قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲۳ ساعت قبل

بررسی اولیه تپه پیش از تاریخی «برتش» در روستای بهده پارسیان

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از انجام بررسی اولیه تپه پیش‌ازتاریخی برتش در روستای بهده شهرستان پارسیان خبر داد و گفت: این محوطه با توجه به شواهد باستان‌شناختی موجود، از ظرفیت قابل‌توجهی برای مطالعات و پژوهش‌های باستان‌شناسی در جنوب ایران برخوردار است.
 بررسی اولیه تپه پیش از تاریخی «برتش» در روستای بهده پارسیان

به گزارش ایلنا از بندرعباس، حسین شهابی اظهار کرد: در جریان بازدید محمدحسین عزیزی خرانقی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و معاون پژوهشی پژوهشکده باستان‌شناسی، بررسی اولیه تپه پیش‌ازتاریخی برتش انجام شد.

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: این بازدید به پیشنهاد و با حمایت سازمان مردم‌نهاد توسعه و عمران روستای بهده و با هدف ارزیابی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی محوطه و بررسی امکان انجام کاوش‌های باستان‌شناختی در آن صورت گرفته است.

او بیان کرد: تپه باستانی برتش در سال ۱۳۸۸  به شماره ۲۸۱۵۵ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است و بر اساس شواهد و یافته‌های سطحی موجود، قدمت این محوطه دست‌کم به هزاره پنجم پیش از میلاد بازمی‌گردد و از جمله محوطه‌های مرتبط با دوره مس‌سنگی در پس‌کرانه‌های شمالی خلیج فارس به شمار می‌رود.

شهابی افزود: پراکنش یافته‌های سفالی و دست‌تراش‌های سنگی در سطح تپه برتش، نشان‌دهنده استقرار و فعالیت جوامع انسانی در این منطقه در دوره‌های پیش‌ازتاریخ است و مطالعه دقیق این شواهد می‌تواند اطلاعات ارزشمندی درباره شکل‌گیری و تحول جوامع روستانشین، الگوهای استقرار و ارتباطات فرهنگی جوامع پیش‌ازتاریخ در سواحل و پس‌کرانه‌های شمالی خلیج فارس ارائه کند.

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان با اشاره به موقعیت جغرافیایی ویژه این محوطه گفت: قرارگیری تپه برتش در پس‌کرانه‌های شمالی خلیج …



 قطع شدن آب شرب 3 شهر در شهرستان بستک به دلیل وقوع طوفان
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قطع شدن آب شرب 3 شهر در شهرستان بستک به دلیل وقوع طوفان

اداره امور آب و فاضلاب شهرستان بستک در استان هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: آب شرب شهرهای بستک، جناح و کوهیج و روستاهای مسیر به دلیل وقوع طوفان و قطع برق چاه‌های تأمین آب تا اطلاع ثانوی قطع شد.

 شهردار بندرعباس: بوستان کوهستانی پنجه‌علی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد +فیلم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

شهردار بندرعباس: بوستان کوهستانی پنجه‌علی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد +فیلم

شهردار بندرعباس از آماده‌سازی بوستان کوهستانی پنجه‌علی با امکانات گردشگری، تفریحی و رفاهی خبر داد و گفت این پروژه به‌زودی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 فرشاد محمدی دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی امناءالرسل در هرمزگان شد
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

فرشاد محمدی دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی امناءالرسل در هرمزگان شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه برگزاری کنگره بین‌المللی «امناءالرسل» در هرمزگان میان دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، استانداری و دبیرخانه این کنگره امضا شد و همزمان با ادامه برنامه‌ریزی‌ها، فرشاد محمدی به عنوان دبیر اجرایی و حجت‌الاسلام والمسلمین نادرحقیقی به عنوان دبیر علمی کنگره در استان منصوب شدند.

 پاداش ۳ میلیون تومانی برای گزارش هر ماینر غیرمجاز در هرمزگان
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پاداش ۳ میلیون تومانی برای گزارش هر ماینر غیرمجاز در هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان اعلام کرد شهروندان در صورت گزارش و شناسایی ماینرهای غیرمجاز، به ازای هر دستگاه سه میلیون تومان پاداش دریافت می‌کنند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]