه بیمه نیز برخی اطلاعات و مدارک در مراجعه نخست در سامانه ثبت می‌شود و پس از آن در بسیاری از موارد نیازی به مراجعه مجدد وجود ندارد.

متقی تأکید کرد: هدف از توسعه خدمات الکترونیکی تسهیل دسترسی جامعه هدف به خدمات و کاهش مراجعات غیرضروری است.

انتهای پیام/




 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...