قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

تبریک مهدی شفیعی مناسبت روز خبرنگار

مهدی شفیعی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی، فرارسیدن ۱۷ مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه خبر و رسانه تبریک گفت.
 تبریک مهدی شفیعی مناسبت روز خبرنگار
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این پیام آمده است:

خبرنگار، فراتر از روایت های حرفه ای رسانه ای، روایتگرِ فرهنگ و هنر است. هنر، در آیینه‌ی رسانه بازتابی صادقانه و ژرف می‌یابد و از مرزهای زمان و مکان فراتر می‌رود و به سرمایه‌ای ماندگار برای جامعه بدل می‌شود.

بی‌تردید، توسعه‌ی هنر در گروِ روایت آگاهانه‌ی خبرنگارانی است که با نگاهی دقیق و مسئولانه، به معرفی استعدادها، تبیین اندیشه‌ها و ترویج ارزش‌های فرهنگی می‌پردازند و این روایت را به حافظه‌ی جمعی ملت پیوند می‌زنند. از این منظر، خبرنگاران شریکِ آفرینشِ جریان‌های فرهنگی و هنری از مؤثرترین کنشگران در اعتلا و بالندگی فرهنگ و هنر این سرزمین‌اند.

در میانه‌ی جنگ‌های تحمیلی اخیر، خبرنگاران حوزه‌ی فرهنگ و هنر ثابت کردند راویانِ صرف رویدادهای هنری نیستند؛ بلکه آنان در روزگار بحران، حافظانِ حافظه‌ی فرهنگی ملت‌ بودند. در هنگامه‌ای که آتشِ جنگ، بیمِ خاموشیِ صداها و فراموشیِ هنر را در پی داشت، خبرنگاران با روایتِ مقاومتِ هنرمندان، پاسداشتِ هویت فرهنگی و ثبتِ جلوه‌های امید و همبستگی، نقشی فراتر از اطلاع‌رسانی ایفا کردند.

 

آنان نشان دادند که هنر، حتی در دشوارترین روزها، عاملی بسیار مهم برای حفظ کرامت انسانی، تقدیس وطن، تقویت امید و استمرارِ حیات فرهنگی جامعه است.

  روز خبرنگار را فرصتی ارزشمند برای ادای احترام به همه‌ی خبرنگارانی می‌دانم که آرامش و آسایش خویش را در مسیر آگاهی‌بخشی به جامعه نثار کردند و در سخت‌ترین شرایط، با سرمایه‌ی قلم، اندیشه و تعهد، حقیقت ایران را بر صفحه‌ی تاریخ گرامی داشتند. 

   روز خبرنگار، را به تمامی خبرنگاران، عکاسان خبری، گزارشگران، سردبیران و فعالان شریف عرصه‌ی رسانه تبریک می‌ گویم و از تلاش‌های صادقانه و مسئولانه‌ی آنان در اعتلای آگاهی عمومی، پاسداری از حقیقت و خدمت به جامعه صمیمانه قدردانی می‌کنم.

  انتهای پیام/



 راه روشن است

راه روشن است

هفتصد و سی و یکمین شماره مجله دانشمند با موضوع روایت پیشرفت‌های علمی ایران در دوران امام شهید رحمه‌الله‌علیه در ۶۰۰ صفحه منتشر شد.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

ناصر ارباب/صبا، حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون در تئاتر طی سال‌های اخیر به یکی از موضوعات پرتکرار فضای نمایشی تبدیل شده است؛ حضوری که موافقان آن را عاملی برای جذب مخاطب و رونق سالن‌ها می‌دانند و منتقدانش گاهی نسبت به کیفیت اجرا، میزان تمرین و تأثیر آن بر فرصت‌های شغلی بازیگران جوان تئاتر ابراز

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

فرحناز اسپد مجری شبکه ایران‌اینترنشنال بر اثر ابتلا به سرطان در ۳۷ سالگی درگذشت.