قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

لهستان سفیر روسیه را احضار کرد

مقام‌های لهستانی اعلام کرده‌اند یک موشک روسی در جریان حملات مسکو به اوکراین وارد حریم هوایی لهستان شده و در منطقه‌ای در شرق این کشور سقوط کرده است.
 لهستان سفیر روسیه را احضار کرد

لهستان در پی سقوط یک موشک روسی در خاک این کشور، سفیر روسیه در ورشو را احضار و یادداشت اعتراضی رسمی به مسکو ارائه کرد.

به گزارش فرارو به نقل از رویترز، ماسیج ویور، سخنگوی وزارت خارجه لهستان، ادعا کرد که ورشو این اقدام را تهدیدی علیه امنیت کشور و شهروندانش می‌داند.

وی گفت: «ما اقدامات خصمانه علیه امنیت یک کشور مستقل و شهروندان آن را محکوم می‌کنیم و این موضع را به‌طور صریح به سفیر روسیه منتقل کردیم.»

بر اساس این گزارش، مقام‌های لهستانی ادعا کرده‌اند یک موشک روسی در جریان حملات مسکو به اوکراین وارد حریم هوایی لهستان شده و در منطقه‌ای در شرق این کشور سقوط کرده است. این حادثه خسارت جانی به همراه نداشته، اما نگرانی‌ها درباره گسترش تبعات جنگ اوکراین در قلمرو کشورهای عضو ناتو را افزایش داده است.

لهستان از اعضای ناتو و یکی از اصلی‌ترین حامیان اوکراین در جنگ با روسیه است. ورشو در ماه‌های گذشته بارها نسبت به ورود احتمالی تجهیزات نظامی روسیه به حریم هوایی خود هشدار داده و خواستار واکنش جدی متحدان غربی شده است.



۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش برنا به نقل از آناتولی، دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.

انتهای پیام


۷ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

فرار میلیاردها دلار از بانک‌های روسیه زیر سایه جنگ و پهپادها

صفحه اقتصاد -

بر اساس داده‌های بانک مرکزی روسیه، در دو هفته نخست اوت حدود ۳.۴ میلیارد دلار از بانک‌های روسیه خارج شده است. این رقم پس از خروج ۷.۳ میلیارد دلار در ژوئیه و ۴.۵ میلیارد دلار در ژوئن ثبت شده است.

مقام‌های مالی روسیه می‌گویند افزایش حملات پهپادی و نگرانی از احتمال استفاده دولت از سپرده‌ها برای تأمین هزینه جنگ، مردم را به نگهداری پول نقد خارج از بانک‌ها سوق داده است.

این روند در حالی ادامه دارد که بانک‌های روسیه پیش از این نیز تحت فشار بدهی و کمبود نقدینگی قرار داشتند.

  مطالعه بیشتر: واکنش زاخارووا درخصوص حمله اوکراین به کِشتی ایرانی منبع: واشینگتن پست اخبار مرتبط circle واکنش کرملین به حمله اوکراین به کشتی ایرانی circle حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان circle تاکید مسکو بر حل دیپلماتیک بحران تنگه هرمز circle آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟




 ۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

۵ سریال کره‌ای تازه برای خداحافظی با سریال‌های تکراری تلویزیون

در این مقاله ۵ سریال جدید کره‌ای را معرفی کرده‌ایم که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند؛ آثاری با داستان‌های متنوع، از عاشقانه و احساسی تا هیجان‌انگیز و معمایی، که می‌توانند انتخاب متفاوتی برای تماشا باشند.

 سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

سونامی قیمت در بازار تلفن همراه!

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت...

 تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟
۴۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تورم نهاده‌های صنعت رکورد زد؛ موج گرانی به کالاها می‌رسد؟

آخرین آمارهای صنعت نشان می‌دهد وضعیت تورم نهاده‌ها در این بخش اقتصاد اوج گرفته و به رقم تاریخی ۱۰۹ درصد رسیده است. این تورم که در بهار ۱۴۰۵ به وقوع پیوسته نسبت به بهار ۲۵ سال گذشته خود بی‌سابقه بوده است. باید دقت داشت که تورم به وقوع پیوسته در نهاده‌های بخش صنعت در نهایت خود را در قیمت کالاهای نهایی بخش صنعتی نشان خواهد داد و تورم کالاهای صنعتی نیز در ماه‌های آتی به این نرخ نزدیک خواهد شد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 صلح‌ با امضای عزت
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح‌ با امضای عزت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در دیدار روز یکشنبه گذشته با جمعی از اصحاب رسانه، به تشریح و ارزیابی شرایط و تحولات جاری در عرصه سیاست خارجی و مسائل داخلی ایران پرداخت و دیدگاه‌های خود را درباره مهم‌ترین چالش‌ها و چشم‌اندازهای پیش‌روی کشور بیان کرد. رئیس‌جمهور اسبق، ابتدا به ساکن اذعان کرد: «وضعیت کنونی ایران پس از انقلاب، یکی از خطیرترین و تعیین‌کننده‌ترین مقاطع تاریخ کشور است».

 هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۱۲ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است | تهران خنک می‌ شود

گزارش سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.