قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

معاون وزارت کشور: توهین به رییس جمهور جرم است

سخنگوی وزارت کشور توهین به رئیس‌جمهور را جرم دانست و گفت: خبرنگار می‌تواند مسئول را پاسخگو کند خبرنگار با ارائه مطالبات و نه مطالبه‌سازی، به جامعه کمک می‌کند.
 معاون وزارت کشور: توهین به رییس جمهور جرم است
علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت کشور، روز یکشنبه در نشست خبری، «خبرنگاری» را یکی از مهم‌ترین رسالت‌ها در جامعه دانست و گفت: خبرنگاری کاری مقدس است؛ امری که کوچک شماردن آن، نشانه کم ارزشی حرفه خبرنگاری نیست بلکه نشانه درک محدود قضاوت کننده است. 

به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت کشور یکی از مهمترین نقش‌ها در جامعه را روایت‌گری و دقت در انعکاس اخبار دانست و افزود: خبرنگاران برای کسب با چه مشقت‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند. اگر خبرنگاران نباشند وحشی‌گری‌ها و ظلم‌ها ناگفته می‌ماند و فقط لنز دوربین آن‌ها می‌تواند ظلم‌ها را نشان دهد. 

زینی‌وند تاکید کرد: امروز پنجمین نشست سخنگویی وزارت کشور است. مومنی وزیر کشور خواستار تشکیل نشست‌های سخنگویی به صورت هفتگی بودند که نهایتا بنا شد ماهانه برگزار شود. 

وی با بیان اینکه خبرنگار می‌تواند مسئول را پاسخگو کند، گفت: خبرنگار با ارائه مطالبات جامعه نه مطالبه‌سازی با برداشت فردی، به جامعه کمک می‌کند. امروز رسانه‌ها باید بگویند مطالبه مردم چیست. 

معاون سیاسی وزارت کشور ادامه داد: با وجود شرایط جنگی شاهد وحدت همه جریان‌ها و اقوام هستیم که باید مسئولان سعی کنند آن را تقویت کنند. ما امروز شرایط سختی داریم، در حال دفاع از تمدن ایران هستیم و در این حوزه تاب آوری ملی ما مثال زدنی است. اما تاب آوری اجتماعی مهم است. 

زینی‌وند افزود: شرط اول انسجام به رسمیت شناختن تمدن‌هاست در حفظ این انسجام، اولین شرط این است که از ساختارهای رسمی صیانت کنیم که در صدر آن، رهبری و سران قوا هستند.  اعتراض حق مردم است باید حرف‌ها را بشنویم

وی در مورد اتفاقات دی گذشته گفت: آن زمانی که حوادث تلخ دی ماه اتفاق افتاد وزارت کشور در کنار شعام همه استانداران و مسائل استانها را تحلیل و ریشه‌یابی کردیم و جمع‌بندی نسبی انجام شد. این موضوع تا جایی که در اختیار ما باشد در دستور کار وزارت کشور است. 

معاون سیاسی وزارت کشور تاکید کرد: ممکن است ما کوتاهی‌هایی داشتیم ولی در اتفاقات دی ماه طراحی دشمنان خارجی هم بوده است. پیگیری موضوعات مرتبط با آن ادامه دارد. 

زینی‌وند افزود: اعتراض حق مردم است و باید آنرا مدیریت کنیم؛ باید حرف‌ها را بشنویم و تدبیر کنیم. امیدوارم قانون تجمعات هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد و تکلیف این موضوعات مشخص شود.  توهین به رییس جمهور جرم است

معاون سیاسی وزارت کشور در مورد هتاکی‌ها به رئیس‌جمهور هم گفت: قوه قضاییه اقداماتی را شروع کرده هم شخص وزیر کشور هم دبیرخانه در حال پیگیری موضوعات است. 

زینی‌وند افزود: حاکمیت متشکل از تعداد محدودی از افراد نیست همه ایرانیان داخل و خارج جزو حاکمیت هستند. اینکه کسی خودش را نماینده رهبری و اسلام بداند درست نیست ما نمی‌توانیم به ۹۰ میلیون آدم بگوییم چه بگویند. هیچ کس حق ندارد در تریبون‌های رسمی به مقامات توهین کند یا رهبری را برای جناح خاصی بداند و دیدید که رهبری هم موضع گیری می‌کنند. 

