جان هیلی مدعی شد: لندن قصد دارد به اعمال فشار اقتصادی بر ایران ادامه دهد و در این مسیر در کنار آمریکا و دیگر شرکای خود حرکت خواهد کرد.

فرارو- بریتانیا ضمن حمایت از تلاشهای ایالات متحده برای افزایش فشار اقتصادی علیه ایران و در عین حال باز نگه داشتن مسیر دیپلماسی، در ادعایی از تهران خواست تا به «فعالیتهای بیثباتکننده» خود در سراسر تنگه هرمز پایان دهد.
به گزارش فرارو به نقل از میدل ایست آی، جان هیلی، وزیر خزانهداری بریتانیا، در یک کنفرانس مطبوعاتی از دور جدید تحریمها علیه ایران استقبال و ادعا کرد که لندن همچنان مصمم است تا مانع از آن شود که ایران از اقتصاد جهانی به نفع خود بهرهبرداری کند.
هیلی علاوه بر این نشست مطبوعاتی، با صدور بیانیهای مدعی شد: لندن قصد دارد به اعمال فشار اقتصادی بر ایران ادامه دهد و در این مسیر در کنار آمریکا و دیگر شرکای خود حرکت خواهد کرد.
او ادعا کرد: از زمان آغاز به …












