قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

حمله ستاره سابق استقلال به رامین رضاییان

هافبک پیشین استقلال با انتقاد از رفتار رامین رضاییان گفت که او برای این باشگاه کلاس گذاشت و ناز کرد.
 حمله ستاره سابق استقلال به رامین رضاییان
تبلیغات

شاهرخ بیانی درباره بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: آقایانی که باعث بسته شدن پنجره شدند، باید امروز پاسخگو باشند. این همه گفتیم کمیته فنی بگذارید تا بازیکنان بی‌کیفیت نگیرید و پول ندهید، اما گوش نکردند و سراغ بازیکنانی رفتند که به درد نمی‌خوردند. همه قراردادهای بدی بستند که مشخص نیست پرونده آنها چه خواهد شد. 

جنپو را گرفتند تا روی نیمکت بنشیند

وی افزود: با پول‌هایی که سال گذشته بابت بازیکنان خارجی دادند می‌توانستند سال‌ها در آکادمی بازیکن پرورش بدهند. بازیکنان خارجی جذب کردند که یکی از آنها اضافه وزن داشت و دیگری فقط روی زمین می‌افتاد! چطور توانستید با این بازیکنان بالای دو میلیون دلار قرارداد ببندید؟ موسی جنپو را گرفتند که روی نیمکت استقلال می‌نشست و فقط 5 تا 10 دقیقه بازی می‌کرد. 

اطرافیان تاجرنیا ضعیف هستند

بازیکن پیشین استقلال با انتقاد از جذب بازیکنان بی‌کیفیت در فصل گذشته تصریح کرد: این همه مدیر تحصیل کرده آشنا به ورزش داریم، چرا باید حال و روز مدیریت استقلال این باشد؟ علی تاجرنیا زحمت می‌کشد ولی اطرافیان او ضعیف هستند. چرا باید پول بازیکن عراقی (منتظر محمد) را ندهند که پنجره بسته شود؟ در حال حاضر که پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال هم بسته است، چه کسی باید جواب بدهد؟ کار مدیرعامل حل کردن مشکلات است وگرنه صرفا نشستن روی صندلی مدیریت کافی نیست. تا مصاحبه‌ای انجام می‌دهیم، آقایان ناراحت می‌شوند. مگر منافعی داریم که ناراحت می‌شوید؟ وقتی مدیرعامل شدید باید یک کار خوب انجام دهید تا بگوییم فلانی این کار را انجام داد و به استقلال کمک کرد. اگر قرار بود مثل مدل سال قبل بازیکن بگیرید چه نیازی به مدیرعاملی شما بود؟ درست خرج کردن خودش یک هنر است.

چقدر گفتم سیدورف دلال است

بیانی ادامه داد: بارها گفتیم سیدورف دلال است و او را نیاورید، بعد از چند ماه تاجرنیا خودش اعتراف کرد. آقای تاجرنیا، من چند ماه پیش گفتم، چرا گوش نکردید؟ هر کسی انتقاد می‌کند که منافعی ندارد. ارث پدری‌ام را از سیدورف و ساپینتو نمی‌خواستم. 

رضاییان برای استقلال ناز کرد

وی گفت: قرارداد رضاییان با استقلال 100 میلیارد تومان بسته شده بود و بعد درخواست 200 میلیارد کرد. مگر فوتبال ایران چقدر می‌ارزد که به بازیکن 200 میلیارد تومان بدهند؟ اگر به بازیکنی چنین پولی بدهند، تیم بهم می‌ریزد. بازیکنی در سطح رضاییان 20 میلیارد بگیرد، کل تیم بهم می‌ریزد. قرارداد رضاییان به اندازه کافی بالاست، حالا برای استقلال ناز می‌کند. خیلی‌ها آرزو دارند به استقلال بیایند، پیراهن تیم خیلی با ارزش است.