وی تصریح کرد: خبرهایی داریم که تذکرات دیگری هم داده شده است. حاکمیت متعلق به ۹۰ میلیون ایرانی است محدود به افراد خاصی نیست. نظر این جناح یا آن جناح برای جنگ یا مدیریت تنگه هرمز تعیین تکلیف نمی‌کند. 

معاون سیاسی وزارت کشور گفت: توهین به رییس جمهور جرم است اینکه بیایید در تریبون رسمی هر چه می‌خواهید به رییس جمهور بگویید این موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. 

زینی‌وند در مورد به شهادت رساندن یک مداح هم گفت: همه دستگاه‌ها با دقت موضوع را بررسی می‌کنند تا ابعاد مشخص شود و با شفافیت اطلاع‌رسانی شود.  کشور ما محاصره ناپذیر است

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره شرارت دریایی آمریکا هم گفت: در محاصره تصنعی هستیم ولی ذخایر کشور همچنان پابرجاست. هر ظرفیتی وجود داشته باشد استفاده می‌کنیم. کشور ما محاصره ناپذیر است با اقتدار و تاب آوری ملی مردم این محاصره تصنعی به پایان می‌رسد

معاون سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است دستگاه‌های رسمی مثل شعام وارد بررسی موضوع نشدند قاعدتا وزارت کشور هم اقدامی نکرده است.



 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.

 رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان به آیت‌الله سید حسن خمینی تسلیت گفت

رئیس تحریک امت واحده پاکستان با صدور پیامی درگذشت مادر همسر آیت‌الله سید حسن خمینی را تسلیت گفت و برای آن فقیده سعیده، علوّ درجات، رفعت مقام و رحمت و رضوان الهی مسألت کرد.

 جنجال تازه صاحب ایده شغل یک میلیونی | روایت عجیب عبدالملکی از عوامل گرانی؛ تقصیر دولت است نه جنگ

جنجال تازه صاحب ایده شغل یک میلیونی | روایت عجیب عبدالملکی از عوامل گرانی؛ تقصیر دولت است نه جنگ

حجت‌الله عبدالملکی این بار جنگ را از اتهام گرانی تبرئه کرده و گفته در افزایش قیمت‌ها حتی یک درصد هم نقش نداشته است؛ ادعایی که درست در مقابل روایت رئیس‌جمهور و رئیس‌کل بانک مرکزی قرار می‌گیرد.

 قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

قالیباف: اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره‌ای ندارد!

محمدباقر قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق، ضمن تأکید بر ضرورت شتاب‌دهی به پیوندهای اقتصادی و ریلی میان دو کشور، حضور نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون ناامنی منطقه دانست.

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سازمان هوانوردی کنیا اعلام کرد یک بالگرد حامل تعداد نامعلومی مسافر صبح امروز (چهارشنبه) در منطقه‌ای دورافتاده در شمال این کشور سقوط کرد.

 زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

رئیس‌جمهور با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنان خواست با تکیه بر نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده، در مسیر پیشرفت جامعه گام بردارند.

 خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

این گفت‌وگو روایتی صمیمانه از زندگی حرفه‌ای و معنوی «امرالله عزیزنیا» است که بیش از سه دهه به‌عنوان عکاس در حرم مطهر امام خمینی(س) خدمت کرده است. عزیزنیا در این گفت‌وگو، مسیر ورود خود به دنیای عکاسی تا استقرار در حرم امام را شرح می‌دهد و با نگاهی دلسوزانه از سختی‌های حرفه عکاسی خبری، از جمله بی‌مهری‌ها، فقدان حمایت‌های لازم و استهلاک تجهیزات شخصی سخن می‌گوید. او که خود را پیش از هر چیز «خادم» امام می‌داند، ضمن گلایه از عدم دیده شدن عکاسان به‌عنوان «سنگرسازان بی‌سنگر»، بر اشتیاق بی‌پایان خود برای ثبت لحظات ناب معنوی و ارتباط قلبی زائران با ضریح تأکید می‌کند و این خدمت عاشقانه را افتخاری می‌داند که مسیر زندگی او را دگرگون کرده است.