قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲۹ ساعت قبل

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت که به باور او، ایران طرفی نبوده که از اجرای توافق‌های حاصل‌شده میان تهران و واشنگتن با میانجیگری دیگر کشورها عقب‌نشینی کرده باشد و بنابراین نباید ایران را مسئول شکست روندهای قبلی دانست.
 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

واسیلی نبنزیا، سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه ۲۰ اوت در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل در نیویورک تأکید کرد که مسکو برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره با آمریکا بر تهران فشار وارد نمی‌کند.

به گزارش فرارو به نقل از آناتولی، نبنزیا در پاسخ به این پرسش که آیا روسیه با استفاده از روابط نزدیک خود با ایران تلاش می‌کند تهران را به ازسرگیری مذاکرات با آمریکا و پایان دادن به جنگ ترغیب کند، گفت که روسیه به‌عنوان یک اصل، بر هیچ کشوری فشار وارد نمی‌کند.

او گفت: «روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است؛ آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.»

نبنزیا در بخش دیگری از اظهارات خود، درباره ریشه‌های جنگ میان ایران و آمریکا نیز موضع مسکو را تکرار کرد و گفت که روسیه درباره این درگیری با تهران در تماس بوده است.

او مسئولیت آغاز و ادامه جنگ را متوجه ایران ندانست و بیان کرد که منشأ بحران، اقدامات ایران نبوده است. نبنزیا آمریکا را به انجام «اقدام تجاوزکارانه بی‌پروا و بدون تحریک» علیه ایران متهم کرد.

نماینده روسیه در سازمان ملل همچنین گفت که به باور او، ایران طرفی نبوده که از اجرای توافق‌های حاصل‌شده میان تهران و واشنگتن با میانجیگری دیگر کشورها عقب‌نشینی کرده باشد و بنابراین نباید ایران را مسئول شکست روندهای قبلی دانست.

نبنزیا در ادامه درباره تهدیدهای …



 مانور موشکی روسیه در جزایر مورد اختلاف با ژاپن
۱۱ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

مانور موشکی روسیه در جزایر مورد اختلاف با ژاپن

روسیه در چارچوب رزمایش های نظامی خود در آب های نزدیک جزایر جنوبی کوریل، اقدام به شلیک آزمایشی موشک به سوی اهداف شبیه سازی شده کرد؛ رزمایشی که با واکنش ژاپن همراه شده و بار دیگر اختلاف دیرینه دو کشور بر سر حاکمیت این جزایر را در کانون توجه قرار داده است.

 ترامپ بی فکر است، ممکن است به ایران حمله کند
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ترامپ بی فکر است، ممکن است به ایران حمله کند

استاد دانشگاه جرج تاون در گفتگو با خبر فوری می گوید: مشکل اساسی و بنیادینی که مانع از دستیابی به توافق می ‌شود، این است که دولت آمریکا و حکومت ایران هرکدام معتقدند می ‌توانند در فرسایشِ طرف مقابل پیروز شوند و بر این باورند که فشارهای اقتصادی ناشی از فقدان توافق، سرانجام طرف مقابل را وادار به دست کشیدن از تقابل و پذیرش شکست خواهد کرد.