ضمن اینکه از وقتی از جام جهانی برگشت، کسی او را ندیده و مدام از این کشور به آن کشور می‌رود و فیلم دویدن‌هایش را می‌گذارد. برای استقلال به غیر از بازار گرمی کاری نکرد. هوادار دوست دارد تیمش قوی بسته شود، آن وقت بازیکن چون می‌داند پنجره باشگاه بسته است، کلاس می‌گذارد. اگر پنجره باشگاه بسته نبود، امثال رضاییان ناز نمی‌کردند. 

استقلال به جای رضاییان سراغ بازیکنان جوان برود

هافبک پیشین استقلال با انتقاد شدید از رفتارهای رضاییان تاکید کرد: چه اتفاقی در فوتبال ایران افتاده که رضاییان 200 میلیارد تومان می‌خواهد؟ آیا فوتبال زیبایی می‌بینیم، ورزشگاه‌های خوبی داریم، تماشاگران زیادی به ورزشگاه می‌آیند؟ باشگاه به جای رضاییان، دنبال بازیکنان حوان برود. امیرمحمد رزاقی‌نیا 19 ساله بود که به استقلال آمد. امثال رزاقی‌نیا زیاد داریم. مهدی قایدی، محمد محبی و ... از ابتدا اسمی نداشتند. 

بختیاری‌زاده بهترین کار را کرد

بیانی گفت: سهراب بختیاری‌زاده چون استقلال را دوست دارد پای تیمش ایستاده است. او بهترین کار را کرد که به بازیکنان زمانی برای تمدید قرارداد داد. وقتی بازیکنی مثل رضاییان برای استقلال کلاس بگذارد صدای بقیه بازیکنان در می‌آید. بازیکن پیش خودش می‌گوید من تمرین بکنم ولی فلان بازیکن با ناز بیاید و پول بیشتری هم بگیرد؟ آن هم در سن 36 سالگی!

چرا بازیکنان پایه استقلال سر از پرسپولیس در آوردند؟

وی افزود: باید قانونی بگذارند که هر تیمی باید 5 بازیکن زیر 20 سال در ترکیب خودش بگذارد تا امیر قلعه‌نویی هم در تیم ملی از بازیکنان جوان استفاده کند. وقتی بازیکنان جوان نداریم قلعه‌نویی هم مجبور است از بازیکنان پا به سن گذاشته استفاده کند. هنوز زمین خوب در کشور نداریم، بازیکن درخواست قرارداد 200 میلیاردی می‌کند. مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند، چطور می‌توانید چنین رقم‌هایی بخواهید؟ نه فقط رضاییان، بقیه بازیکنان مشابه هم همینطور.

باشگاه استقلال باید به فکر آکادمی‌اش باشد و سالی سه بازیکن به تیم بزرگسالان معرفی کند. مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان، وحید طالب‌لو، امیرحسین صادقی و ... از همین آکادمی چهره شدند. متاسفانه امسال چند بازیکن رده‌های پایه استقلال سر از پرسپولیس در آوردند، چرا باید مربیان زحمت بکشند ولی بازیکنان به تیمی غیر از استقلال بروند؟ 

سیاه‌بازی را کنار بگذارید

بازیکن سابق استقلال تصریح کرد: آقای بازیکن، آقای مدیربرنامه، بازارگرمی بس است، سیاه‌بازی‌ را کنار بگذارید. بازیکن باید تیمش را دوست داشته باشد، مخصوصا الان که پنجره نقل‌وانتقالات بسته است. آقای رضاییان! برای استقلال ناز نکن. 

  تبلیغات منبع : تسنیم



نساجی پای یاسر آسانی را به کمیته انضباطی باز کرد

 نساجی پای یاسر آسانی را به کمیته انضباطی باز کرد
 سایت افکارنیوز / ۲۹ دقیقه قبل
باشگاه نساجی پس از انتشار نامه دوم مشاور حقوقی یاسر آسانی، اعتراض خود به حضور این بازیکن در دیدار هفته دوم لیگ برتر را ثبت و ارسال کرد.

