قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱ ساعت قبل

هتلی که با الهام از یک درخت بومی معماری شده است

هتل پاپولوس در دنور با طراحی استودیو گنگ، ساختمانی ۱۳۵ هزار فوت‌مربعی با ۲۶۵ اتاق است که نمای آن از فرایند رشد درختان آسپن الهام گرفته شده است. پنجره‌های متفاوت بنا نیز به نشانه‌های چشم‌مانند روی پوست این درختان اشاره دارند و هویت بصری ویژه‌ای ایجاد کرده‌اند.
 هتلی که با الهام از یک درخت بومی معماری شده است

هتل پاپولوس در دنور آمریکا، پروژه‌ای از استودیو گنگ به رهبری ژان گنگ است که در سال ۲۰۲۴ تکمیل شد. این ساختمان ۱۳۵ هزار فوت مربع مساحت و ۲۶۵ اتاق دارد و با هدف تبدیل شدن به یکی از نشانه‌های معماری جدید شهر طراحی شده است. 

پاپولوس نخستین پروژه تکمیل‌شده استودیو گنگ در ایالت کلرادو و منطقه جنوب‌غربی آمریکا محسوب می‌شود. ایده اصلی طراحی از فرایند رشد درختان بومی آسپن، با نام علمی «Populus tremuloides»، گرفته شده است. 

الهام از پوست درختان آسپن

هتل در زمینی شاخص و مثلثی‌شکل در محل تلاقی مناطق مدنی، هنری و تجاری دنور قرار گرفته است. ساختمان از هر سه ضلع خود با محله ارتباط برقرار می‌کند تا ضمن پذیرش مهمانان، حضور فعالی در فضای شهری داشته باشد. 

نمای مجسمه‌وار ساختمان با شیارهای عمودی شکل گرفته است. عرض این شیارها با عرض اتاق‌های هتل هماهنگ شده و به این ترتیب، ارتباطی میان بیان بیرونی ساختمان و سازماندهی فضاهای داخلی ایجاد شده است. 

پوشش نما از پنل‌های بتن مسلح به الیاف شیشه ساخته شده است. این پنل‌ها با فرایند اسیدشویی پرداخت شده‌اند تا دانه‌های موجود در مصالح نمایان شود و ساختمان ظاهری روشن و طبیعی پیدا کند. 

اما مهم‌ترین ویژگی نمای پاپولوس، پنجره‌های آن است. هندسه این پنجره‌ها از الگوهای مشخص موجود در درختان آسپن الهام گرفته شده است. پنجره‌ها قرار است نشانه‌های تیره و چشم‌مانندی را تداعی کنند که روی پوست تنه این درختان دیده می‌شود؛ نشانه‌هایی که در اثر ریختن شاخه‌های پایینی درخت هنگام رشد شکل می‌گیرند. 

پنجره‌هایی با ابعاد متفاوت

اندازه و شکل پنجره‌ها در بخش‌های مختلف ساختمان تغییر می‌کند و به نوع فضای داخلی، اعم از عمومی یا خصوصی، پاسخ می‌دهد. 

در طبقات پایینی، ارتفاع برخی پنجره‌ها به حدود ۳۰ فوت می‌رسد. این پنجره‌ها ورودی‌ها و چشم‌اندازهای داخل هتل را قاب می‌گیرند و به سرزندگی فضای پیاده‌محور اطراف ساختمان کمک می‌کنند. 

در اتاق‌های هتل، پنجره‌ها …



 مقایسه بازدهی دلار و بورس در دولت‌های مختلف/ دلار و بورس در دوره روحانی و رئیسی چقدر رشد کرد؟/ برنده بزرگ بازارها در دولت پزشکیان کدام بود؟
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

مقایسه بازدهی دلار و بورس در دولت‌های مختلف/ دلار و بورس در دوره روحانی و رئیسی چقدر رشد کرد؟/ برنده بزرگ بازارها در دولت پزشکیان کدام بود؟

اقتصادنیوز: در دولت یازدهم در دوره 2 ساله ریاست‌جمهوری حسن روحانی از مرداد 1392 تا شهریور 1394، نرخ دلار تنها حدود 2.5 درصد رشد کرد در حالی که بورس در همین بازه با رشد 12.1 درصدی همراه شد.

