قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۳۵ ساعت قبل

بازداشت زن آمریکایی پیش از حمله به کنگره ایالتی

اف‌بی‌آی اعلام کرد یک زن را که به ادعای مقام‌ها برای حمله به ساختمان کنگره نیویورک برنامه‌ریزی کرده بود، پیش از اجرای عملیات بازداشت کرده است.
 بازداشت زن آمریکایی پیش از حمله به کنگره ایالتی

فرارو - پلیس فدرال آمریکا یک زن ۳۵ ساله را به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به ساختمان کنگره ایالت نیویورک بازداشت کرد. اف‌بی‌آی مدعی شد این زن در ارتباطات آنلاین خود با داعش اعلام بیعت کرده بود.

به گزارش فرارو به نقل از ای‌بی‌سی نیوز، اف‌بی‌آی روز پنجشنبه جسیکا بویی را در ارتباط با طرح ادعایی حمله به ساختمان کنگره ایالت نیویورک در آلبانی بازداشت کرد. بویی از ماه ژوئیه برنامه‌ریزی برای این حمله را آغاز کرده و با داعش اعلام بیعت کرده بود.

طبق این شکایت، او طی چند هفته از ساختمان کنگره و اطراف آن نیز بازدید کرده و از نقاط مختلف، از جمله یک «سالن مشرف در نزدیکی ساختمان»، عکس گرفته بود.

مقام‌های فدرال همچنین مدعی شده‌اند بویی پنجم اوت مواد مورد نیاز برای ساخت بمب را از یک فروشگاه ابزار و لوازم ساختمانی خریداری و سپس طی دو هفته بعد با افرادی که در واقع مأموران مخفی اف‌بی‌آی بودند درباره طرح حمله گفت‌وگو کرده است.

بر اساس اسناد پرونده، این مأموران روز چهارشنبه با بویی ملاقات کردند و یک وسیله انفجاری و یک قبضه سلاح کمری غیرعملیاتی در اختیار او قرار دادند و دستورالعمل‌هایی درباره نحوه انفجار وسیله نیز ارائه کردند.

بویی پس از این دیدار توسط مأموران اف‌بی‌آی بازداشت شد. این پرونده همچنان در حال بررسی است و اتهامات مطرح‌شده علیه بویی در مرحله فعلی، ادعاهای مطرح‌شده در شکایت کیفری هستند.





 وقتی ‌ننه نمکی‌ عامل حریق سینما رکس را لو داد
۵ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

وقتی ‌ننه نمکی‌ عامل حریق سینما رکس را لو داد

‌حسین تکبعلی‌زاده؛ از مکانیکی تا دزدی و خرده‌فروشی مواد

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۳۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 قیمت درهم امروز شنبه 31 مرداد 1405
۲۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت درهم امروز شنبه 31 مرداد 1405

رکنا اقتصادی: قیمت درهم امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، در بازار ۵۱,۷۶۰ تومان است که نسبت به دیروز ۰ تومان (۰.۰۰ درصد) بدون تغییر بوده است. هر درهم، دیروز با قیمت ۵۱,۷۶۰ تومان معامله می‌شد.

 همتی: پول نداریم شرمنده
۲۹ دقیقه قبل / سایت روزنو

همتی: پول نداریم شرمنده

خبر توقف صادرات نفت ایران در شرایطی از زبان رئیس کل بانک مرکزی مطرح شد که از دوشنبه هفته گذشته مدت‌زمان تفاهم‌نامه ۶۰ روزه بین ایران و آمریکا به سر رسید و من...

 شدیدترین جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت
۲۴ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

شدیدترین جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با ادامه جنگ علیه تهران، تهدید به یک کارزار مالی خردکننده علیه ایران کرده و آن را «روز موعود اقتصادی» نام نهاده است. اما روز پنجشنبه به نظر می‌رسید نخستین قربانی این جنگ بازارهای ایالات متحده باشند.