باشگاه نساجی امروز با ارسال نامه‌ای رسمی به کمیته انضباطی، خواستار بررسی وضعیت قراردادی و مجوز بازی یاسر آسانی در مسابقه شب گذشته برابر استقلال شد. وینگر آلبانیایی آبی‌ها از ابتدا در ترکیب قرار داشت و تا پایان دیداری که با پیروزی یک بر صفر میهمان خاتمه یافت، در زمین حضور پیدا کرد.

این تصمیم در حالی گرفته شد که سرپرست نساجی صبح امروز در گفت‌وگویی اعلام کرده بود قائمشهری‌ها فعلاً تصمیمی برای شکایت ندارند. مدیران این باشگاه در آن مقطع قصد داشتند پیش از هر اقدامی، اسناد موجود و وضعیت حقوقی بازیکن استقلال را بررسی کنند.

چند ساعت بعد، انتشار متن دومین نامه مشاور حقوقی آسانی محاسبات نساجی را تغییر داد. مسئولان باشگاه پس از مطالعه این سند به این نتیجه رسیدند که موضوع باید از سوی ارکان قضایی فدراسیون فوتبال بررسی شود و به همین دلیل نامه شکایت خود را تنظیم و ارسال کردند.

نامه دوم مشاور حقوقی یاسر آسانی روز ۲۳ تیر و در پاسخ به باشگاه استقلال ارسال شده است. در این نامه تأکید شده که مهلت پرداخت مطالبات تا ساعت ۱۸ همان روز تعیین شده بود و پس از پایان این فرصت، قرارداد بازیکن با اثر فوری فسخ شده است.

در ادامه این مکاتبه، درخواست استقلال برای بازگشت آسانی و ادامه همکاری براساس قرارداد قبلی فاقد مبنای حقوقی توصیف شده است. مشاور حقوقی این بازیکن همچنین نوشته پرداخت مطالبات پس از فسخ، موجب احیای قرارداد نخواهد شد و تنها می‌تواند بر میزان خسارت احتمالی در دعوای فیفا اثر بگذارد.

پیش از نساجی، باشگاه مس شهربابک نیز نسبت به حضور آسانی در هفته نخست لیگ برتر شکایت کرده بود. در مقابل، مدیران استقلال اعتقاد دارند فسخ مورد ادعا در مراجع داخلی ثبت نشده، کارت بازی آسانی اعتبار داشته و استفاده از او کاملاً قانونی بوده است.

با ثبت اعتراض نساجی، حضور آسانی در دو مسابقه ابتدایی استقلال موضوع دو شکایت جداگانه خواهد بود. تشخیص اعتبار فسخ، وضعیت ثبت بازیکن و قانونی بودن مجوز بازی او برعهده کمیته انضباطی است و تا زمان صدور رأی رسمی، نتیجه پیروزی یک بر صفر استقلال برابر نساجی تغییری نخواهد داشت.



سومین بار در تاریخ لیگ برتر؛ اولین گل خورده پرسپولیس گل به خودی بود!

 سومین بار در تاریخ لیگ برتر؛ اولین گل خورده پرسپولیس گل به خودی بود!
 سایت فوتبالی / ۳۱ دقیقه قبل
پایگاه خبری فوتبالی- برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر، اولین گل خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی یکی از بازیکنان این تیم رقم خورد.به گزارش فوتبالی، سرانجام قفل دروازه پرسپولیس شکست و دروازه این تیم در هفته دوم لیگ برتر باز شد. اما این گل نه توسط بازیکنان استقلال خوزستان، بلکه توسط یکی از بازیکنان پرسپولیس رقم خورد و یک گل به خودی دیگر برای این تیم ثبت شد.در حالی که بازی با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس در جریان بود، بازیکنان استقلال خوزستان روی یک پرتاب اوت و ضربه سر مدافعان تیم خوزستانی، توپ ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,پیام نیازمند,سروش رفیعی,سوشا مکانی

پایگاه خبری فوتبالی- برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر، اولین گل خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی یکی از بازیکنان این تیم رقم خورد.

