قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

یک کشتی در شمال عمان دچار حادثه شد

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا که کشتی مذکور از طریق کانال ۱۶ رادیویی (VHF) پیام داده است که هنگام حرکت در فاصله حدود ۲۰ مایل دریایی در شمال شرقی «خصب» عمان، هدف قرار گرفته است.
 یک کشتی در شمال عمان دچار حادثه شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فرارو- به گزارش مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO)، یک کشتی باری اوایل روز سه‌شنبه گزارش داد که در سواحل عمان مورد اصابت یک پرتابه ناشناس قرار گرفته است. 

به گزارش فرارو به نقل از آناتولی، این مرکز اعلام کرد که کشتی مذکور از طریق کانال ۱۶ رادیویی (VHF) پیام داده است که هنگام حرکت در فاصله حدود ۲۰ مایل دریایی در شمال شرقی «خصب» عمان، هدف قرار گرفته است. 

مرکز UKMTO اظهار داشت که مقامات تحقیقاتی را در مورد این حادثه آغاز کرده و به کشتی‌های در حال تردد در منطقه توصیه کرده‌اند که احتیاط کنند و هرگونه فعالیت مشکوک را گزارش دهند. 

هیچ گروهی بلافاصله مسئولیت این حمله گزارش‌شده را بر عهده نگرفت. 

این حادثه در بحبوحه تشدید تنش‌ها پیرامون تنگه هرمز و در پی رویارویی‌های نظامی اخیر میان ایالات متحده و ایران رخ می‌دهد. 

واشنگتن از تهران خواسته است تا آزادی کشتیرانی در این آبراه راهبردی را تضمین کند، در حالی که ایران تأکید دارد کشتیرانی در آب‌های ساحلی‌اش باید تحت نظارت این کشور باشد.  …





 اخبار جدید

 خسارات طوفان در مازندران
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خسارات طوفان در مازندران

آرمان امروز : با تشدید فعالیت سامانه بارشی از بامداد سه‌شنبه، بخش‌هایی از مرکز و شرق مازندران بیش از سایر نقاط تحت تأثیر قرار گرفتند و در برخی شهرها آبگرفتگی معابر و زیرگذرها، سقوط درختان و اختلال در شبکه‌های خدماتی گزارش شد. حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره [ ]

 سهم مسکن از سبد هزینه خانوارهای ایرانی فراتر از استانداردهای جهانی!
۵ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

سهم مسکن از سبد هزینه خانوارهای ایرانی فراتر از استانداردهای جهانی!

آخرین گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد سهم مسکن از سبد هزینه خانوارهای ایرانی به ۳۶ درصد و سهم تهرانی‌ها به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

 هشدار نفت ۱۰۰ دلاری به بازارهای جهانی/ بنزین و گازوئیل در خط مقدم موج جدید تورم!
۴۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

هشدار نفت ۱۰۰ دلاری به بازارهای جهانی/ بنزین و گازوئیل در خط مقدم موج جدید تورم!

بازگشت قیمت نفت به بالای ۱۰۰ دلار تنها یک شوک نفتی نیست؛ کاهش ظرفیت پالایش، گرانی گازوئیل و اختلال در هرمز می‌تواند موج تازه‌ای از تورم ایجاد کند.

 شناسایی ۲۶۸۵۴ بیمار جدید کرونایی/ ۵۳۸ نفر دیگر فوت شدند
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

شناسایی ۲۶۸۵۴ بیمار جدید کرونایی/ ۵۳۸ نفر دیگر فوت شدند

و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶ هزار و ۸۵۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۷۱۳ نفر از آنها بستری شدند.

 ورود و تخلیه ۸۰ هزار تن برنج به کشور
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

ورود و تخلیه ۸۰ هزار تن برنج به کشور

تأمین برنج و سایر کالاهای اساسی برای آرامش بازار در دستور کار قرار دارد و پیوسته خرید، ورود و توزیع آن در بازار انجام می‌شود.

 ۱۷.۵میلیون تن کالای اساسی وارد شد/ واردات بیش از یک میلیارد دلار دارو و تجهیزات پزشکی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

۱۷.۵میلیون تن کالای اساسی وارد شد/ واردات بیش از یک میلیارد دلار دارو و تجهیزات پزشکی

امسال در ۹ ماهه گذشته ۱۷ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۴۰ تن کالای اساسی به ارزش هشت میلیارد و ۷۶۳ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۲۱۸ دلار از گمرکات کشور ترخیص شد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026