قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

رطوبت هوای بوشهر به ۱۰۰ درصد رسید

دمای هوا در شهر بوشهر نیز در شبانه‌روز گذشته ۴۳ درجه سانتی‌گراد ثبت شد و رطوبت آن از ۹۰ درصد فراتر رفت.
 رطوبت هوای بوشهر به ۱۰۰ درصد رسید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

بنابر اعلام هواشناسی بوشهر دمای هوا در ۴ شهرستان دیّر، تنگستان، دشتستان و دشتی به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید؛ هم‌زمان رطوبت و شرجی هوا در شهرهای ساحلی این استان تا ۱۰۰ درصد افزایش یافت. 

به گزارش فرارو به نقل از اداره کل هواشناسی بوشهر، دمای هوا در شهر بوشهر نیز در شبانه‌روز گذشته ۴۳ درجه سانتی‌گراد ثبت شد و رطوبت آن از ۹۰ درصد فراتر رفت. 

با توجه به نقشه‌های هواشناسی نیز با تداوم وزش باد نسبتا شدید شمال غربی تا بامداد روز جمعه، تلاطم دریا و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای به سواحل شمالی پیش‌بینی می‌شود. 

از روز جمعه تا روز یکشنبه در سطح استان افزایش رطوبت و شرجی هوا، در ارتفاعات رشد ابر و احتمال وقوع ناپایداری موقت جوی به شکل وزش تندباد لحظه‌ای و رگبار و رعد و برق مورد انتظار است. 

همچنین از روز دوشنبه با ورود موج گرمایی جدید دمای هوا در اغلب نقاط استان افزایش محسوس خواهد داشت.  …




شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026