به گزارش فوتبالی، سرانجام قفل دروازه پرسپولیس شکست و دروازه این تیم در هفته دوم لیگ برتر باز شد. اما این گل نه توسط بازیکنان استقلال خوزستان، بلکه توسط یکی از بازیکنان پرسپولیس رقم خورد و یک گل به خودی دیگر برای این تیم ثبت شد.

در حالی که بازی با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس در جریان بود، بازیکنان استقلال خوزستان روی یک پرتاب اوت و ضربه سر مدافعان تیم خوزستانی، توپ به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد و در برگشت با برخورد به پیام نیازمند وارد دروازه سرخپوشان شد تا اولین گل خورده این تیم در فصل بیست و ششم توسط یکی از بازیکنان خودی و به سود استقلال خوزستان ثبت شود. برای دومین بار اولین گل خورده فصل با اشتباه دروازه‌بان پرسپولیس و گل به خودی سنگربان این تیم به ثبت می‌رسد.

البته این اولین بار نیست که اولین خورده فصل پرسپولیس با گل به خودی بازیکنان این تیم حاصل می‌شود. پیش از این در دو دوره دیگر هم چنین اتفاقی رخ داد و اولین گل فصل، نه با ضربه بازیکنان حریف، که با گل به خودی بازیکنان پرسپولیس صورت گرفت.

سوشا مکانی

در هفته اول لیگ برتر چهاردهم، پرسپولیس برابر نفت تهران به میدان رفت و این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید. در حالی که پرسپولیس با یک گل از حریف پیش بود، غلامرضا رضایی در دقیقه 26 در محوطه جریمه توپ را به سمت دروازه سوشا مکانی شلیک کرد. توپ پس از اصابت به تیرک دروازه و برخورد به سوشا مکانی وارد دروازه پرسپولیس شد تا این گل با اشتباه مکانی و گل به خودی این بازیکن به ثمر برسد.

سروش رفیعی

پرسپولیس در دو هفته اول لیگ بیست و سوم دروازه خود را بسته نگه داشت تا اینکه دروازه بیرانوند در بازی برابر ذوب آهن اصفهان باز شد. سروش رفیعی در میانه‌های زمین خودی توپی را دریافت کرد و بدون توجه به اینکه بیرانوند فاصله زیادی با دروازه دارد، توپ را به سمت دروازه خودی پاس داد. بیرانوند هرچه تلاش کرد، در مهار توپ موفق نبود تا اولین گل دریافتی پرسپولیس در این فصل با گل به خودی عجیب سروش رفیعی از فاصله‌ای دور رقم بخورد.



بهترین برد تاریخ پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

 بهترین برد تاریخ پرسپولیس برابر استقلال خوزستان
 سایت فوتبالی / ۳۶ دقیقه قبل
پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس با مهدی تارتار در دیدار برابر استقلال خوزستان بهترین پیروزی‌اش را در برابر این تیم را کسب کرد.به گزارش فوتبالی، سرخپوشان پایتخت در دیداری یک طرفه آبی‌پوشان خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کردند تا علاوه بر صدرنشینی در پایان هفته دوم، به بهترین پیروزی مقابل این تیم در تمامی رقابت‌ها دست یابند.پرسپولیس در دیدار برابر استقلال خوزستان توانست به دهمین پیروزی خود مقابل این تیم در لیگ برتر دست یابد و با همین برد خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی معرفی ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس با مهدی تارتار در دیدار برابر استقلال خوزستان بهترین پیروزی‌اش را در برابر این تیم را کسب کرد.

به گزارش فوتبالی، سرخپوشان پایتخت در دیداری یک طرفه آبی‌پوشان خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کردند تا علاوه بر صدرنشینی در پایان هفته دوم، به بهترین پیروزی مقابل این تیم در تمامی رقابت‌ها دست یابند.

پرسپولیس در دیدار برابر استقلال خوزستان توانست به دهمین پیروزی خود مقابل این تیم در لیگ برتر دست یابد و با همین برد خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی معرفی کند.

