قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

محمدرضا لاریجانی: پدرم در قبال حوادث روز با کمترین هزینه، تصمیم مناسب می‌گرفت

محمدرضا لاریجانی گفت: داشتن انسجام فکری باعث شده بود ایشان در مواجهه با حوادث داخلی و خارجی خیلی سریع تجزیه و تحلیل کند.
 محمدرضا لاریجانی: پدرم در قبال حوادث روز با کمترین هزینه، تصمیم مناسب می‌گرفت

محمدرضا لاریجانی، فرزند شهید لاریجانی، امروز ۱۸ مرداد با حضور در نشست خبری سخنگوی وزارت کشور که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد با اشاره به ویژگی‌های شهید لاریجانی اظهار کرد: از ویژگی‌های مهم شهید لاریجانی این بود که دارای دستگاه فکری بود که کاملا اقتباس شده از شهید مطهری بود. 

وی ادامه داد: داشتن انسجام فکری باعث شده بود ایشان در مواجهه با حوادث داخلی و خارجی خیلی سریع تجزیه و تحلیل کند و در کوتاه‌ترین زمان و با کمترین هزینه تصمیم مناسب را بگیرد. 

فرزند شهید لاریجانی در ادامه با اشاره به واکنش شهید لاریجانی درباره احراز نشدن صلاحیتش در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: درباره حوادث ۱۴۰۰ ایشان می‌گفت آبروی هرکس متاعی است که خداوند به او می‌دهد. ما موظفیم وظیفه خود را انجام دهیم. 

وی تصریح کرد: در حوادثی که در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ برای ایشان رخ داد که حوادث بدی بود و در شأن نظام جمهوری اسلامی نبود، هر کسی مطلع می‌شد چه گذشته و واقع امر چه بوده است، متحیر می‌ماند. از جمله رهبر شهید که سیره ایشان همواره دفاع از برخی نهادها بود آنقدر آن مسئله حاد بود که ظرف چندهفته سه بار نسبت به شورای نگهبان اعلام نارضایتی کردند و تاکید داشتند ظلم و جفا شده است و باید جبران کنند. 

فرزند شهید لاریجانی با اشاره به نوع کنش‌گری پدرش در این موضوع، یادآور شد: برخی سیاستمدارها در این مواقع تصمیم می‌گیرند برگردند و پنجه به صورت نظام بکشند اما ایشان مطلقا این روش را قبول نداشت. در جلسه‌ای فردی به ایشان گفت حالا که اینطور شده، شما اطلاعیه‌ای تند بدهید اما پدرم تاکید کرد مطلقا این کار را نمی‌کنم. من فلان شورا و فلان نهاد را نمی‌بینم، خداوند و خون پاک شهدا را می‌بینم. این‌ها اشتباهی هستند و این‌ها باید تغییر کنند، چرا ما باید به چهره انقلاب پنجه بکشیم؟ این‌ها اشتباهی هستند و باید رفتار خود را درست کنند. من هیچگاه مقابل انقلاب نمی‌ایستم. 

وی افزود: رفتار دیگر می‌توانست قهر کردن باشد اما ایشان انتخاب نکرد و گفت نسبت به مردم و انقلاب مسئولیت داریم. انتخاب شهید لاریجانی این بود با کمک ظرفیت‌های نظام پیش بروند و شروع کردند …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنگ در سکوت و قربانیان آن |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

جنگ در سکوت و قربانیان آن | انصاف نیوز

دکتر نیروانا مهرآیین، پژوهشگر حقوق بین الملل در یادداشتی با عنوان «جنگ در سکوت؛ وقتی کودکان، خانه‌ها و جنگل‌های حرا قربانی می‌شوند» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.
 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان