قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن می خواهد ما را به قدرت نظامی مان مغرور کند

«در شرایط امروز با توجه به نقشه خطرناک دشمن برای آینده ایران، حمایت از دولت به اندازه حمایت از نیروهای نظامی لازم است. با این حمایت‌ها باید به مردم امید داد و با تقویت روحیه و اعتماد عمومی، نقشه خطرناک دشمن را نقش بر آب کرد.»
 روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن می خواهد ما را به قدرت نظامی مان مغرور کند

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به عملکرد دولت در حوادث اخیر و لزوم انسجام ملی پرداخته است. در این مطلب آمده است: «با گذشت دو سال از عمر دولت چهاردهم ‌اکنون با قاطعیت می‌توان گفت در دوران 48 ساله حاکمیت جمهوری اسلامی هیچ دولتی به اندازه این دولت با حوادث سنگین مواجه نشده بود. دوران 10 ساله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی سال‌های 1358 تا 1368 دوران سختی بود که به لحاظ شورش‌های داخلی قومی و گروهکی و جنگ تحمیلی 8 ساله که صدام و حزب بعث عراق مجری آن بودند ولی اکثر دولت‌های عرب و تمام قدرت‌های شرقی و غربی در طراحی و حمایت و تأمین مالی و اطلاعاتی و تسلیحاتی آن شرکت داشتند، نیز دوران سختی بود ولی حجم حوادث دو سال اخیر و کیفیت و سنگینی آنها حتی از آن 10 سال هم بیشتر بود.

قصد مطلق‌سازی نداریم ولی قضاوت منصفانه اینست که دولت چهاردهم علیرغم نارسائی‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی که به ارث برده بود و با توجه به فشارهای فراوانی که از داخل و خارج تحمل می‌کند، در مدیریت کشور و مواجهه با اینهمه حادثه تلخ، توطئه‌های رنگارنگ و جنگ‌های سنگین نمره قابل قبولی دارد. درست است که بحران اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و شرایط گذشته، مردم را رنج می‌دهد و دولت چهاردهم نتوانسته گرانی و تورم را مهار کند ولی تنظیم امور جامعه بگونه‌ای که زندگی عادی جریان داشته باشد هنر بزرگی است که این دولت از خود نشان داده است.

شرایط آینده با توجه به توطئه‌هائی که دشمنان تدارک دیده‌اند، بشدت خطیرتر و حساس‌تر است. رئیس‌ جمهور آمریکا بدون پرده‌پوشی سخن از دزدیدن نفت ایران، ویران کردن زیرساخت‌ها و تسخیر جزایر ایرانی می‌گوید. در جنگ 40روزه، علاوه بر آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیاری از دولت‌های عربی، تعدادی از دولت‌های غیرعرب منطقه، کشورهای عضو ناتو و چند کشور دیگر با تمام امکانات علیه ایران فعال بودند.

کار بزرگ مردم و نیروهای مسلح ایران این بود که در برابر تمام این دولت‌ها ایستادند و توطئه آنها را خنثی کردند. دولت هم علیرغم شرایط بسیار سختی که وجود داشت، شبانه‌روز برای خدمت‌رسانی و ترمیم خرابی‌های جنگ مشغول فعالیت بود.

ایران، …




 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.

 مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!

مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!


 امید محدث، کارشناس مسائل سیاسی: مساله اصلی دولت امروز کمبود اختیار نیست، کیفیت استفاده از اختیار است/ دولت باید از مدیریت واکنشی به سمت مدیریت پیش‌دستانه بحران حرکت کند/ «مقاومت می‌کنیم» و «به آمریکا اعتماد نداریم»، برنامه اقتصادی نیستند

امید محدث، کارشناس مسائل سیاسی: مساله اصلی دولت امروز کمبود اختیار نیست، کیفیت استفاده از اختیار است/ دولت باید از مدیریت واکنشی به سمت مدیریت پیش‌دستانه بحران حرکت کند/ «مقاومت می‌کنیم» و «به آمریکا …

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: تجربه ماه‌های اخیر نشان داده که حتی موضوع مذاکره نیز نمی‌تواند صرفاً به عنوان «تصمیم دولت» تحلیل شود. در سیاست خارجی و تصمیمات راهبردی باید میان اختیارات دولت و تصمیمات کلان نظام تفکیک قائل شد.

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.

 نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

نام ایستگاه مترو شهید باقری تغییر کرد

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: بر اساس مصوبه شصت و سومین جلسه کمیسیون نام‌گذاری معابر و اماکن شورای اسلامی شهر تهران، نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار حواله‌ای امروز با افزایش، به 156545 (یکصد و پنجاه و شش هزار و پانصد و چهل و پنج) تومان رسید.

 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.