قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲ ساعت قبل

قطعی؛ تراکتور-پرسپولیس بدون تماشاگر

با اعلام سخنگوی سازمان لیگ دیدار تراکتور و پرسپولیس در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال قطعاً بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.
 قطعی؛ تراکتور-پرسپولیس بدون تماشاگر

حجت الله بهمنی، شامگاه پنجشنبه ۲۹ مرداد در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس مطابق حکم کمیته انظباطی به مدت دوفصل بدون تماشاگر اعلام شده و این حکم دومین فصل‌اش را سپری می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که باشگاه تراکتور خواستار حضور تماشاگران در این مسابقه شده بود آیا با این درخواست موافقت شده است یا نه؟ گفت: هر دو دیدار رفت و برگشت پرسپولیس و تراکتور قطعاً در این فصل بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

دوتیم تراکتور و پرسپولیس در جریان هفته سوم لیگ برتر فوتبال، روز دوشنبه ۲ شهریور در ورزشگاه یادگارامام (ره) به مصاف هم می‌روند.

 



۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیرانوند و حسین‌زاده به ژاپن می روند؟

کد خبر: 787367 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۰:۰۴:۰۰ اعتمادآنلاین |

تیم فوتبال امید ایران در حالی خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا آماده می‌کند که احتمال حضور دو بازیکن باتجربه فوتبال ایران در جمع شاگردان حسین عبدی مطرح شده است. امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند دو نامی هستند که احتمالا به فهرست گزینه‌های تیم امید برای این رقابت‌ها اضافه شوند.

به گزارش ورزش سه، تیم امید ایران از ۲۵ شهریورماه رقابت‌های خود در بازی‌های آسیایی ناگویا را آغاز می‌کند و در مرحله گروهی باید برابر امارات، چین و کره‌شمالی قرار بگیرد.

بر اساس مقررات این رقابت‌ها، تیم‌های فوتبال حاضر در مسابقات می‌توانند از سهمیه بازیکنان بزرگسال استفاده کنند و در همین راستا حسین عبدی نیز درخواست خود برای حضور امیرحسین حسین‌زاده را مطرح کرده است. بازیکنی که در فصل جاری برای تراکتور به میدان می‌رود و حضورش می‌تواند از نظر فنی قدرت خط حمله تیم امید را افزایش دهد.

با این حال، در روزهای اخیر نام علیرضا بیرانوند نیز به عنوان یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی حضور در ناگویا مطرح شده است و باید دید در نهایت کادر فنی و مسئولان فوتبال برای استفاده از سهمیه‌های بزرگسالان چه تصمیمی خواهند گرفت.

البته انتخاب این بازیکنان با یک چالش جدی همراه است. به دلیل اینکه زمان برگزاری بازی‌های ناگویا با برنامه باشگاهی و ملی فوتبال ایران تداخل دارد. تراکتور در همین بازه باید در لیگ نخبگان آسیا به میدان برود و طبق برنامه، نخستین مسابقه این تیم در مرحله لیگ مقابل شباب‌الاهلی امارات در روز ۲۳ شهریور برگزار خواهد شد.

از سوی دیگر، تیم ملی بزرگسالان ایران نیز در فیفادی سپتامبر ۳ دیدار تدارکاتی مقابل ازبکستان و روسیه خواهد داشت. دیدار برابر ازبکستان برای دوم مهر برنامه‌ریزی شده و پس از آن تیم ملی در روسیه به میدان می‌رود و سپس بازی سوم. این هم‌زمانی می‌تواند تصمیم‌گیری درباره حسین‌زاده و بیرانوند را پیچیده‌تر کند. تیم ملی تنها دو پنجره فیفادی تا جام ملت‌های آسیا داشته و برای هماهنگی به تمام بازیکنان احتیاج دارد.

در این میان، یک انگیزه مهم دیگر نیز برای بازیکنانی که مشمول خدمت سربازی هستند وجود دارد. طبق اعلام مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی در صورت مشمول بودن، با کسب هر یک از مدال‌های طلا، نقره یا برنز مشمول معافیت از خدمت سربازی می‌شوند.‌ بنابراین حضور در ناگویا تنها یک فرصت ورزشی برای بازیکنان تیم امید نیست و می‌تواند از جنبه دیگری نیز اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.

برای نهایی شدن این تصمیم در نهایت اجماع نظرات باید صورت بگیرد، چرا که در کنار تیم امید، تیم‌های ملی و تراکتور نیز دخیل هستند و باید دید در نهایت چه اتفاقی رخ می‌دهد.

  اخبار مرتبط آیا بیرانوند حق شرکت در تمرینات تراکتور را دارد؟ پرونده بیرانوند تمامی ندارد/ اقدام پرسپولیس برای شکایت در CAS و پاسخ تراکتور!




 پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر

پرده زبرا نوعی پوشش مدرن پنجره است که از لایه‌های موازی تور و پارچه تشکیل می‌شود. این ساختار امکان تنظیم دقیق نور، حفظ حریم خصوصی و کنترل دید بیرون را فراهم می‌کند.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 فال و طالع بینی امروز 30 مرداد برای همه ماه ها
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فال و طالع بینی امروز 30 مرداد برای همه ماه ها

رکنا: روز ۳۰ مرداد برای متولدین بیشتر ماه‌ها با موضوعاتی مانند خبر تازه، ارتباط دوباره، تصمیم‌های مهم و باز شدن یک مسیر جدید همراه است. در مسائل عاطفی، نشانه‌های ارتباط و گفت‌وگو پررنگ‌تر هستند؛ در مسائل مالی نیز بهتر است به‌جای ریسک، تصمیم‌های حساب‌شده بگیرید.

 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی

لحن تند رهبران اروپا نشان ‌دهنده این نکته است که حتی اگر اروپا از تکرار بحران ۲۰۱۵ دور باشد، افکار عمومی هنوز هم می‌ تواند به راحتی تحت تاثیر تصاویر دردناک و...

 کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

کاهش بی‌سابقه تردد در تنگه هرمز/ تنش در آبراه استراتژیک بالا گرفت؟

اقتصاد‌آنلاین: شرکت داده‌های کشتیرانی کپلر از کاهش شدید تردد در تنگه هرمز خبر داد.