قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بازدید فرمانده سپاه تهران بزرگ از گردانهای پدافند هوایی ارتقاء یافته لشکر۲۷ محمد رسول الله (ص)

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با قدردانی از آمادگی و مجاهدت‌های رزمندگان و بسیجیان لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص)، تأکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف خود علیه نظام اسلامی کاملاً ناکام مانده‌اند و اقتدار مردمی و آمادگی همه‌جانبه بسیج، ایران را به یکی از قدرت‌های اصلی منطقه و جهان تبدیل کرده است.
 بازدید فرمانده سپاه تهران بزرگ از گردانهای پدافند هوایی ارتقاء یافته لشکر۲۷ محمد رسول الله (ص)

به گزارش ایلنا به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، در بازدید بازدید از گردانهای پدافند هوایی ارتقاء یافته لشکر۲۷ محمد رسول الله (ص) و ارزیابی آمادگی آن‌ها با ادای احترام به مقام والای شهدای دفاع مقدس، شهدای جنگ ۱۲ روزه، شهدای هرمز، شهدای جنگ رمضان و شهدای تهران بزرگ، یاد و خاطره امام راحل (ره) و فرماندهان و شهدای این لشکر پرافتخار را گرامی داشت.

وی با قدردانی از آمادگی‌های چشمگیر رزمی، حضور پرشور و مجاهدت‌های مستمر رزمندگان، پاسداران و بسیجیان در تمامی مأموریت‌های ابلاغی سپاه تهران بزرگ گفت: امروز تنها بخشی از توانمندی‌ها و آمادگی‌های عظیم لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) در این میدان به نمایش درآمده است و در صورت فراهم بودن شرایط، اجتماعی بس بزرگ‌تر و با عظمت بیشتر همراه با تمام امکانات و تجهیزات این لشکر برگزار می‌شد.

سردار حسن‌زاده با اشاره به آموزه‌های صریح و مستمر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره ماهیت جبهه استکبار اظهار کرد: دشمن اصلی همه مسلمین و بشریت، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و امام راحل (ره) از آمریکا به عنوان «شیطان بزرگ» یاد کردند؛ دشمنی که هیچ‌گاه نمی‌توان و نباید به او اعتماد کرد، چرا که بارها ثابت شده دشمن کینه‌توز بشریت است.

وی با بیان اینکه دشمنان از ایام قبل از جنگ ۱۲ روزه تا به امروز به صورت رسمی و علنی اهداف شوم خود را اعلام کرده‌اند، تصریح کرد: استکبار جهانی با هدف تغییر نظام جمهوری اسلامی، نابودی نیروهای مسلح، از بین بردن نظام ولایی و نابودی نقطه مرکزی و محور اصلی مقاومت در جهان دست به طراحی‌های گسترده زد، اما در دستیابی به تمامی این اهداف ناکام ماند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به انسجام و بصیرت بی‌نظیر ملت ایران گفت: برخلاف محاسبات و تحلیل‌های دشمنان، ملت ایران امروز منسجم‌تر، بابصیرت‌تر و با ایمانی راسخ‌تر پیرامون ولایت و جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و وحدت و یک‌پارچگی آنان موجب شگفتی و تحیر جهانیان شده است.

وی با بیان اینکه ایستادگی ایران اسلامی پس از تمامی فشارهای نظامی، حملات پیاپی و شهادت رهبران، فرماندهان برجسته نظامی و دانشمندان هسته‌ای و موشکی الگویی خیره‌کننده بر جای گذاشته است، افزود: سران آمریکا و رژیم صهیونیستی امروز در برابر افکار …



 تقدیر فرمانده کل سپاه پاسداران از مدیرعامل خبرگزاری تسنیم - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تقدیر فرمانده کل سپاه پاسداران از مدیرعامل خبرگزاری تسنیم - تسنیم

احمد وحیدی، فرمانده کل سپاه پاسداران از مدیرعامل خبرگزاری تسنیم تقدیر کرد.



 محسن رضایی: همه دنیا دیدند عضویت در سازمان انرژی اتمی و NPT  برای جلوگیری از حمله آمریکا اثری ندارد
۸ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

محسن رضایی: همه دنیا دیدند عضویت در سازمان انرژی اتمی و NPT  برای جلوگیری از حمله آمریکا اثری ندارد

سرلشکر رضایی گفت: به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.

 سرپرست وزارت دفاع: سامانه‌های جدید آماده‌اند
۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: سامانه‌های جدید آماده‌اند

سرپرست وزارت دفاع تصریح کرد: سامانه‌های جدید آماده‌اند؛ میدان جای خوبی برای آزمون آنها خواهد بود.

 رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ایران در جنگ اخیر با وجود سخت‌ترین شرایط، با اتکا به رهبری و انسجام ملی از آزمون دشوار پیش‌رو سربلند بیرون آمده است، گفت: راهبردهای دفاعی، شیوه اداره جنگ و رفتار دیپلماتیک ایران پس از جنگ ۱۲ روزه دستخوش تحول خواهد شد و کشور در برابر فشارهای اقتصادی و تهدیدهای خارجی تسلیم نخواهد شد.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیدمحمد خاتمی درباره مقطع کنونی ایران چه گفت؟ | منتجب‌نیا: خاتمی نمی‌تواند در شرایط فعلی کشور سکوت کند | جواد امام: سخنان خاتمی یک هشدار جدی است

اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با دفاع از مواضع اخیر سیدمحمد خاتمی تأکید کرد که چهره‌های ملی و باتجربه در شرایط حساس کشور نمی‌توانند سکوت کنند و هشدار داد تخریب شخصیت‌های ملی، به معنای از بین بردن بخشی از سرمایه‌های انسانی و سیاسی کشور است.

 نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد

سران قوای سه‌گانه با حضور در نهاد ریاست‌جمهوری، در نشستی مشترک به تبادل نظر درباره مسائل کلان کشور پرداختند.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...