قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

ژاپن با آتش بازی نکند

سفیر چین در روسیه، به ژاپن در مورد بازی با آتش در مورد مسائل مربوط به سلاح‌های هسته‌ای هشدار داده است.
 ژاپن با آتش بازی نکند

به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «ژانگ هانهوی»، سفیر چین در روسیه، به ژاپن در مورد بازی با آتش در مورد مسائل مربوط به سلاح‌های هسته‌ای هشدار داده است.

وی در مقاله‌ای برای خبرگزاری تاس نوشت: «اگر توکیو تصمیم به توسعه سلاح‌های هسته‌ای خود بگیرد، تعادل استراتژیک در شمال شرقی آسیا کاملاً مختل خواهد شد و هر لحظه ممکن است مسابقه تسلیحات هسته‌ای در منطقه آغاز شود.»

وی گفت: «اگر نیروهای راست‌گرای ژاپن به بازی با آتش در مورد مسائل مربوط به سیاست هسته‌ای ادامه دهند، ژاپنی‌ها در نهایت بار دیگر خود را در جایگاه متهم تاریخ خواهند یافت.» انتهای پیام/



 ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود
۴ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال از یک «عملیات اقتصادی خردکننده» علیه ایران خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده است.

او هشدار داده است هر کشوری که به ایران کمک کند با «پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین» روبه‌رو خواهد شد.

نادر حبیبی، استاد دانشگاه برندایس، در گفت‌وگو با الجزیره گفت چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.

او گفت تحریم تجاری اخیر امارات علیه ایران احتمالاً در نتیجه فشار آمریکا و پس از گفت‌وگو میان مقام‌های دو کشور «تحمیل» شده است.

حبیبی گفت اجرای این تحریم‌ها، به‌ویژه در مورد چین، با چالش روبه‌رو خواهد بود؛ زیرا دولت چین به نهادهای خود هشدار داده است که با تحریم‌های آمریکا همکاری نکنند. همچنین توقف تجارت زمینی با ترکیه و عراق دشوار خواهد بود.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
۲۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

گاردین گزارش داد، این دستور در شرایطی صادر شده که دولت دونالد ترامپ همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌های آمریکایی و موسسات خارجی، به‌ویژه چین را از منظر امنیت ملی با حساسیت بیشتری دنبال می‌کند. 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بر اساس دستور پنتاگون، دانشگاه‌های مشمول این طرح باید همکاری‌های خود با نهادهای خارجی مورد نگرانی دولت آمریکا را بررسی کنند، میزان دسترسی آنها به تحقیقات حساس یا مشمول محدودیت‌های صادراتی را ارزیابی کرده و در صورت لزوم، روابطی را که تهدیدآمیز تشخیص داده می‌شوند، متوقف کنند.

در میان ۳۰ دانشگاه موردنظر، نام برخی از معتبرترین مراکز آموزش عالی آمریکا دیده می‌شود؛ از جمله هاروارد، موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، جانز هاپکینز، جورج‌تاون، کرنل، دانشگاه کالیفرنیا در برکلی، دانشگاه کالیفرنیا در سن‌دیگو، UCLA، دانشگاه دوک و دانشگاه نیویورک. وزارت جنگ آمریکا در اطلاعیه رسمی خود نام دانشگاه‌ها را منتشر نکرد، اما یک مقام آمریکایی فهرست کامل آنها را در اختیار رسانه‌ها قرار داده است.

پنتاگون دلیل اصلی این اقدام را حفاظت از تحقیقات علمی تامین‌شده با پول مالیات‌دهندگان عنوان کرده است. مقام‌های آمریکایی نگران انتقال غیرمجاز فناوری، سرقت مالکیت فکری و استفاده کشورهای رقیب از دستاوردهای پژوهشی آمریکا هستند.

این اقدام به فهرستی شامل ۱۳۰ دانشگاه و موسسه تحقیقاتی خارجی مرتبط است که پنتاگون پیش‌تر آن را به‌روزرسانی کرده بود. بیشتر موسسات این فهرست در چین قرار دارند، اما نام چندین موسسه روسی و ایرانی نیز در آن دیده می‌شود. دولت آمریکا مدعی است فعالیت برخی از این مراکز می‌تواند خطر سوءاستفاده از تحقیقات و فناوری‌هایی را که با بودجه فدرال آمریکا توسعه یافته‌اند، افزایش دهد.