اما نکته جالب توجه در این دیدار، نه برد سرخپوشان، که بهترین نتیجه این تیم در تقابل با حریف خوزستانی در تاریخ لیگ برتر بود. پرسپولیس تارتار در بازی دیروز موفق شد تا بهترین پیروزی مقابل استقلال خوزستان را در تمامی رقابت‌ها جشن بگیرد.

سرخپوشان تهرانی پیش از این 18 بار برابر استقلال خوزستان قرار گرفته بودند که تمامی مصاف‌های دو تیم در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر انجام شده است. پرسپولیس در این هفته توانست تعداد بردهای خود مقابل استقلال خوزستان را دو رقمی کند و دهمین برد خود مقابل این تیم را جشن بگیرد.

در سایر دیدارها، استقلال خوزستان تنها 2 بار موفق به برتری در مقابل حریف نامدار خود شده و شش بازی دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.

برد پرسپولیس در این بازی بهترین نتیجه سرخپوشان در تقابل استقلال خوزستان بود. پیش از این، بهترین برد پرسپولیس در تقابل با آبی‌پوشان خوزستان در لیگ بیست و پنجم رقم خورد که تیم اوسمار ویرا توانست حریف خود را با سه گل مغلوب کند.

همچنین، در دیدار رفت لیگ هفدهم، پرسپولیس در اهواز توانست حریف خود را با نتیجه سه بر یک از پیش رو بردارد و به یک پیروزی شیرین دست پیدا کند.



راز پیراهن متفاوت سرگیف در پرسپولیس فاش شد؛ تصویری که همه را غافلگیر کرد +عکس / سرگیف با بقیه پرسپولیسی‌ها یک فرق بزرگ داشت؛ جزئیاتی که دوربین‌ها شکار کردند +عکس

 راز پیراهن متفاوت سرگیف در پرسپولیس فاش شد؛ تصویری که همه را غافلگیر کرد +عکس / سرگیف با بقیه پرسپولیسی‌ها یک فرق بزرگ داشت؛ جزئیاتی که دوربین‌ها شکار کردند +عکس
 سایت اندیشه معاصر / ۳۷ دقیقه قبل
پیراهن سرگیف، مهاجم ازبکستانی پرسپولیس در بازی با استقلال خوزستان سوژه رسانه‌های ورزشی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ شادی گل پرسپولیسی‌ها مقابل استقلال خوزستان در نیمه نخست با یک اتفاق عجیب مورد توجه عکاسان قرار گرفت.

درحالیکه ایگور سرگیف برای شادی در بین بازیکنان پرسپولیس حاضر شده بود، مشخص شد برخلاف سایر سرخ‌پوشان لوگوی پرسپولیس روی پیراهن مهاجم ازبک وجود ندارد.

 



پاسخ حمیدرضا گرشاسبی به شایعات درباره قرارداد رامین رضاییان

 پاسخ حمیدرضا گرشاسبی به شایعات درباره قرارداد رامین رضاییان
 سایت افکارنیوز / ۲ ساعت قبل
حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل باتجربه فولاد تاکید کرد که رقم پرداختی آنها برای رامین رضاییان بسیار کمتر از ارقام منتشر شده بوده است.

رامین رضاییان بعد از درخشش در ترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی، تمایلی به ماندن در استقلال نشان نداد. در حالیکه در ابتدا به نظر می‌رسید این مدافع باتجربه در فصل جدید برای استقلال میدان خواهد رفت، در نهایت این اتفاق رخ نداد و در ادامه شایعات زیادی در مورد مقصد احتمالی این بازیکن منتشر شد.

برخی اخبار حاکی از احتمال انتقال رامین رضاییان به خارج از کشور بود و حتی در مقطعی نام پرسپولیس و سپاهان به عنوان مقصد احتمالی او عنوان شد. اما در نهایت فولاد دوباره با رامین رضاییان به توافق رسید و این بازیکن ۳۶ ساله را جذب کرد. رامین رضاییان در نیم‌فصل دوم سال گذشته عملکرد درخشانی داشته و بعد از احیا شدن در ترکیب فولاد، برای برای سومین بار در جام جهانی حضور پیدا کرد.