 راه‌اندازی ۴۰۰۰ کانون یاریگران زندگی در مدارس/ والدین به تغییرات رفتاری فرزندان حساس باشند
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

راه‌اندازی ۴۰۰۰ کانون یاریگران زندگی در مدارس/ والدین به تغییرات رفتاری فرزندان حساس باشند

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر نقش تعیین کننده خانواده در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد، گفت: خانواده مؤثرترین محیط برای شکل‌گیری الگوهای رفتاری فرزندان است و والدین باید با افزایش آگاهی و توجه به نشانه‌های تغییر رفتار فرزندان، نقش خود را در صیانت از آنان جدی بگیرند.

 رهامی: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبودند
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

رهامی: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبودند

محسن رهامی گفت: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم ، باید فکر کنند که بعضی از آنها حتی یک روز هم در جنگ نبودند و جنگ را اصلا ندیده‌اند. آنها باید ببینند کمیابی و گران شدن داروها چه فشاری به خانواده‌ها وارد می‌کند. وقتی کنار گود نشسته‌اند و شعار می‌دهند، باید شرایط مردم را هم در نظر بگیرند.

 طرح کیت جدید منچسترسیتی با همکاری هوش مصنوعی؛ لباسی با مشارکت ۱۸۰هزار هوادار +عکس و ویدیو
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

طرح کیت جدید منچسترسیتی با همکاری هوش مصنوعی؛ لباسی با مشارکت ۱۸۰هزار هوادار +عکس و ویدیو

منچسترسیتی از پیراهن سوم فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ رونمایی کرد؛ لباسی که با همکاری هواداران و هوش مصنوعی پوما طراحی شده و طرح برنده یک هوادار قدیمی سیتی است.

 مرکز آمار ایران تورم مرداد را اعلام کرد؛ افزایش 89 درصدی قیمت‌ها نسبت به مرداد سال گذشته | فشار تورم بر دهک‌های کم‌درآمد بیشتر شد
۵۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

مرکز آمار ایران تورم مرداد را اعلام کرد؛ افزایش 89 درصدی قیمت‌ها نسبت به مرداد سال گذشته | فشار تورم بر دهک‌های کم‌درآمد بیشتر شد

اقتصادنیوز: در مرداد ماه 1405 تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور، 89/0 درصد بوده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، 89 درصد بیشتر از مرداد ماه 1404 برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده­‌اند.

 ابراز همدردی ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ابراز همدردی ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در پی جاری شدن سیل و رانش زمین در نپال با دولت و مردم این کشور ابراز همدردی کرد.



«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد
خبرگزاری مهر

«زمستان» اخوان؛ وقتی یک شعر، شناسنامه یک شکست تاریخی شد

شعر «زمستان» مهدی اخوان ثالث، فراتر از یک توصیف اقلیمی، برجسته‌ترین سند منظوم از سرخوردگی پساکودتای ۲۸ مرداد ایران است که انجماد عاطفی، ترس و زوال پیوندهای انسانی را روایت می‌کند.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ متانول در بنزین؛ راهکاری برای ناترازی یا گزینه پرچالش؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ عادتی ساده که از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ سیر تحول یک «فن» به یک «علم حیات‌بخش»

خبرگزاری ایسنا

اینفوگرافیک/ در چت‌جی‌پی‌تی؛ چگونه از حریم خصوصی محافظت کنیم؟

روایت ۱۶۰۰ ساله‌ تاریخ ایران که از دل یک برخورد بیرون آمد
خبرگزاری ایسنا

روایت ۱۶۰۰ ساله‌ تاریخ ایران که از دل یک برخورد بیرون آمد

ماجرای کشف محوطه باستانی بندیان درگز، حکایت یک تصادف تاریخی است که منجر به شناسایی یکی از مهم‌ترین گنجینه‌های هویتی ایران شد. این محوطه تا پیش از سال ۱۳۶۸ تنها تپه‌ای در میان اراضی کشاورزی بود، اما در سال ۱۳۶۹، زمانی که مالک زمین قصد تسطیح و هموارسازی آن را داشت، برخورد تیغه لودر با ستون‌های مدفون و نمایان شدن قطعات گچ‌بری، پرده از حقیقتی کهن برداشت.