این تصمیم بخشی از فشار گسترده‌تر دولت ترامپ بر دانشگاه‌های آمریکایی و روابط علمی آنها با چین محسوب می‌شود. در مقابل، پکن این رویکرد را سیاسی‌کردن همکاری‌های علمی می‌داند. سخنگوی سفارت چین در واشنگتن نیز در واکنش به این سیاست، از آمریکا خواسته است «ذهنیت جنگ سرد» را کنار بگذارد و برای همکاری‌های علمی و دانشگاهی دو کشور محیطی باز، عادلانه و بدون تبعیض ایجاد کند.

در نتیجه، ۳۰ دانشگاه اکنون تنها حدود دو هفته فرصت دارند تا روابط خارجی …



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
۳۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد

نورنیوز-گروه بین الملل: رویترز نوشت که تصاویر ماهواره‌ای نشاندهنده آن است که شناورها و لایروب‌ها پس از حداقل ۶ ماه کار در این آبراه شلوغ، آنجا را ترک کرده‌اند.

به نوشته رویترز، اقدام های عمرانی چین نشان دهنده وجه نظامی دریای چین جنوبی در رقابت بین چین و آمریکا و متحدانش است و هر دو طرف برای کسب دست برتر در هرگونه درگیری آینده بر سر تایوان رقابت می‌کنند.

تصاویر ماهواره ای مورخ ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر) نشاندهنده آغاز ساخت و ساز ساختمان‌ها در گوشه جنوب شرقی جزیره، از جمله یک پد بالگرد است.

چین هنوز ساخت یک پایگاه نظامی جدید را تأیید نکرده و رسانه‌های دولتی این کشور گفته‌اند که تاسیسات آنتلوپ نیازهای غیرنظامی مانند پیش‌بینی آب و هوا و تحقیقات علمی پاسخ خواهد داد.

تحلیلگران امنیت منطقه‌ای و وابستگان نظامی می‌گویند که این امر به احتمال زیاد باعث تقویت حضور نظامی چین در بخش شمالی این آبراه حیاتی خواهد شد.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
۴۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

دیدارنیوز: سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامد‌های حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

به نقل از ایسنا، «ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»

خبرگزاری تاس گزارش داد ژانگ هانهویی در مقاله‌ای برای این خبرگزاری درباره پیامد‌های دستیابی احتمالی توکیو به تسلیحات هسته‌ای هشدار داده است.

سفیر چین در روسیه نوشت: «اگر توکیو تصمیم بگیرد تسلیحات هسته‌ای خود را توسعه دهد، توازن راهبردی در شمال شرق آسیا به‌طور کامل مختل خواهد شد و یک رقابت تسلیحات هسته‌ای در منطقه ممکن است هر لحظه آغاز شود.»

او همچنین با هشدار به جریان‌های راست‌گرا در ژاپن افزود: «اگر نیرو‌های راست‌گرای ژاپن به بازی با آتش در مسائل مربوط به سیاست هسته‌ای ادامه دهند، مردم ژاپن در نهایت بار دیگر خود را در جایگاه متهم در دادگاه تاریخ خواهند یافت.»



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

جوان آنلاین: «ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»

به گزارش ایسنا، خبرگزاری تاس گزارش داد ژانگ هانهویی در مقاله‌ای برای این خبرگزاری درباره پیامد‌های دستیابی احتمالی توکیو به تسلیحات هسته‌ای هشدار داده است.

سفیر چین در روسیه نوشت: «اگر توکیو تصمیم بگیرد تسلیحات هسته‌ای خود را توسعه دهد، توازن راهبردی در شمال شرق آسیا به‌طور کامل مختل خواهد شد و یک رقابت تسلیحات هسته‌ای در منطقه ممکن است هر لحظه آغاز شود.»

او همچنین با هشدار به جریان‌های راست‌گرا در ژاپن افزود: «اگر نیرو‌های راست‌گرای ژاپن به بازی با آتش در مسائل مربوط به سیاست هسته‌ای ادامه دهند، مردم ژاپن در نهایت بار دیگر خود را در جایگاه متهم در دادگاه تاریخ خواهند یافت.»



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...
 واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی
سایت ایران آنلاین

واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط رژیم صهیونیستی

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار فرماندهان ارشد پلیس غزه را به‌شدت محکوم کرد.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 حمله موشکی به پایتخت اوکراین
خبرگزاری ایسنا

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.
 متحد دیرینه علیه زلنسکی
روزنامه دنیای اقتصاد

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم …
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.