حالا حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل باتجربه فولاد در یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد که رقم جذب رامین رضاییان حتی از ۱۰۰ میلیارد نیز کمتر بوده و این عدد در مقایسه با پول پرداختی برخی باشگاه‌ها برای رضایت‌نامه بازیکنان، چندان بالا نمی‌شود.

گرچه احتمالاً منظور حمید رضا گرشاسبی در این مورد باشگاه پرسپولیس بوده، اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس این ارقام را در شرایطی پرداخت کرده که بازیکنان مذکور با تیم های خود قرارداد داشتند و البته این تیم موفق به عقد قراردادهای طولانی‌مدت با بازیکنان جدید و جوان خود شده است.

حمیدرضا گرشاسبی گفت: رامین رضاییان خودش علاقمند به انتقال به فولاد بود. او در دفعه گذشته که به باشگاه آمد، واقعا خودش را در ترکیب این تیم احیا کرد و حمید مطهری و کل مجموعه فولاد نیز واقعاً به این بازیکن کمک کردند. البته رامین نیز کمک حال باشگاه بود و طرفین شرایط خوبی برای یکدیگر مهیا کردند.

در این مقطع نیز نیز چند باشگاه به دنبال جذب رامین رضاییان بودند، اما مذاکرات آنها با این بازیکن به نتیجه نرسید و او به فولاد برگشت. 

در ادامه مجری تلویزیونی مدعی شد که ارقامی مانند ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد به عنوان درخواست اولیه رامین رضاییان مطرح شده است. حمید گرشاسبی در این پاسخ به این سوال گفت: به جرات می‌گویم که رقم قرارداد رامین رضاییان حتی به اندازه رقم پرداختی بعضی از باشگاه‌ها برای جذب یک ایرانی نبوده و از آن خیلی کمتر بوده است. رقم ما برای جذب رامین رضاییان خیلی کمتر از 100 میلیارد بوده است.



 هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

هری کین دومین کفش طلایش را گرفت (عکس)

مهاجم بایرن مونیخ جایزه بهترین گلزن لیگوهای اروپایی در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را دریافت کرد.

 سورپرایز تارتار در لیست پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

سورپرایز تارتار در لیست پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

دانیال ایری به سرعت توانست در لیست تیم پرسپولیس برای بازی برابر استقلال خوزستان قرار بگیرد.

 عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

عکس ؛ باکیچ و سرگیف گزینه‌های اصلی ترکیب پرسپولیس برابر استقلال خوزستان

باشگاه پرسپولیس در دومین بازی خود با هدایت مهدی تارتار، ممکن است مارکو باکیچ و ایگور سرگیف را به ترکیب اضافه کند.

 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.

 عکس؛ تک گل محمدرضا آزادی در دقیقه ۸۲ و پایان طلسم ۶ ساله استقلال در قائمشهر

عکس؛ تک گل محمدرضا آزادی در دقیقه ۸۲ و پایان طلسم ۶ ساله استقلال در قائمشهر

محمدرضا آزادی بالاخره طلسم گل نزدن با پیراهن استقلال را شکست آن هم در ورزشگاهی که خاطرات خوبی از آن دارد.

 نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

تعلل در تعیین تکلیف پرونده یاسر آسانی می‌تواند نتایج مسابقات و جدول لیگ برتر را تحت تأثیر قرار دهد.

 پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

پرسپولیس نفس استقلال خوزستان را گرفت؛ تیم تارتار صدرنشین بی رحم!

برنا - گروه ورزشی: در ادامه بازی های هفته دوم لیگ برتر پرسپولیس در دیداری خانگی به مصاف استقلال خوزستان رفت که این دیدار با برتری سرخ پوشان پایتخت همراه شد.

 عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

استقلال خوزستان در آستانه دیدار حساس برابر پرسپولیس، از پوستر ویژه این مسابقه رونمایی کرد.