قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

هدف جدید ونس در جنگ آمریکا با ایران

ونس هفته گذشته گفت: «هدف شماره یک، پایین نگه داشتن قیمت نفت و گاز برای آمریکایی‌ها در سراسر کشور است.» مدیرعامل شرکت مشاوره انرژی ClearView Energy Partners در واشنگتن، گفت: «ونس حقیقتی را بیان کرد. گاهی اولویت، وضعیت اقتصادی است»
 هدف جدید ونس در جنگ آمریکا با ایران

فرارو- کیت جانسون، نویسنده فارن پالیسی در حوزه ژئواکونومی و انرژی

به گزارش فرارو به نقل از فارن پالیسی، در ماه ششم جنگی که قرار بود شش هفته طول بکشد، دولت ترامپ به‌تدریج از اهداف جنگی خود عقب‌نشینی می‌کند. آنچه در ابتدا تلاشی برای تغییر حکومت در ایران بود، به مهار برنامه هسته‌ای تهران که به گفته واشنگتن «نابود شده» بود، سپس نابودی توان موشکی ایران، یا دست‌کم تضعیف نیروهای منطقه‌ای متحد این کشور و در نهایت، بازگشایی تنگه هرمز تبدیل شد؛ تنگه‌ای که پیش از آغاز جنگ توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، باز بود.

اکنون جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، یک هدف جنگی حتی حداقلی‌تر را مطرح کرده است: کاهش قیمت انرژی برای مصرف‌کنندگان آمریکایی؛ قیمت‌هایی که در نتیجه اختلال چندماهه در بازارهای جهانی انرژی ناشی از جنگ، به‌شدت افزایش یافته‌اند.

ونس هفته گذشته گفت: «هدف شماره یک، پایین نگه داشتن قیمت نفت و گاز برای آمریکایی‌ها در سراسر کشور است.»  اولویت‌های اقتصادی یا نظامی؟

ترامپ به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد که پایان دادن به برنامه هسته‌ای ایران که عملاً متوقف شده، همچنان اولویت اصلی است؛ هرچند بنا بر گزارش‌ها، واشنگتن و تهران ماه‌هاست درباره موضوع هسته‌ای گفت‌وگویی نداشته‌اند. به نظر می‌رسد ایران نیز تمایل چندانی به مذاکرات بیشتر ندارد و طبق گزارش‌ها قصد دارد درگیری را تشدید کند.

 ایران از دولت ترامپ می‌خواهد به مفاد یادداشت تفاهمی که ترامپ در ماه ژوئن امضا کرد، پایبند باشد؛ از جمله پرداخت ۳۰۰ میلیارد دلار غرامت، پایان دادن به محاصره آمریکا و لغو تحریم‌های ایالات متحده.

مهار قیمت بنزین که نسبت به سال گذشته تقریباً یک دلار در هر گالن افزایش یافته، تنها چند ماه مانده به انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، هدفی سیاسی و قابل درک است. دولت بایدن نیز پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، تا حد زیادی اجازه داد قیمت نفت سرعت کارزار فشار علیه مسکو را تعیین کند. اما آنچه در محافل خصوصی گفته می‌شود، قرار نیست با صدای بلند بیان شود.

کوین …





 استقبال گرم اندیمشکی ها از آرمین شمسی‌ پور | ویدئو
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استقبال گرم اندیمشکی ها از آرمین شمسی‌ پور | ویدئو

آرمین شمسی‌ پور تنها طلایی ایران در مسابقات کشتی فرنگی جوانان جهان با استقبال پرشور اندیمشکی ها مواجه شد.

 می دانستید زشت ترین عروس جهان چطور زیباترین خانم مدل شد  / همه این زن را مسخره می کردند  اما شوهرش عاشقش بود
۲۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

می دانستید زشت ترین عروس جهان چطور زیباترین خانم مدل شد / همه این زن را مسخره می کردند اما شوهرش عاشقش بود

زشت ترین عروس دنیا زنی جذاب شد.

 واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است
۵۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است

اقتصادنیوز: بانک مرکزی در اطلاعیه ای درخصوص موضوع افزوده شدن ۱.۴ میلیارد دلار به ذخایر اسکناس عنوان کرد: این منابع از بازار داخلی جمع‌آوری شده است.

 وداع با کتاب‌فروشی‌های شهر
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

وداع با کتاب‌فروشی‌های شهر

تعطیلی کتاب‌فروشی‌های دنیای کتاب، شعبه جماران چشمه، پاپیروس و سیبوک، زنگ خطر جدی برای اقتصاد نشر و آینده فضاهای فرهنگی شهرهاست

 قتل پدر، ترک مادر، مهاجرت و بی‌پناهی | اولین زن افغان که به کنگره آمریکا رسید | عایشه وهاب کیست؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

قتل پدر، ترک مادر، مهاجرت و بی‌پناهی | اولین زن افغان که به کنگره آمریکا رسید | عایشه وهاب کیست؟

عایشه وهاب، سیاستمدار دموکرات ایالت کالیفرنیا، در تازه‌ترین مرحله از مسیر سیاسی خود به یکی از مهم‌ترین نقاط زندگی‌اش رسید؛ او با پیروزی در انتخابات ویژه حوزه چهاردهم کالیفرنیا، راهی مجلس نمایندگان آمریکا شد و به نخستین آمریکایی افغان‌تبار در تاریخ کنگره ایالات متحده تبدیل شد.

 دادستان انتظامی قضات منصوب شد
۳۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دادستان انتظامی قضات منصوب شد

رئیس قوه قضاییه، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عبداللهی»‌ را به عنوان دادستان انتظامی قضات منصوب کرد.