قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

نتانیاهو صدای کوشنر را هم درآورد

کوشنر در برابر مخالفت نتانیاهو با برخی اقداماتِ پیش‌بینی‌شده در نقشه راه غزه، موضع انتقادی گرفت و استدلال کرد که این ابتکار عمل دقیقاً بر اساس خواسته خودِ نخست‌وزیر اسرائیل شکل گرفته است.
 نتانیاهو صدای کوشنر را هم درآورد

فرارو-  بنابر اعلام رسانه‌های اسرائیلی، داماد رئیس‌جمهور آمریکا و عضو هیئت اجرایی طرح غزه، در پی تشدید اختلافات بر سر این طرح، به نحوه عملکرد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در قبال «نقشه راه غزه» اعتراض کرد. 

به گزارش فرارو به نقل از آناتولی، شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آگاه از این گفتگوها گزارش داد که جرد کوشنر و نتانیاهو طی روزهای اخیر چندین گفتگوی پرتنش درباره چگونگی پیشبرد این طرح داشته‌اند. 

کوشنر در برابر مخالفت نتانیاهو با برخی اقداماتِ پیش‌بینی‌شده در این نقشه راه، موضع انتقادی گرفت و استدلال کرد که این ابتکار عمل دقیقاً بر اساس خواسته خودِ نخست‌وزیر اسرائیل شکل گرفته است؛ خواسته‌ای که به دنبال جایگزینی برای تداوم کنترل اسرائیل بر غزه و همچنین حکومت حماس بود. 

بنا بر گزارش‌ها، کوشنر خطاب به نتانیاهو گفت: تو داری چوب لای چرخِ ایده‌ای می‌گذاری که خودت خواهان آن بودی و او را متهم کرد که در مسیر اجرای این طرح مانع‌تراشی می‌کند. 

نتانیاهو این انتقاد را رد کرد و تأکید نمود که هرگونه سازوکار جدید برای اداره غزه باید تنها پس از خلع سلاح حماس و غیرنظامی‌سازی کامل این منطقه محقق شود. 

این شبکه همچنین گزارش داد که نتانیاهو با مفادی که غزه را تحت حاکمیت قوانین فلسطینی قرار می‌داد مخالفت کرد و مدعی شد که چنین اقدامی به منزله تشکیل یک دولت فلسطینی خواهد بود. 

این تبادل‌نظرها در حالی صورت گرفت که اختلافات گسترده‌تری پیرامون …





 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی امروز شنبه حملاتی را به مناطقی در جنوب لبنان انجام داد.

 غافلگیر کردن دشمن به شیوه ایران
۲۰ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

غافلگیر کردن دشمن به شیوه ایران

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در جریان دفاع مقدس چهل روزه، برخی محصولات راهبردی و اقلام مورد نیاز جنگ، بیش از سه برابر افزایش تولید داشتند.

 بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود/ سهم مصرف بنزین دهک ۱۰ تقریبا ۲۴ برابر دهک اول است
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می‌شود/ سهم مصرف بنزین دهک ۱۰ تقریبا ۲۴ برابر دهک اول است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید مردم را توجیه کنیم تا بدانند که اکنون بخشی از درآمدهای کشور صرف تامین بنزین می شود و این موضوع هزینه و فشارهایی را به بخش‌های دیگر تحمیل می‌کند.

 مزد باید قدرت خرید کارگر را حفظ کند؛ درصد افزایش مزد ملاک نیست
۸ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

مزد باید قدرت خرید کارگر را حفظ کند؛ درصد افزایش مزد ملاک نیست

دکتر فاطمه محمدیان، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، با تاکید بر اینکه ملاک موفقیت سیاست مزدی نباید صرفا درصد افزایش حقوق، بلکه میزان قدرت خرید

 پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود

پنل نسخه نویسی الکترونیک نوین از روز یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ جایگزین پنل ERX (نسخه قبلی) می‌شود.

 روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟
۶ دقیقه قبل / سایت روزنو

روسیه چگونه تحریم‌ها را دور می‌زند؟

در ماه مه امسال پس از حمله به یک ساختمان مسکونی در کی‌یف که منجر به کشته شدن ۲۴ نفر از جمله کودکان شد، بازرسان اوکراینی قطعات ساخت ژاپن را داخل موشک‌هایی که...