قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

لیگ برتر علیه نژادپرستی

فوتبال انگلیس از فصل جدید با یکی از سخت‌گیرانه‌ترین قوانین انضباطی سال‌های اخیر وارد رقابت‌ها خواهد شد.
 لیگ برتر علیه نژادپرستی
اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرده است که از این پس هرگونه رفتار نژادپرستانه یا تبعیض‌آمیز از سوی بازیکنان، مربیان، اعضای کادر فنی و سایر عوامل حاضر در مسابقات به‌ صورت پیش‌فرض با محرومیت حداقل ۱۰ مسابقه‌ای همراه خواهد بود؛ تصمیمی که نشان می‌دهد مسوولان فوتبال این کشور قصد دارند برخوردی قاطع‌تر با رفتارهای توهین‌آمیز و نفرت‌پراکنانه داشته باشند. این تغییرات در قالب بازنگری مقررات انضباطی پیش از آغاز فصل جدید فوتبال انگلیس تصویب شده و بخشی از برنامه گسترده برای مقابله با تبعیض در تمامی سطوح فوتبال به شمار می‌رود.

بر اساس مقررات جدید، هرگونه «تخلف مشدد» که به‌ طور مستقیم یا غیرمستقیم به ویژگی‌های شخصی افراد اشاره داشته باشد، مشمول این مجازات خواهد شد. این ویژگی‌ها شامل نژاد، قومیت، رنگ پوست، ملیت، مذهب یا باورهای دینی، جنسیت، گرایش جنسی و معلولیت است. به این ترتیب، نه‌ تنها اظهارات آشکار، بلکه هرگونه رفتار یا گفتاری که ماهیتی تبعیض‌آمیز داشته باشد، می‌تواند با برخورد انضباطی سنگین مواجه شود.

اتحادیه فوتبال انگلیس در بیانیه رسمی خود تاکید کرد: «برای مقابله با این رفتارهای غیرقابل قبول و نفرت‌انگیز، اتخاذ تدابیر شدیدتر ضروری است. به همین دلیل، در دستورالعمل‌های جدید از کمیته‌های انضباطی خواسته شده است که در چنین پرونده‌هایی، محرومیت استاندارد حداقل ۱۰ مسابقه‌ای را اعمال کنند.»

با این حال، این محرومیت سقف مجازات نیست. اتحادیه فوتبال انگلستان اعلام کرده اگر کمیته انضباطی تشخیص دهد پرونده دارای شرایط تشدید کننده باشد، می‌تواند محرومیتی فراتر از ۱۰ مسابقه نیز برای فرد خاطی در نظر بگیرد. در مقابل، در صورت وجود عوامل تخفیف‌ دهنده، امکان کاهش مدت محرومیت وجود دارد، اما این کاهش هرگز نباید به کمتر از ۶ مسابقه برسد. همچنین، تکرار چنین تخلفاتی با مجازات‌هایی شدیدتر از بار نخست همراه خواهد بود.

تصمیم جدید این اتحادیه، ادامه روندی است که فوتبال انگلیس طی سال‌های اخیر برای مقابله با نژادپرستی و تبعیض در پیش گرفته است. در سال‌های گذشته، لیگ برتر انگلیس و سایر رقابت‌های این کشور بارها با پرونده‌هایی از توهین‌های نژادپرستانه، چه در داخل زمین و چه در شبکه‌های اجتماعی، روبه‌رو شده‌اند؛ موضوعی که انتقادهای گسترده‌ای را از سوی بازیکنان، باشگاه‌ها و نهادهای حقوق بشری به دنبال داشت.

در همین راستا، کمپین‌هایی در لیگ برتر تلاش کرده‌اند فرهنگ احترام و برابری را در فوتبال تقویت کنند. با این حال، مسوولان فوتبال انگلیس معتقدند اقدامات فرهنگی به‌ تنهایی کافی نیست و باید با مجازات‌های بازدارنده، هزینه ارتکاب چنین رفتارهایی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داد.

  منبع : تسنیم



 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]

 قطب‌نمای رشد اقتصادی

قطب‌نمای رشد اقتصادی

نگاه جدید و متفاوتی به تجارت بین‌الملل و رشد اقتصادی در حال شکل‌گیری است. این نگاه تجارت را نه یکی از اجزای رشد بلکه هدایت‌کننده آن می‌داند. ریکاردو ‌هاوسمن، استاد اقتصاد دانشگاه‌ هاروارد، در فصل «رشد صادرات‌محور» کتاب اجماع لندن به این سوال پاسخ می‌دهد که نسبت میان رشد اقتصادی و تجارت خارجی چیست؟‌

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به کشورهای عربی

هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به کشورهای عربی

آرمان امروز : سرلشکر عبداللهی هشدار داد: هرگونه کمک و تسهیل‌گری به ارتش متجاوز آمریکا به منزله مشارکت با نیروهای نظامی آمریکاست. سرلشکر علی عبداللهی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس که با صدور بیانیه‌های مختلف اعلام می‌کنند اجازه استفاده آمریکا از سرزمین‌هایشان علیه ایران را [ ]

 مسئولیت اجتماعی سبز و توسعه پایدار در فولاد خوزستان

مسئولیت اجتماعی سبز و توسعه پایدار در فولاد خوزستان

آرمان امروز : سال‌ها مسئولیت اجتماعی صنایع، بیشتر با ساخت مدرسه، درمانگاه یا حمایت از برنامه‌های فرهنگی شناخته می‌شد؛ اما امروز در جهان، مهم‌ترین شاخص مسئولیت‌پذیری یک صنعت، نحوه تعامل آن با محیط‌زیست است. صنعتی که بتواند هم تولید کند، هم اشتغال بیافریند و هم ردپای زیست‌محیطی خود را کاهش دهد، در واقع مسئولیت اجتماعی [ ]

 هزینه پنهان ابهام در اقتصاد دیجیتال

هزینه پنهان ابهام در اقتصاد دیجیتال

خلق ارزش، در ساده‌ترین تعریف، یعنی فهم شرایط، ایجاد تغییری مثبت در آن، دریافت بازخورد و تکرار این چرخه. اما این چرخه یک پیش‌شرط اساسی دارد: شرایط باید قابل فهم و قابل پیش‌بینی باشد.