قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

۶۰۰ میلیارد برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی لرستان نیاز است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اجرای ۵۵ پروژه آبرسانی در استان گفت: تکمیل این پروژه‌ها ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
 ۶۰۰ میلیارد برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی لرستان نیاز است

به گزارش ایلنا، نورالدین نوریزدان امروز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه هم‌اکنون ۵۵ پروژه نیمه‌تمام و راکد آبرسانی در استان در حال تکمیل است، اظهار کرد: بهره‌برداری از این پروژه‌ها موجب افزایش پایداری شبکه تأمین آب در روستاهای لرستان خواهد شد. 

وی با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژه‌ها افزود: برای تکمیل طرح‌های پیش‌بینی‌شده، حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تأمین این منابع، نقش تعیین‌کننده‌ای در سرعت اجرای پروژه‌ها خواهد داشت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تأکید کرد: تحقق آبرسانی پایدار به روستاهای لرستان در گرو تأمین اعتبارات مورد نیاز، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و همراهی مردم در مدیریت و مصرف بهینه آب است.

  انتهای پیام/