قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

آموزش و پرورش، وضعیت استخدامی نیروهای خرید خدمات را تعیین تکلیف کند

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تاکید کرد: آموزش و پرورش، وضعیت استخدامی نیروهای خرید خدمات را تعیین تکلیف کند.
 آموزش و پرورش، وضعیت استخدامی نیروهای خرید خدمات را تعیین تکلیف کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به تذکر به وزیر آموزش‌وپرورش درباره وضعیت استخدامی نیروهای خرید خدمات گفت: بعد از تذکر، موضوع از سوی وزارت آموزش‌وپرورش مورد بررسی قرار گرفت. این نماینده مجلس در دوره دوازدهم ادامه داد: بر اساس پاسخ معاون وزیر آموزش‌وپرورش و مشاور وزیر در امور مجلس، در اجرای بند «خ» تبصره ۱۵ قانون بودجه کشور، مقرر شده بود افرادی که دارای سابقه و شرایط لازم هستند، در قالب حق‌التدریس به‌کارگیری شوند. همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای، ضمن بررسی موضوع، پیشنهاد تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس را در قالب قرارداد کارمعین مطرح کرده است.

وی افزود: با این حال، با وجود پیگیری‌های انجام‌شده، تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای استخدام رسمی یا انعقاد قرارداد کارمعین نیروهای مذکور از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه صادر نشده است. …




 اخبار جدید

 پرونده رنج مردم رئیس‌جمهور را بسیار متأثر می‌کند
۱۰ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پرونده رنج مردم رئیس‌جمهور را بسیار متأثر می‌کند

آرمان امروز : معاون حقوقی رئیس‌جمهور در تشریح ویژگی‌های شخصیتی رئیس‌جمهور گفت: دکتر پزشکیان با عزم راسخ‌تر و انرژی بیشتر از روز اول در صحنه است. حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در گفت‌وگو با مردم با اشاره به آغاز سومین سال دولت چهاردهم، اظهار کرد: با وجود همه مشکلاتی که در مسیر دو [ ]

 امید از دل همدلی برمی‌خیزد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

امید از دل همدلی برمی‌خیزد

مفهوم انسجام ملی را در رفتارهای ساده و مسئولانه مردم می‌توان دید؛ آنجا که هر کس به اندازه توان خود برای کاستن از رنج دیگری قدمی برمی‌دارد. اتفاق‌هایی که در روزهای اخیر پیرامون دانش‌آموزان آسیب‌دیده مدرسه میناب شکل گرفت، روایتی روشن از همین همدلی و احساس مسئولیت جمعی است.

 چراغ‌سبز ایران به بازرسان آژانس؛ نیروگاه بوشهر در آستانه بازدید
۹ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

چراغ‌سبز ایران به بازرسان آژانس؛ نیروگاه بوشهر در آستانه بازدید

رضا نجفی گفت: برنامه‌ای برای بازرسان وجود دارد که به ایران بروند و از نیروگاه بوشهر بازدید و بازرسی کنند.

 شرط مهم پزشکیان برای زمان بازگشایی تنگه‌هرمز اعلام شد
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

شرط مهم پزشکیان برای زمان بازگشایی تنگه‌هرمز اعلام شد

رئیس جمهور با بیان اینکه ⁩آمریکا باید دست از محاصره و تحریم بردارد، تاکید کرد: البته راه دریا راه زندگی ما نیست اما خیال نکنند با این کارها می توانند ما را تسلیم کنند.

 ضربه ایران به زنجیره پشتیبانی هوایی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ضربه ایران به زنجیره پشتیبانی هوایی آمریکا

آمریکا تجهیزات هوایی و پدافندی خود را به الخرج و الازرق منتقل کرد؛ اما شناسایی و هدف‌گیری زنجیره سوخت‌رسانی این پایگاه‌ها، نقطه‌ضعف تازه‌ای را به فرصتی برای عملیات ایران علیه دشمن آمریکایی تبدیل کرد.

 به‌جای پیشنهاد، کار کن
۳ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

به‌جای پیشنهاد، کار کن

پزشکیان خطاب به جلیلی: اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن، اختیار می‌دهم

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026